פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים קיבלתי היום את המארז ANTEC P182 ולפי מה שאני יודע , טוב נו זה עובדה.. יש מקום ל 2 מאווררים בצד הקדמי של המארז אבל לפי מה שאני רואה אין אפשרות לחבר מאוורר ( מאוורר תחתון ) למארז כי אין שם חורים לברגים ובכלל המאוורר לא נכנס למן מסגרת כזאת מברזל.. וניסיתי בכל הדרכים!$@!!! ניסיתי לדחוף קצת למטה ואז לדחוף למעלה , ניסיתי מלמעלה למטה ואני פשוט לא מצליח!! BTW יש לי מאווררים 120MM של NOCTUA .. ואני לא יודע אם זה קשור אבל ראיתי שבמאוורר העליון יש מן מעמד כזה שחור ובתחתון אין אז זה קשור? בבקשה !! אני צריך תעזרה שלכם! למי שלא הבין על איזה מאוורר אני מדבר אז על המאוורר שהפתח שלו פתוח לגמרי בתמונה ( תחתון )
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים הוא אמור להתחבר בין הכלוב כוננים לדופן של המארז.תראה על הכלוב יש שני חורים לברגים אם אני זוכר נכוןובלי קשר זה מיקום די מיותר יש מאוורר באמצע התא זה מספיק אם יש לך עוד מאוורר תעביר אותו אחד למעלה לכלוב כוננים האמצעי ככה שיקרר את הכרטיס מסך
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים מחבר וואי תודה!!! חחח איזה מפגר אני!! ואני עוד יושב שעתיים ומנסה להכניס את המאוורר למסגרת הזאת ואז אני קולט שבכלל אין חורים לברגים!! דיי אני מרגיש כל כך אידיוט
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים מחבר מממ :\ ניראה לי מה שאמרת לא נכון כי בדקתי את כל הכלוב ואין שם מקומות לברגים..יש מצב בכלל לא אמור להיכנס לשם מאוורר?
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים בכלוב התחתון הוא אמור להיכנס בין הכלוב לדופן של המארזבכלוב העליון הוא יכול או להיכנס בין הכלוב לדופן או מצד שני של הכלוב אמורים להיות לך מתאמים כאלו מאין קליפסים לתפוס אותו שם באריזה של הברגיםבכל מקרה שוב אני אומר בכלוב התחתון זה בהחלט מיותר לשים מאוורר נוסף כי יש שם רק הארדיסקים וספק כוח והתא הזה מופרד משאר המארז
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים מחבר אוקי , אבל עדייו נגיד ואני רוצה לשים שם מאוורר ... אני לא יכול להכניס את המאוורר לדופן שבין הכלוב כי יש מן מסגרת מברזל כזאת שמפריעה לי להכניס את המאוורר ( המאוורר יותר גדול מהמסגרת )תמונה :http://img526.imageshack.us/img526/3562/dsc00750km4.jpg
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים המאוורר שאתה מתאר זה אחד מהשניים שאפשר לשים למטה והוא מגיע עם המארז.מה שהא התכוון נראה לי זה מאוורר נוסף לא מה התכוונת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.