עבור לתוכן

לא מצליח עם המדריך באתר.

Featured Replies

פורסם

ניסיתי לעשות אוברקלוק דרך המדריך באתר אבל זה לא עבד לי, לא היה לי שם Thermal Throttle(?) ואיזה משהו עם SPREAD, גם לא מצאתי שם תזמוני זכרון או באס.

יש לי לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3

ומעבד C2D E6600

2GB של ראם בתדר 800

וקירור SUNBEAM של TUNIQ

ואני רוצה לעשות OC ל3000.

פורסם

אתה מתכוון TUNIQ TOWER של SUNBEAM ;D

תכנס לביוס, תלחץ CTRL+F1. לך לM.I.T שם תכוון את הבאס ל334, זכרונות על 2, PCIE על 101 , תזמוני זיכרונות על AUTO כרגע (תרשום בבקשה את מודל הזכרונות).

למטה במתחים תן 1.425 למעבד ובינתיים זהו. אם יהיו בעיות נמשיך הלאה. תבדוק יציבות בPRIME95 או ORTHOS על LARGE FFTs לפחות שעתיים ואז SMALL לפחות שעתיים. תעקוב אחר הטמפ' בעזרת Core Temp 0.95.4 . אתה לא אמור לעבור את ה60 במאמץ על 3GHZ עם טוניק.

רשום גם איזה מארז וספק יש לך , כמה מאוררים ואיזה.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון TUNIQ TOWER של SUNBEAM ;D

תכנס לביוס, תלחץ CTRL+F1. לך לM.I.T שם תכוון את הבאס ל334, זכרונות על 2, PCIE על 101 , תזמוני זיכרונות על AUTO כרגע (תרשום בבקשה את מודל הזכרונות).

למטה במתחים תן 1.425 למעבד ובינתיים זהו. אם יהיו בעיות נמשיך הלאה. תבדוק יציבות בPRIME95 או ORTHOS על LARGE FFTs לפחות שעתיים ואז SMALL לפחות שעתיים. תעקוב אחר הטמפ' בעזרת Core Temp 0.95.4 . אתה לא אמור לעבור את ה60 במאמץ על 3GHZ עם טוניק.

רשום גם איזה מארז וספק יש לך , כמה מאוררים ואיזה.

פשוט פתחתי את המארז היום כדי לנקות קצת והיה רשום על זה TUNIQ אז חשבתי שזה החברה :)

ויש לי ספק Enermax Liberty 500W, מארז Thermaltake Armor Jr

לא יודע כמה מאווררים.

אה והזכרונות זה של חברת TWINMOS, אני לא יודע למה אתה מתכוון במודל, אבל זה זכרונות 2GB בתדר 800 והם CL5

פורסם

ועשית את מה שרשמתי?

פורסם
  • מחבר

עשיתי את האוברקלוק, אבל לא עשיתי עוד את הבדיקות יציבות, אבל זה נראה לי בסדר, שיחקתי בCRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות עכשיו והחום שלו היה 36.

ויש לי עוד שאלה, עד כמה אני יכול להגיע עם המעבד?

פורסם

ויש לי עוד שאלה, עד כמה אני יכול להגיע עם המעבד?

השמיים הם הגבול

פורסם

פחות או יותר (זה שונה ממעבד למעבד, לא כולם נולדו שווים):

~3.3GHz - סימנים ראשונים של זיעה, לא להתרגש.

~3.6 - אוברקלוק יציב (בקירור מקסימלי כל הזמן).

~3.8 - אוברקלוק מרשים. תעשה סקריןשוט ותכבה מהר, למה חבל.

~4.0 - יש לך כמה ליטרים של חמצן נוזלי? יופי!

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקות יציבות והמעבד יציב במהירות 3.0 GHZ.

ניסיתי להעלות אותו ל3.2 והעלתי גם את המתח קצת, אבל הוא לא היה יציב, והכל עלה לאט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים