עבור לתוכן

שאלות למי שבא לענות, תודה מראש.

Featured Replies

פורסם

[shadow=gray,left]קודם כל זה המפרט שלי[/shadow]

AMD Athlon64 3500 (Box) Socket 939

+Abit AV8-3rd Eye

EVGA GeForce6800GT 256 MB

Samsung DDR 1024 MB PC3200 400 MHz X2

Maxtor Serial ATA 120 GB

Chenbro Gaming Bomb II

Antec True480

Mitsumi FDD 3,5 inch

:cool2:

*המחשב נרכש בתאריך לפני שנתיים!(עד עכשיו נעשה שדרוג בזיכרון).

;D שאלה מס.1:

בקשר לזיכרון שלי, מה ההבדל בינו לבין זיכרון עם יותר MHz או DDR2 אני די מבין במחשבים אבל אני מבקש תשובה מפורטת בבקשה.

בנוסף אם מישהו יכול לעשות השוואה בין הזיכרון שלי לזכרון מתקדם יותר, כדי שאני אדע אם יש הבדל בכלל?

:Pשאלה מס.2:

ללוח אם שלי יש 4slots לזיכרונות אני שם את שתי הזיכרונות שלי בצד אחד כמו שצריך כדי שהם יעבדו(צריך גם אותו זיכרון). :s05:

האם אני יכול להוסיף זיכרונות בשתי הצדדים האחרים? זה חייב להיות אותו דבר כמו השתיים שכבר יש לי? האם יש הגבלה לכמה זיכרון שאני יכול לשים? DDR1 בשתי סלוטים וDDR2 בסלוט אחר לא יעשה בעייה כלשהי? ???

:yelclap:שאלה מס.3:

נאמר לי שיש לי אפשרות להוסיף כונן קשיח נוסף SATAII בנוסף למה שיש לי כרגע.

השיקולים שלי הם עוד מקום פנוי לשמור המון סרטים וסדרות במקום למחוק.

האם אני באמת יכול להוסיף עוד כונן קשיח? זה חייב להיות SATAII? הכונן הקשיח מגיע עם החוטים שלו? האם זה מאט את המחשב? ועד כמה? אני הוכל להשתמש בשתי הכוננים באותו הזמן או שלא?

:hat:שאלה מס.4:

לאלה מכם שאוהבים לצרוב על תקליטורים ומשתמשים באמצעי אכסון מקורי וטוב בשביל התקליטורים, אתם יכולים להציע לי על משהו? :jump:

:-* שאלה מס.5:

הגדרות לזיכרון. אני יודע שיש אפשרות להגדיר את הזיכרון כדי "שילך" ליישומים מסוימים, יש גם אפשרות הגדרת זיכרון ב-BIOS ל-AGP.

אם אפשר לקבל טיפים בנושא הזה אני אשמח. לדוגמא: בביוס אני צריך להגדיר 256MB זיכרון ל-AGP אם כרטיס המסך שלי הוא 256MB? אלו אולי שאלות מפגרות אבל יעזרו לי מאוד, אז תודה רבה.

*איך המחשב מגיע למצב ש100% זיכרון תפוס ב-Task Manager, כאשר יש לי המון המון זיכרון? זה לא קורה תמיד אבל זה עדין קורה.

:hi:

תודה לכל מי שעונה על השאלות, תנסו להשאיר את המאמר מסודר ויפה לעיניי שאר הקוראים

פורסם

הכותרת האדומה\שחורה מציקה לי בעיניים

1. זה הבדלים בסיסיים, אבל אין הרבה הבדל בין הזכרונות שלך לזכרונות DDR2 מבחינת מערכות של Athlon64

2. אתה יכול להוסיף לשני הסלוטים האחרים, ההגבלה היא 4GB לכל הסלוטים, אבל רק DDR ולא DDR2

3. אתה יכול להוסיף הארדיסק SATA / SATA2, זה לא עקרוני במיוחד כי הלוח לא תומך SATA2 אז בכל מקרה הוא יעבוד כ-SATA בלבד

4. וורבטים פסטל (בצבעים שונים) שכתוב עליהם Made In Japan

5. אלה שאלות לפורום ווינדוס

פורסם
  • מחבר

הכותרת האדומה\שחורה מציקה לי בעיניים

1. זה הבדלים בסיסיים, אבל אין הרבה הבדל בין הזכרונות שלך לזכרונות DDR2 מבחינת מערכות של Athlon64

2. אתה יכול להוסיף לשני הסלוטים האחרים, ההגבלה היא 4GB לכל הסלוטים, אבל רק DDR ולא DDR2

3. אתה יכול להוסיף הארדיסק SATA / SATA2, זה לא עקרוני במיוחד כי הלוח לא תומך SATA2 אז בכל מקרה הוא יעבוד כ-SATA בלבד

4. וורבטים פסטל (בצבעים שונים) שכתוב עליהם Made In Japan

5. אלה שאלות לפורום ווינדוס

3. אז מה ההבדל בין ה-SATA?

4. אפשר לינק או משהו? אין לי מושג מה זה בכלל.

פורסם

3. מהירות אפשרית (אבל לא מנוצלת) ועוד כמה דברים קטנים

4. Verbatim, על הקופסה כתוב Made In Japan ויש בערך 20 דיסקים מכל צבע (צבעים שונים) הם נקראים "פסטל"

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שאלה חדשה:

דיברתי עם ספק כרטיס המסך שלי (EVGA) הם הציעו לי לבדוק ש:

AGP fastwrites are not enabled, and the aperature size is set to 128MB

סתם לידע כללי מישהו מוכן להסביר מה זה עושה ולמה להקשיב לו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים