עבור לתוכן

שאלה לגבי 7800GS EVGA?

Featured Replies

פורסם

הכרטיס הגיע אליי במקור עם 430\1300 שזה מספיק אבל בשני משחקים עשיתי OC דרך COOLBITS ך 460\1430 המשחקים הם FEAR ן OBLIVION ומוסיף לי עוד קצת איכות אבל מורגשת עם זאת החשב פחות יציב ואחרי 30-60 דקות משחק מאתחל את עצמו לפעמים השאלה היא האם אני גורם נזק בלתי הפיך לכרטיס או שאלה הן פעולות הגנה בסיסיות של כרטיס המסך?

דרך אגב יש לי ספק ENERMAX 420W LIBERTY PFC שיכול להיות שהוא חלש קצת

פורסם

המשחק מאתחל את עצמו מסיבה פשוטה, אחרי ה-OC ישנה התחממות גדולה יותר מהרגיל, וכן - זה יכול לגרום נזק בלתי הפיך אם לא תפסיק לעשות את זה והאחריות לא תהיה תקפה במידה ויגלו שעשית OC. אם אתה מעוניין להמשיך לעשות OC, תקנה קירור איכותי יותר לכרטיס מסך.

בקשר לספק כוח, הוא בסדר גמור.

פורסם

א. אין כזה דבר ליברטי 420, יש 400.

ב. תחשוב בהיגיון, אם הוא מרסט? זה אומר שהוא שמח לראות אותך או שהוא זועק לתחנוני האל?

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה לכם גם ככה רואים נהדר אין צורך להרוס הכרטיס סוחב הכל חוץ מ FEAR בפיזיקה יש לי משהו אחד לא על מקסימום ו FSAA לא עובד(נראה לי זה המחשב)

פורסם
  • מחבר

צודק זה לא LIBERTY לא יודע למה חשבתי שזה LIBERTY????

פורסם

זה NoiseTaker.

פורסם

טוב תודה רבה לכם גם ככה רואים נהדר אין צורך להרוס הכרטיס סוחב הכל חוץ מ FEAR בפיזיקה יש לי משהו אחד לא על מקסימום ו FSAA לא עובד(נראה לי זה המחשב)

מה המפרט שלך בכלל? אולי הבעיה נובעת מזיכרון פנימי קטן.

פורסם

ריסטרט בגלל זכרון פנימי נמוך? Nope.

פורסם

ריסטרט בגלל זכרון פנימי נמוך? Nope.

הוא אמר שהכרטיס לא סוחב FEAR או משהו כזה, אני חושב שהבעיה בזיכרון, כי הכרטיס בסדר גמור.

פורסם

קיצר מה הטמפרטורה במאמץ?

פורסם

שמת לב שהוא עשה OC,כן?

פורסם

שמת לב שהוא עשה OC,כן?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=192771.msg1684197#msg1684197

תקרא את התגובה הנ"ל טוב טוב, אחרי שתקרא תבין שהוא כתב שהוא מרוצה מהכרטיס גם בלי OC ואין סיבה להרוס אותו, עם זאת הוא הוסיף שכל המשחקים עובדים אצלו טוב חוץ מ-FEAR - לדעתי הבעיהנובעת מחוסר בזיכרון, מכיוון שהכ-7800GS אמור להריץ את המשחק בלי בעיה.

בכל מקרה, לא יזיק אם פותח האשכול יכתוב את המפרט המלא של המחשב שלו.

פורסם

כל עוד הוא לא מתעסק במתחים OC זה לא מה שיעלה לו את הטמפ', אולי מקס 2 מעלות.

הכרטיס פשוט לא יציב כניראה..

פורסם

בשביל הגדרות HIGHEST ב FEAR צריך כרטיס מסך עם 512MB וג'יגה של זכרון פנוי במחשב (שזה אומר 2GB זכרון או 1.5GB מינימום).

וזוהי הסיבה לאיטיות, המשחק עובד מהכונן הקשיח במקום מהזכרון הפיזי (הן הזכרון של כרטיס המסך והזכרון של המחשב עצמו).

אני עם 9700 פרו, המשחק עובד טוב על 1024X768 בהגדרות שהם בין HIGH-MEDIUM.

המשחק הזה צריך לטוס אצלך על 1024X768@HIGH, ואפילו עם 4xAA + 8xAF (פילטרים).

ועוד משהו חשוב: אל תבצע אוברקלוק אם אתה לא יודע בדיוק מה אתה עושה ומוודא שהכרטיס מסך שלך יציב ב 100%.

לדעתי אין טעם לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך הזה, כי המערכת שלך תגביל אותך יותר מאשר הכרטיס מסך ותהווה צוואר בקבוק.

תחזיר את ההגדרות הקודמות ואל תעשה אוברקלוק אלא אם כן אתה מרגיש שהכרטיס מסך שלך לא סוחב יותר.

(וכשאני אומר לא סוחב, אני לא מתכוון לכך שהוא לא עושה 100FPS ב FEAR עם 1600X1200@HIGHEST 6xAA+16xAF... :silly:)

פורסם
  • מחבר

מצטער שנעלמתי לי הייתי חייב לעבוד

המפרט מחשב שלי כולל P4 2.6 GHZ

512+256+256 400MHZ ELIXIR

80GB IDE WD (איטי נורא)

7800 EVGA OC AGP

ENERMAX 420W NOISEMAKER

לוח אם PVX800 ASUS

ערכת שבבים VIA (על הפנים של ערכת שבבים)

כונן DVD + צורב DVD

MAG 786PFS

OBLIVION עובד נהדר עכשיו הכל על מקסימום אבל רק ב 1024X768

FEAR עובד על מה שתכנה המליצה הכל על מקסימום חוץ משני הגדרות של פיסיקה על מדיום וללא FSAA וגם רק על 1024X768

ובנוסף כל חומרת קול היא על מדיום

משחקים נוספים כמו DOOM 3 , FAR CRY, NFSMW ,COD 2 פשוט רצים מצויין על הגדרות גבוהות מאוד אבל ברזולציית 1280X1024

בכל מקרה התקנתי MDK למי שמכיר ואני נהנה מכל רגע לפעמים אין כמו משחק ישן להזכיר מאיפה באנו ולאן אנו הולכים!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים