עבור לתוכן

A4TECH X-750F, עכבר לייזר מעולה למשחקים במחיר *נות!

Featured Replies

• תגובות 40
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבאת את הידיעה הזאת בזמן!!!, בדיוק נמסר לי שהג'ניוס ארגו שהזמנתי לא נמצא במלאי ואני אצטרך או לחכות או לבטל :(

אני כנראה אזמין את העכבר הזה במקום; רק יש לי שאלה קטנה, מה גרם לך להזמין את העכבר הזה ולא את הארגו?

עריכה: ובנוסף ראיתי שיש את העכבר Logitech Mx510, איך הוא בהשוואה לאלה? (ולא טעיתי, התכוונתי ל-510 ולא ל-518)

ועוד שאלה קטנה: מה זאת ירידת המחיר המשמעותית הזאת??

-רון.

פורסם

פייה!!! איזה מחיר :o

טוב, אבל אין לי מה לעשות, כבר הזמנתי את ה-G5 ( למה זה נשמע כאילו זה באסה? ).

לדעתי זו האופציה הכי טוב שקיימת לעכבר עד 200 שקל!

אבל ה-G5 עדיף!

אבל אני חייב לומר, שהכפתור המיוחד של העכבר הזה באמת גורם לך לחשוב פעמיים לפני שאתה הולך על ה-G5 :-X

הכפתור הזה באמת פתנט מאוד מיוחד ורצוי אצל כל עכבר של גיימר, אם רק היה אותו ל-G5 ::) מה שכן, זה שיש לו מנוע לייזר כמו ל-G5 אומנם סחטו ממנו עוד 500dpi, קצת גורם לך לחשוב לפני הקניה, לך תדע לכמה זמן יחזיק, זה כאילו שעשו לו אוברקלוק עצבני וזה יכול להיות מאוד מסוכן ( לעכבר ).

וואי, בתמונות מהביקורת הראשונה, העכבר נראה מדהים!!! אני ממש מתרשם!!!

פורסם
  • מחבר

פייה!!! איזה מחיר :o

טוב, אבל אין לי מה לעשות, כבר הזמנתי את ה-G5 ( למה זה נשמע כאילו זה באסה? ).

לדעתי זו האופציה הכי טוב שקיימת לעכבר עד 200 שקל!

אבל ה-G5 עדיף!

אבל אני חייב לומר, שהכפתור המיוחד של העכבר הזה באמת גורם לך לחשוב פעמיים לפני שאתה הולך על ה-G5 :-X

הכפתור הזה באמת פתנט מאוד מיוחד ורצוי אצל כל עכבר של גיימר, אם רק היה אותו ל-G5 ::)מה שכן, זה שיש לו מנוע לייזר כמו ל-G5 אומנם סחטו ממנו עוד 500dpi, קצת גורם לך לחשוב לפני הקניה, לך תדע לכמה זמן יחזיק, זה כאילו שעשו לו אוברקלוק עצבני וזה יכול להיות מאוד מסוכן ( לעכבר ).

וואי, בתמונות מהביקורת הראשונה, העכבר נראה מדהים!!! אני ממש מתרשם!!!

אל תהיה פרנואיד, זה לא אוברקלוק כמו למעבד, כ"מ או זכרונות(למעשה זה לא OC כלל).

אין מה לדאוג לגבי כמה זמן הוא יחזיק.

פורסם

אני לא אמרתי שזה בדיוק כמו OC, אבל זה יכול לדפוק את העכבר עם הזמן בגלל עומס ( כלומר את המנוע לייזר ) לא?

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה יכול..

על מה אתה מתבסס שאתה אומר את זה ?

פורסם

על זה שגם ל-G5 וגם ל-ERGO525 יש את אותו מנוע לייזר ולשתיהם יש רק 2000dpi, ולא נראה לי שהם לא העלו את ה-dpi בגלל בעיות כספיות או משהו, זה די מחשיד, אתה לא חושב?

פורסם
  • מחבר

במילא ההבדל בין 2000DPI ל - 2500DPI בטח לא ממש מורגש.

אלא אם כן יש לך מסך ענק ואתה משחק ברזולוציות מאד גבוהות.

פורסם

נראה שזה דווקא יהיה מורגש מאוד, שים לב שההבדל בין העכברים החדישם של ה-hight-end לשל ה-middle-end הוא רק 400dpi

פורסם

מישהו הזמין ?

כי היה לי מקרה דומה , הייתה איזה חנות שפירסמה את הארורה 570 ב 600 ש"ח ,

הזמנתי , התקשרו לוודא הזמנה .

ואז אחרי יומיים שיחת טלפון מנציגה שם שאמרה לי שזה מארז ישן ולא משווקים אותו כבר ויש אחד חדש שעולה 1000 ש"ח , והתחילה להציע לי מארזים אחרים. רבנו כי הסברתי לה שלא קיים דגם חדש יותר (עומד לצאת אגב) ושתגיד לי מספר דגם וכאלה .

קיצור סיפור ארוך שנגמר בזה שאני עדיין בלי מארז .

אז השאלה האם מישהו קנה וקיבל במחיר הנקוב ?

פורסם

מישהו יודע האם זאת חנות אמינה ?

זה יצא מחיר כולל 150.

ולא כל כך הבנתי איך זה עכבר אופטי עם 2500 DPI.. זה לא אמור להיות לייזר?

פורסם

בקשר לאמינות אני לא יודע, אבל כפי שאתה רואה החנות לא כזאת מבינה, העכבר הוא בכלל לייזר.

מישהו הזמין ?

כי היה לי מקרה דומה , הייתה איזה חנות שפירסמה את הארורה 570 ב 600 ש"ח ,

הזמנתי , התקשרו לוודא הזמנה .

ואז אחרי יומיים שיחת טלפון מנציגה שם שאמרה לי שזה מארז ישן ולא משווקים אותו כבר ויש אחד חדש שעולה 1000 ש"ח , והתחילה להציע לי מארזים אחרים. רבנו כי הסברתי לה שלא קיים דגם חדש יותר (עומד לצאת אגב) ושתגיד לי מספר דגם וכאלה .

קיצור סיפור ארוך שנגמר בזה שאני עדיין בלי מארז .

אז השאלה האם מישהו קנה וקיבל במחיר הנקוב ?

אתה יודע שיצא דגם חדש לאורורה ממזמן כבר, כן?

פורסם

זה אחלה מחיר.

חבל שהזמנתי את ה ERGO 520 לפני חודש.

מהנסיון שלי- עכברי A4 Tech איכותים יחסית.

פורסם

הבאת את הידיעה הזאת בזמן!!!, בדיוק נמסר לי שהג'ניוס ארגו שהזמנתי לא נמצא במלאי ואני אצטרך או לחכות או לבטל :(

אני כנראה אזמין את העכבר הזה במקום; רק יש לי שאלה קטנה, מה גרם לך להזמין את העכבר הזה ולא את הארגו?

עריכה: ובנוסף ראיתי שיש את העכבר Logitech Mx510, איך הוא בהשוואה לאלה? (ולא טעיתי, התכוונתי ל-510 ולא ל-518)

ועוד שאלה קטנה: מה זאת ירידת המחיר המשמעותית הזאת??

-רון.

גם אני הייתי אמור לקבל את ה-525 ובאמת אמרו לי במחסני חשמל(משם הזמנתי ושילמתי) שאין להם (לבנדא היבואנים) את העכבר במלאי.

קיבלתי את הכסף(174ש"ח) בחזרה ואני עם עכבר של סמסונג ששווה 10 שקלים..חחחח :silly:

פורסם

אז עכשיו תקנה את ה- x-750f

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים