עבור לתוכן

הורדת טורנטים בבזק בינלאומי: איטי ביום, מהיר בלילה.

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי חבילה של 2500/256 ב-014, תשתית HOT. עד אוגוסט הייתי ב-012, ואיך שהם התחילו לחסום את כל מה שזז, עברתי ל-014. בהתחלה הכל היה טוב ויפה, אבל בזמן האחרון שמתי לב למשהו מוזר: הטורנטים אצלי יורדים לאט בשעות היום, ומאוד מהר בלילה. היום החלטתי לתעד את זה. לצורך הבדיקה הגבלתי את מהירות העלאה למינימום, שום דבר שצורך פס לא רץ ברקע, כל הפורטים פתוחים וכו'. בדיוק אותם המקורות היו איטיים יחסית עד ל-2 בלילה, והחל מ-2 פתאום התעוררו והמהירות קפצה למעלה (וכך זה קרה גם אתמול וגם שלשום וכו'). תשימו לב למהירות של כל משתף בנפרד - שם שם רואים טוב את ההבדלים. למטה בצד ימין ליד השעון הספרות מציינות את התאריך. כל הטורנטים הפעילים הם היורדים בלבד, כל השאר נעצרו.

(בעיקרון אין לי בעיה למצוא טורנט עם הרבה סידרים בטראקר פרטי ולהוריד אותו בשיא המהירות מתי שבא לי, אבל עדיין מעצבן שאני צריך לחכות ללילה כדי להוריד טורנט עם מעט סידרים במהירות טובה).

http://i205.photobucket.com/albums/bb312/pmm2/m1.png

http://i205.photobucket.com/albums/bb312/pmm2/m2.png

http://i205.photobucket.com/albums/bb312/pmm2/k1.png

http://i205.photobucket.com/albums/bb312/pmm2/k2.png

(ב-3 בלילה הטורנט הזה אפילו השתפר, והשני כבר הסתיים):

http://i205.photobucket.com/albums/bb312/pmm2/k3.png

פורסם

ביום הרשת עמוסה יותר - זה הגיוני. מה שמגביל אותך זה הרי ה-UPLOAD של הסידרים (שבד"כ קטן מה-DOWNLOAD שלהם), ואם סידר מסוים יושב על המחשב שלו וגולש באינטרנט במקביל ל-TORRENT, זה הגיוני שיישאר לו פחות UPLOAD לטורנטים.

אין פתרונות קסם - כשיש מעט סידרים, מהירות ההורדה תלויה בהרבה מזל. עצם זה שאתה אומר שטורנט עם הרבה סידרים יירד לך מהר בכל שעה של היום מוכיח שאף אחד לא מגביל אותך או את רוחב הפס שלך, ולכן תפסיק לקטר. :)

פורסם

אתמול התחברתי ל - 014 עם אינטרנט של 5 עם 512 ואני מוריד גם ביום וגם בלילה במהירות גבוהה בטורנטים ...

פורסם
  • מחבר

מה שמגביל אותך זה הרי ה-UPLOAD של הסידרים (שבד"כ קטן מה-DOWNLOAD שלהם), ואם סידר מסוים יושב על המחשב שלו וגולש באינטרנט במקביל ל-TORRENT, זה הגיוני שיישאר לו פחות UPLOAD לטורנטים.

אין פתרונות קסם - כשיש מעט סידרים, מהירות ההורדה תלויה בהרבה מזל. עצם זה שאתה אומר שטורנט עם הרבה סידרים יירד לך מהר בכל שעה של היום מוכיח שאף אחד לא מגביל אותך או את רוחב הפס שלך, ולכן תפסיק לקטר. :)

אני משתמש בטראקרים פרטיים לא שנה ראשונה. דווקא בטורנט עם 3 תמונות מסך, אחד הסידרים הוא על 100Mbit בשני הכיוונים, והשני על 10Mbit, שניהם משוודיה. וזה לא שרק היום לפני 2 בלילה הם העלו לי במהירות נמוכה, גם אתמול וגם שלשום. והכל השתפר אחרי 2 בלילה. אותו דבר לגבי הטורנט השני, בן אדם אחר לגמרי. אני גם יכול להדגים אותו דבר עם סיחדרים אחרים, שיש להם מהירות 100Mbit, מעלים לי במהירות נמוכה ביום, ואף ב-200 קילובייט לשניה בלילה. באמת יכול להיות שבן אדם אחד נותן את כל רוחב הפס העצום שלו (100Mbit) לאנשים אחרים עד 2 בלילה, אולי שני אנשים. אבל אחרי 10 פעמים אני אומר שמשהו פה לא מסתדר. וזה שאמרתי שאין לי בעיה להוריד טורנט עם הרבה סידרים בשיא המהירות לא סותר כלום, למשל אם יש לי טורנט עם 1000 סידרים, ואני מתחבר ל-150, כשכל אחד יתן לי בין 1 ל-3 קילובייט, אז בוודאות אני אגיע ל-312.5 קילובייט לשניה, לזה הייתה הכוונה. מה שאני רוצה אבל, זה להוריד טורנט עם שניים-שלושה סידרים, כ''א על 100Mbit (זה המקורות שלי בטראקרים מסויימים), ולעשות מקסימום הורדה ביום.

עריכה: הנה, למה אני לא מקבל בבית את מה שאני מקבל באוניברסיטה? תצלום מסך מהרגע, 12 בצהריים, אותו טורנט, אותו סידר של 100Mbit עם אותו IP. לא נראה לי שה-upload שלו מי יודע מה מוגבל.

http://i205.photobucket.com/albums/bb312/pmm2/k4.png

פורסם

בעצם החשד שאתה מעלה הוא ש-014 מפעילים בחלק משעות היממה הגבלה מתוחכמת של תעבורת TORRENT פר-מקור?

את האמת, זה לא כל-כך מופרך. יש לבדוק ולאסוף עוד נתונים.

פורסם

אתה לא עלית על שום ממציאים חדשים

זה ידוע שמגבילים את הגלישה לדברים מסויימים וזה גם ידוע שבשעות היום יש יותר עומס והדברים זזים לאט יותר

אני רוצה להבין איך אני מוריד מטורנט שיש בו 4K מעלים על מהירות של 60 בלבד עם חבילה של 1.5

ואני נשארתי על 60 גם אם העלתי באותו וגם אם לא

ואל תגידו לא נתת לזה מספיק זמן , לוקח לזה כמה דקות , אני נתתי לזה 10 דקות זה התחבר רק ל 30 SEEDERS והוריד רק מאיזה 5 וכמה זמן לקח לו להתחבר לסידרים.. ה' ישמור...

לדוגמא אני זוכר שפעם הוא טען משו כמו 10 סידרים בשלוש שניות פשוט טס תוך 10 שניות למקסימום מהירות הורדה

פורסם

גם אני שמתי לב לזה, בהחלט נראה כאילו בין 2-6 בבוקר נפרץ איזה מחסום בבזק

ממש מוזר לי שלוקח לי שבוע להוריד עותק של sabayon linux למרות שחלק מהסידרים הם אוניברסיטאות

פורסם

מה קשה לכם להבין?

בגלל שבאופן בלתי צפוי עשרות(אם לא מאות) אלפי אנשים ערקו ל014 ב5 החודשים האחרונים, אז נוצר עומס בלתי צפוי בשעות היום כשכולם מחוברים, ובמיוחד לקווים היוצאים והנכנסים לחו"ל ומחו"ל.

בלילה, כש80% מכבים את המחשבים או לא משתמשים באינטרנט באופן אינטנסיבי - המהירות של אלה שכן מעוניינים להשתמש באופן אינטנסיבי עולה פי 4-5!!

ככה זה...

אני היום ערקתי ל014 והמהירות שלי בטורנטים עלתה למקסימום מייד.

היה איזה טורנט אחד שהורדתי כבר חודש רצוף ב012 ADSL על 1KBPS עם 6 סידרים, והורדתי 20% ממנו בחודש. מהשניה שהתחברתי למשתמש ב014 שלי המהירות קפצה ל52קב"ש וסיימתי אותו תוך שעתיים.

פורסם
  • מחבר

חביבי, אני לא עד כדי כך קשה הבנה, אני מבין היטב את רוח הדברים, והתסריט הנוכחי משום מה מתחיל להזכיר לי את ההתחלה של התסריט שחוויתי ב-012, ואיך להגיד את זה, לא אהבתי אותו במיוחד.

פורסם

וואו.

(היום זה היום הראשון שלי ב014)

אני יכול לומר בבטחה שאתה צדקת ב100% ואני טעיתי ב80%. :)

אכן, מ01:50, הטורנטים שב012 ירדו על 1-5 קב"ש, ב014 עד השעה הנ"ל ירדו על 60+, פתאום ב01:52 קפצו ל320 וכל האתרים עולים פי 3 יותר מהר!!

אני מרגיש כאילו הפינגים ירדו פי 5!

פאק המהירות הזאת מדהימה אותי! :) בגלל שיש לי מחשב ישן, וההארדיסק עובד עם ATA100(למרות שאם הייתי משיג ATA133 זה היה מאוד עוזר לי.. :) ), אני כמעט ולא יכול להוריד על 320 קב"ש מיוטורנט ולראות פרקים בסדרות בVLC. אני חייב לתת לו עדיפות REAL TIME כדי שמירב רוחב הפס בהארדיסק ובמעבד ילך אליו ולא אל היוטורנט :P לעולם לא חשבתי שאני אומר את זה, אבל: פאק! המהירות של האינטרנט שלי גבוהה מהמירות של ההארדיסק שלי!(לא בדיוק, אבל מתקרב :silly:)

פורסם

חח.. נראה לי שאני צריך לשכנע את ההורים שלי להתנתק מנטוויז'ן סופסוף..

פורסם

ההארד דיסק שלך זה לא מה שמגביל אותך ב300 קב"ש.

שלך צריך להיות מסוגל לעמוד בכיף ב30000 קב"ש...

אם כבר הבעיה היא שהוא לא מסוגל לעמוד בזה שכותבים לו מכמה מקורות. אתה יכול לסדר את זה בקלות ע"י הגדלת ה buffer של הזכרון. אז התוכנה תכתוב לזכרון ותוריד את זה לדיסק במכה אחת.

אולי הבעיה היא שחסר לך זכרון

פורסם

רק לציין שאני משתמש בפרוטוקול DC++ והממצאים שלי הפוכים לשלכם.

במשך היום ההורדה היא 200-300 kB\s אך יורדת במשך הלילה ל 100-200.

פורסם

ההארד דיסק שלך זה לא מה שמגביל אותך ב300 קב"ש.

שלך צריך להיות מסוגל לעמוד בכיף ב30000 קב"ש...

אם כבר הבעיה היא שהוא לא מסוגל לעמוד בזה שכותבים לו מכמה מקורות. אתה יכול לסדר את זה בקלות ע"י הגדלת ה buffer של הזכרון. אז התוכנה תכתוב לזכרון ותוריד את זה לדיסק במכה אחת.

אולי הבעיה היא שחסר לך זכרון

אה נכון, שכחתי ש300 זה לא הגיוני אלא 3000 יותר. מה שכן, 30K זה כבר גם לא הגיוני כי זה יותר מידיי.

יש לי 448.. :D ח 64 משותף..

הקיצר, אתה יודע במקרה מה אני רציך להגדיל בדיוק והיכן?

פורסם

פתח ת'רד על זה, למה סתם להספים את הת'רד הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים