עבור לתוכן

עזרה בהצגת זמן ותאריך על תמונות עם Olympus SP-500 UZ

Featured Replies

פורסם

הזמן והתאריך אצלי מקונפגים כמו שצריך, אבל שאני רואה את התמנות שצילמתי, הזמן והתאריך לא מופיעים, איך אני מקנפג שהוא יציג אותם?

פורסם
  • מחבר

עבר יום, אולי בכל זאת מישהו? אולי עם מצלמת אולימפוס דומה... שלחתי אימייל לאולימפוס UK אבל תשובה אני לא רואה :s07:

פורסם

כי אולי למצלמה אין אפשרות להטמיע תאריך/שעה (שלדעתי ולדעת רבים אחרים רק גורע מהתמונה) על התמונה.

למצלמה פושטית אולי יש את האפשרות הזו, אבל למצלמה טיפה מתקדמת אין טעם לשים דבר כזה זה פשוט איכסה... בין השאר אולי תעיין במדריך למשתמש שקיבלת עם המצלמה.

http://www.dpreview.com/reviews/olympussp500uz/

אני יודע שלמספר מצלמות יש אפשרות להטמיע את התאריך/שעה אבל רק ברזולוצייה מסויימת נמוכה (לדוגמא בקנון אז רק ב-1600x1200 בצילוםPostcard).

בין השאר, אם אתה רוצה לראות באיזו שעה/תאריך צולמה התמונה אתה יכול ללכת למאפיינים של התמונה ולהביט ב-EXIF של התמונה ושם יהיו לך את הפרטים הנחוצים.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שלפי המדריך אפשר להטמיע את התאריך ואת השעה, וזה דיי פשוט, אבל הקטע שהוא פשוט לא מציג אותם (הדבר דיי חשוב לי, אני רוצה שאני מוריד את התמונה למחשב שתהיה לי האופציה להצגת תאריך ושעה או לפחות רק תאריך על התמונה עצמה).

פורסם

אשמח להביע את דעתי...

לרוב, בטצורה הרגילה שבה המצלמות הקומקפטיות מטמיעות את התאריך והשעה על התמונה זה נראה די רע (כתום מזוויע ופונט ענק) ובמיקום שהוא לא תמיד נוח.

אפשר להוריד את כל התמונות למחשב ובעזרת batch פשוט בפוטושופ או אפילו ב Picasa, תוכל להטמיע בכולן תאריך במקום שתבחר ובפונט שייראה לך מתאים.

פורסם
  • מחבר

המצלמה היא של אבא שלי, והוא לא בדיוק techno wizard, אני לא רוצה לגרום לו לכאבי ראש.

פורסם
  • מחבר

רעיון רע רעיון טוב, מה זה משנה? לפי המדריך שקיבלתי עם המצלמה הדבר הוא אפשרי, אז למה אני לא מצליח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים