פורסם 2007 ביולי 2918 שנים עכשיו אני רוצה לראות את כל האנשים שאומרים שויסטה מורידה המון מהביצועים מה הם אומרים על זה:http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=10298854עכשיו מי נרתע מויסטה בגלל שהוא גוזל הרבה מהביצועים?!?הדרייברים החדשים של nVidia מעולים כולם יכולים לעבור לויסטהבין השאר המחשב מריץ את lost planet dx10(demo) על ההגדרות הכי גבוהותsnow 46 fps ממוצעcave 51 fps ממוצעאחרי כל אלה איפה ויסטה גוזלת מהביצועים?אה וזה עם ויסטה הום פרימיום 64ביט
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים אבל הבעיה העיקרית בויסטה כרגע זה תאימות של תוכנות, דרייברים וכו'... לא?וחוץ מזה עם 2GB זיכרון עדיף XP, לא? נראה לי שאני אעבור לויסטה רק כשיהיו לי 4...
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים מחבר אין שום בעיות תאימות תוכנות שהם 32 ביט מותקנות אוטומטית בProgram Files x86 תוכנות שהם 64 ביט מותקנות אוטומטית בProgram Files הרגיל אותו הדבר לגבי ההפעלה שלהם תראה: אין שום בעיות תאימות לגבי ביצועים כבר הראתי קודם אני לא רואה שום סיבה שעוצרת התקנת ויסטה על מחשבים חדשים אגב גם לי יש 2GB ואין שום בעיות בעבודה/איטיות וגם אם יש (ואין) אז משדרגים ל4 היום המחירים פנטסטים
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים מחבר gta sanfs carbondirt demodirt fulllost planet demogta sa mplasrכל המשחקים האלה על ההגדרות הכי גבוהותתוכנות:everestriva tuner super pideamon toolscore tempicqfraps3dmark06hp scan and print + driverset point + driverspeed fanmessengerutorrent emulewindvr3fire foxneroflashgetmoorhuntוהרשימה עוד ארוכה...ובאמת שיש עוד תוכנות פשוט אין לי כח לרשום עודכמובן שכל התוכנות עובדות חלק בלי שום בעיות תאימות למיניהן
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים הממ יש משהו בדבריך, למען הסקרנות ניסיתי VISTA HP 32BIT ביום שישי עם המפרט שלי שכולל 1GB זיכרון, ולתדהמתי הWINDOWS עבד ממש מהר יותר מהיר מXP בהרבה, ובמשחקים לא היה הבדל ביצועים ולמרות היעדר זיכרון, FEAR עבד חלק על כל ההגדרות של המשחק כמו בXP.יכול להיות שהדרייברים מגיעים כבר לשלב שבו אפשר לומר שהם אמינים, אבל יש עדיין המון משתמשים בעיקר SLI שמתלוננים על בעיות שונות, בכל אופן אני החלטתי לשדרג זיכרון ל2GB ולעבור לVISTA או ל4GB ולעבור ל64 ביט VISTA.
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים מחבר הבעיה היחידה היא אכן SLI אבל CF עובד מצוייןשמעו משהו שמאוד מאוד מעניין אותי9/10 מהפורום לא עברו לויסטה בגלל שהמערכת גרועה למשחקים ומורידה הרבה מהביצועיםאבל איפה כל אלה נעלמו שראו את ההודעה הזאת?נשכו את הלשון?... מה קרה
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים אצלי הויסטה פעלה בסדר גמור במשחקים וכאלה אבל דווקא כל פעולה קטנה באקספלורר גרמה לתקיעה של דקה.
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים בע.. מי משתמש באיכספלורר? לא "אינטרנט אקספלורר", "אקספלורר" מה שאתה רואה איתו תיקיות וכו'.
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים מחבר אה... אוקי שים לב לזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277880.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.