עבור לתוכן

קורס MCSE של מיקרוסופט

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן ללכת ללמוד אתהקורס הזה של מיקרוסופט ורציתי לדעת איזה אפשריות יש לי בעתיד במידה ואני עושה את הקורס הזה יש לי כמה שאלות:

1.איזה אפשריות לעבודה יש, לאן לוקחים אנשים אם תארים כאלה ממיקרוסופט בדרך כלל איזה סוגי עבודה?

2.האם זה משתלם ללמוד את הקורס הזה, או שיש אפשריות אחרות שיותר טובות חוץ מ(אוניברסיאות וכאלה ,תואר ראשון )שזה אני יודע שזה יותר עדיף.

אם יש לכם עוד דעות משלכם על הקורס אשמח לדעת.

• תגובות 130
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בן כמה אתה ?

ואיפה אתה עושה אותו?

אני גם מעוניין הבעיה שאני קטן 14 וחצי...

תודה

פורסם

מה זה קטן? אין לזה מגבלת גיל :S

לדוגמא יום שני אני נוסע לת"א לעשות מבחן A+ של חומרה.

אני לומד עם selftest האתר שלהם זה www.selftestsoftware.com

ואני תמיד מקבל 97+ לכן אני מעריך שבמבחן שם אני אקבל 800+ (טווח הציונים הוא 100-900).

פורסם

קטן כי לא מקבלים אותי למכללה לקורס כזה :-\

פורסם

מה הקשר? תקנה ספרים, תקרא תלמד, אממ תוריד את החומר מהאתר שהבאתי או מthe king משהו כזה, (כמובן שזה כרוך בתשלום אני מעריך של כבערך 20 $)

יש המון שיטות לימוד, הקורסים במכללות זה רק אופן לימוד, את המבחן אתה יכול לעשות באופן עצמאי, לפחות בA+ אז אני מעריך שזה כולל גם דיפלומות אחרות.

פורסם
  • מחבר

מישהו אבל יכול לענות על השאלות ששאלתי בתחילת התר'ד?

פורסם

אני בן 14 ולומד כרגע MCSE, אין לזה מגבלת גיל ואם אתה יודע מספיק יכניסו אותך.

העבודות הם תכנון ואחזקת שרתים ורשתות בעסקים וטכנאי pc כמובן.

אני לא יודע כמה זה משתלם, אבל אני יודע שאני קורע את התחת שלי בבדיקת תוכנה כדי לשלם על הקורס.

פורסם

איזה דיון פורה ::)

פורסם

מי זה redmouse הגזען הקטן הזה.. אני רואה שקשה לסיים משפט בלי להוסיף משפטי מחץ

תמחקו את הדיון הזה!!!

פורסם

אל תתיחסו אליו ותמשיכו בתוכן המקורי של הדיון.

פורסם

על מה בכלל עוסק הקורס הזה?

פורסם
  • מחבר

צר לי לנפץ לך ולרוסי את הבועה

A+ - המבחן הכי בדיחה שיש בתעשייה.. כל מי שעושה אותו מבייש רק את עצמו

MCSE - כשאני למדתי ל- MCSE 2003 ול- CCNA\CCNP למדתי לבד בעזרת VMWARE CISCO ROUTER SIM ועוד ועוד.

הייתי מציע לך לרכוש ערכת לימוד לקורס ה- 70-290 לקרוא את החומר וליישמו ע"י התקנה של WINDOWS2003 על VMWARE ולחרוש עליו את כל הפעולות שצריכים לדעת ע"מ לעבור את ה- 290 .... ככה אני עשיתי והצלחתי לקבל MCSE תוך שלושה חודשים.( קורס במכללה לוקח 9 חודשים)...

עכשיו , להגיד לך את האמת ? בגלל אנשים כמו הרוסי הטיפש הזה והאתר המקולל שהוא המליץ (TESTKING) ה-MCSE כבר נחשב לתואר שאפשר לנגב איתו את התחת (פחות או יותר בשל העובדה שאנשים מורידים את המבחנים משננים את השאלות ולא מתמקדים בלהבין מה שהם עושים .. אז נכון הם מתקבלים לעבודה אבל אחרי חודשיים צריכים לקרוא לאנשים כמוני כדי לסדר ולתקן את כל הבלגאן שם עשו.

אולם טוב שעשיתי את ה- CCNA ו-CCNP כי זה ממש נותן לך יתרון על המתחרים... וכן ! NETWORK+ זה אותו זבל כמו ה- A+...

ccna יותר מתמקד וברשתות ופחות בוינדוס וחומרה ונחשב להרבה יותר קשה,אבל יותר משתלם לפי מה ששמעתי זה נכון?

ומה זה VMWARE?

פורסם

מנפלאות הגוגל:

http://www.vmware.com

דרך אגב הקורסים האלה נותנים ידע כלשהו או רק חתיכת נייר?

פורסם
  • מחבר

איזה מן שאלה זאת נותנים לך ידע כולשהו,ברור שנותנים לך ידע אבל, על מנת להבין מה רוצים ממך אתה כבר אמור להגיע אם ידע בסיסי לפחות בתחום.

פורסם

אני שואל מכיוון ששמעתי שזה הכול שינון של חומר שטותי שממילא חמש דקות אחרי שחתיכת הנייר אצלך ביד אתה שוכח הכול. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים