פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים המצלמה זה לשימוש ביתי בעיקרון אבל גם לשימוש באתר מכירות של זרים זאת אמרת צילום של הזרים שצריך להיות איכותי גם כן לאתר...הדרישות הם:1)שתהיה קומקפטית2)נוחה3)איכותית עם יכולת זום טובה4)זיכרון גג 512MB שזה יותר מדי גם ככהאפשר לגלוש מהתקציב בעוד איזה חמש מאות שקל אבל רק זה באמת מצדיק את זהחשבתי על:http://zap.co.il/model.asp?model_id=409892אוhttp://zap.co.il/model.asp?model_id=375570תודה מראש
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר הבנתי שההבדל היחיד בין A610 לA530 זה רק המגה פיקסל ואני לא צריך 6MP אז אני ילך על הA530יש איזה אתר שמוכר את המצלמה ב690 שקלובתוספתץ של 299 שקל הוא נותן כרטיס זיכרון 512MB+סוללת+מטען לסוללת+נרתיקשווה?איזה זיכרון מומלץ שיהיה מהיר וטוב?אפשר 1G
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים כמות המ"פ ב A610 וב A530 היא שווה והיא 5 מ"פ. היתרונות ב A610: הסוללה מחזיקה יותר זמן ההפרש בין צילום לצילום עם פלש קצר יותר המאקרו יותר טוב מהירות הסגר המקסימלית יותר מהירה מצב הוידאו יותר טוב איכות התמונה יותר טובה מסך יותר טוב וגם מסתובב פלאש יותר חזק אפשרויות צילום ידניות היתרונות ב A530: יותר זולה ה ISO שלה מגיע ל 800 (לעומט 400) יותר קטנה וקלה אז אני חושב שברור ש A610 יותר טובה
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים אני מסכים איתך tomerbd אבל אם כבר אתה מגיע למצב שאתה קונה את ה a610 שיקנה את ה f11 fuji שהיא קומפקטית יותר מהירה יותר ומוציאה תמונות אגדיות. אני חושב שהגיע הזמן לצאת מהקיבוע שמותג אחד זה טוב והשני לא.הכל תלוי במצלמה עצמה. ולגבי עם ההבדל בין ה 610 וה530 שווה את המחיר, בטוח שכן, אבל אני לא חושב שזה מספיק שווה בשביל שיחרוג מהתקציב שהציב לעצמו. ה f11 לעומת זאת, לפי המפרט והביקורות לפחות מתאימה לו בול בצורה כזו שמצדיקה את זה.כמובן שאתה יכול להאיר את עיני ולא להסכים איתי.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים אני חושב שהגיע הזמן לצאת מהקיבוע שמותג אחד זה טוב והשני לא.לא אמרתי שפוג'י חברה לא טובה להפך לפי דעתי היא חברה מצויינת.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים לא דיברתי עליך ספציפית, פשוט אנשים רבים נוטים להעדיף את קאנון פשוט כי הם שמעו עליהם יותר וכי הם יותר נפוצים.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים בידיוק. אז הגיע הזמן להעלות את הנקודה שלא צריך להצמיד תגיות לחברות. כל חברה יכולה בפוטנציה להוציא מצלמה גאונית לשוק. צריך להיות עם ראש פתוח ולא להיצמד דווקא למותגים הידועים והמוקרים. לתת לכל מצלמה לעמוד במבחן הצילום והפיתוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.