פורסם 2006 באפריל 1219 שנים היי,שיחקתי קצת עם מעבד PENTIUM-D 805 שקניתי לחבר, ויש לו תוצאות OC מטורפות לחלוטין.עם לוח של GIGABYTE 945, הWIN עלה ועבר בנצ'מרקים ב 3.8GHZ (זה נעשה בטעות, לא ניסיתי פריים).והוא יציב מעל שעתיים בפריים על 3.5GHZ (ואולי גם יותר- לא ניסיתי...), על מתח סטוק, עם קירור gigabyte neon cooler במהירות בינונית-איטית, בטמפ' מקסימלית של 48C במאמץ!!!!מעבד פשוט תותח!!!!זהו, סתם רציתי לשתף.....
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מחבר תתחדש איזה מפרט יש לחבר שלך ועל איזה ספק אתה עובד? הלוואי והייתי יכול להתחדש, המפרט הוא של חבר.... בכלל לא היה מתוכנן OC, סתם שיחקתי עם התדרים על מתח סטוק וקיבלתי הלם... הייתי מת לשים עליו את ה BT שלי ולראות מה הוא מסוגל.... מפרט- compucase 6a19 (HEC 300W gigabyte 945 2*512 twinmos 533MHZ Intel pentium D- 805 gigabyte neon cooler saphire X300SE
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים שלום לך omrit!יש לי תמעבד הדואל קור גירסת 2.8, הלוח אם שלי הוא של ג'גה בייט הדגם: 81945GME.הבעיה של שבלשונית של ה CPU FREQUENCY לא מופיע לי בכלל השורה של העלאת מהירות המעבד. אמרו לי ללחוץ CTRL?F1 אבל זה לא פתח לי כלום.אולי גם אתה ניתקלתה בבעיה זו?, מה עשיתה אם כן??
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים שלום לך omrit!יש לי תמעבד הדואל קור גירסת 2.8, הלוח אם שלי הוא של ג'גה בייט הדגם: 81945GME.הבעיה של שבלשונית של ה CPU FREQUENCY לא מופיע לי בכלל השורה של העלאת מהירות המעבד. אמרו לי ללחוץ CTRL?F1 אבל זה לא פתח לי כלום.אולי גם אתה ניתקלתה בבעיה זו?, מה עשיתה אם כן??תבצע עידכון לביוס
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר שלום לך omrit!יש לי תמעבד הדואל קור גירסת 2.8, הלוח אם שלי הוא של ג'גה בייט הדגם: 81945GME.הבעיה של שבלשונית של ה CPU FREQUENCY לא מופיע לי בכלל השורה של העלאת מהירות המעבד. אמרו לי ללחוץ CTRL?F1 אבל זה לא פתח לי כלום.אולי גם אתה ניתקלתה בבעיה זו?, מה עשיתה אם כן??הלוח "שלי" הוא 8945PG, בכל מקרה אתה צריך לסמן את השורה שמעל שנקראת משהו כמו "cpu host control" (או משהו דומה) ולשנות אותה לENABLE, ואז הוא ייתן לך לשנות את התדר של ה CPU.בכל מקרה הביוס שאני משתמש בו הוא- v6.00PG 01/04/06
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים תודה על התשובה המהירה!הושרה שאמרתי לי עלייה לא נמצאת אצלי חיפשתי בכל חור בביוס ואין לי אותה.. אני אובס עצות.בספר של הלוח אם רשום שהשורה של השינוי מהירות של המעבד תופיע רק אם המעבד תומך באפשרות.. כניראה שהוא לא.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר תודה על התשובה המהירה!הושרה שאמרתי לי עלייה לא נמצאת אצלי חיפשתי בכל חור בביוס ואין לי אותה.. אני אובס עצות.בספר של הלוח אם רשום שהשורה של השינוי מהירות של המעבד תופיע רק אם המעבד תומך באפשרות.. כניראה שהוא לא.תנסה לעדכן אולי את הביוס... יש לך צילום מסך של הביוס?
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים זה תמונה של הדף של ה CPU FREQUENCYhttp://img51.imageshack.us/my.php?image=img00104vz.jpg
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר זה תמונה של הדף של ה CPU FREQUENCYhttp://img51.imageshack.us/my.php?image=img00104vz.jpgאצלי זה נראה אחרת לגמרי.... אני לא נמצא אצל החבר וליד המחשב. כל מה שאני זוכר זה שהייתה לשונית אחת שנקראת ".....motherboard" ושם יש את כל האופציות של ה OC, ואין לשונית נפרדת ל CPU FREQUENCY.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים תודה על המידע, השבוע אני מקבל לוח 945P של GB, את ה805 יחד עם BT וזכרונות 667 של Geil ואחלוק תוצאות נתת לי הרבה תקווה כרגע
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים יש לשונית של CPU FREQUENCY/VOLTAGEאצלי זה נראה אחרת לגמרי.... אני לא נמצא אצל החבר וליד המחשב. כל מה שאני זוכר זה שהייתה לשונית אחת שנקראת ".....motherboard" ושם יש את כל האופציות של ה OC, ואין לשונית נפרדת ל CPU FREQUENCY.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים תודה על המידע, השבוע אני מקבל לוח 945P של GB, את ה805 יחד עם BT וזכרונות 667 של Geil ואחלוק תוצאות נתת לי הרבה תקווה כרגע מעניין לאן תגיע
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר יש לשונית של CPU FREQUENCY/VOLTAGEבכל מקרה אצלי אין לשונית כזאת, וכל אופציות ה OC, מרוכזות תחת- "motherboard intelligent tweaker". וזה נראה בערך כך: (התצלום מסך לא שלי, מצאתי אותו באינטרנט)[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.