פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר לא על המסך (המכוייל) שלי. אם תבדוק את ההיסטוגרמה תראה שחשיפה בהירה יותר הייתה גורמת לחלקים בתמונה להשרף.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים הייתי בטוח שהתמשת בSLR , נדהמתי לגלות שזה הגיע ממצלמה קטנה,(אפרופו SLר ) איך צלמת באיכות כזו גבוה?
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר הייתי בטוח שהתמשת בSLR , נדהמתי לגלות שזה הגיע ממצלמה קטנה,(אפרופו SLר ) קשה לשפוט איכות תמונה בהקטנה לגודל כזה, אבל אני באמת לא מתלונן על התוצאות לדעתי התמונה האחרונה מדהימה (גם האחרות יפות). תודה. האחרונה אגב הייתה הכי קשה לצילום. השתמשתי בעדשת מתאם של ריקו שנותנת זווית 22 מ"מ וצילמתי מזווית די גבוהה שפוגעת ביציבות, ולכן אפילו מהירות 1/20 הייתה בעייתית. כדי לייצב את המצלמה השענתי על עצמי חצובת שולחן, והשתמשתי בטיימר 2 שניות כדי להקטין את הרעידות מהלחיצה על כפתור הצילום. יצא די חד בהתחשב באלתור הזה.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים תמונות טובות מאד, חלק קצת בשעות בעייתיות לצילום (צהריים, אני לא אוהב במיוחד בארץ...) אבל יש כמה משחקי עדשה שכייף לראות, תתחדש תתישן (לא בדיוק הייתי כאן לדעת אם היא חדשה אצלך או מה )
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים תמונות יפות חכה חכה.. תיכף אני אדהים אותכם עם ה"איכות" של הS770 שלי בסוף קנית? סבבה. תתחדש גבר.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר תמונות טובות מאד, חלק קצת בשעות בעייתיות לצילום (צהריים, אני לא אוהב במיוחד בארץ...) אבל יש כמה משחקי עדשה שכייף לראות, תתחדש תתישן (לא בדיוק הייתי כאן לדעת אם היא חדשה אצלך או מה ) תודה, וכן היא חדשה. החלפתי את ה-R5 שעשתה לי בעיות בסט של GX8 עם עוד כמה אקסטרות (מתאם 22 מ"מ של ריקו, מגן שמש). בינתיים אני נהנה ממנה מאוד. אני מקווה שזה יימשך ככה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.