עבור לתוכן

לוח אם A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II? ASUS

Featured Replies

פורסם

איך הלוח הזה ל939?

איך הכרטיס מסך שלו (GEFORCE 6150)? לאיזה רדאון הוא שווה ערך?

יש לוח יותר מומלץ עם כרטיס גרפי מובנה מהנ"ל?

• תגובות 45
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לוח איכותי עם ביקורות טובות

שווה ערך לרדאון 9250 פחות או יותר

אין לוח יותר מומלץ. יש לוחות דומים של Foxcoon ו-Albatron במחיר זול יותר עם נתונים דומים.

פורסם
  • מחבר

אז אם אני רוצה לוח טוב עם כרטיס מסך מובנה ל939 זה הלוח בשבילי? :smile1:

פורסם

אכן.

בכל מקרה, אל תצפה לביצועים מרחיקי לכת במשחקים עם ה-GF6150. למרות שמדובר בכרטיס מובנה איכותי, עדיין הוא לא מספיק טוב להריץ משחקים בינוניים/כבדים בהגדרות נורמליות.

פורסם
  • מחבר

אם הוא יותר טוב מהרדאון9000 פרו שיש לי ואני מאמין שהוא יותר טוב, אז זה מספיק לי :) אני לא ממש גיימר אבל חשוב לי כרטיס גרפי נורמלי...

תודה בכל אופן :)

פורסם

R9000 PRO עדיף למיטב זכרוני מ-R9250.. אתה הולך להתאכזב אם אתה מצפה לביצועים יוצאי דופן מה-GF6150 :-\

כרטיס גרפי נורמלי למשחקים - לפחות GF 6600/X700.

פורסם
  • מחבר

ממ איך זה יכול להיות? הרדאון 9000 שווה ערך לג'יפורס 4, אז אין מצב שהג'יפורס יהיה פחות טוב ממנו :o

עוד דעות?

פורסם

אכן.

בכל מקרה, אל תצפה לביצועים מרחיקי לכת במשחקים עם ה-GF6150. למרות שמדובר בכרטיס מובנה איכותי, עדיין הוא לא מספיק טוב להריץ משחקים בינוניים/כבדים בהגדרות נורמליות.

אם אני לא טועה יש לוח אם עם כרטיס מובנה(6800)נראה לי של GB שווה לבדוק :P

פורסם
  • מחבר

עריכה: לא משנה

שאלה חדשה, אפשר לחבר DVI או VGA לטלויזיה? יש מתאמים מיוחדים?

פורסם

ממ איך זה יכול להיות? הרדאון 9000 שווה ערך לג'יפורס 4, אז אין מצב שהג'יפורס יהיה פחות טוב ממנו :o

לא ממש קשור לדיון על הלוח, אבל לי יש Radeon 9000 Pro ולפניו היה לי GeForce 4 MX440, ואני אומר לך בוודאות שה Radeon 9000 Pro הרבה יותר טוב ממנו - יש תמיכה ב DX8.1, והוא מוציא ציונים יותר גבוהים מה GeForce 4 בכל המבחנים.

בכל מקרה - גם אני מעוניין לדעת האם כרטיס מסך מובנה מבוסס 6100/6150 יותר טוב מה Radeon 9000 Pro. בכלל, הייתי שמח לראות גרף/טבלה/תוצאות שמדרגים את הכרטיסים המובנים האלו מול כרטיסי מסך ישנים (דור אחד או שניים אחורה, בעיקר כאלו שמיועדים לשוק הבינוני-נמוך).

פורסם

ההשוואות היחידות שמצאתי ברשת היו בין ה 6100 ל 6150 למובנה של ה Radeon Xpress 200

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שהרדאון9000 היה יותר טוב מהג'יפורס 4, אבל לא בהרבה...ז"א הם היו די קרובים מבחינת ביצועים גרפיים...אז אני לא חושב שלעבור מרדאון9000 לג'יפורס 6150 יהיה כזה נורא ואני מאמין שיהיה הבדל...

אבל עכשיו יש דילמה אחרת...אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אבל אני לא יכול כי אין יציאה כזאת...

יש לי יציאת SVIDEO ברדאון אבל אם אני אחבר אותו על הלוח החדש אז אני אצטרך לעבוד או עם הג'יפורס או איתו לא? :\

עריכה: SMALUL אני רואה שלך יש את הרדאון בגירסת ה128 מגה, שלי 64... :)

פורסם

פיזית הוא לא ייכנס ללוח

פורסם
  • מחבר

למה? הכרטיס הוא PCI, יש שני סלוטים של PCI בלוח :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים