עבור לתוכן

קיבלתי דוח, נהג חדש, שלילה?

Featured Replies

פורסם

לקראת צומת על תיהיה על יותר מ90 בכביש מהיר או 60 בכביש עירוני.

משום מה נדמה לי שאלה המהירויות המקסימליות המותרות בכל מקרה... ::)

• תגובות 146
  • צפיות 14.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למיטב ידעתי הרמזור מהבהב שם ירוק לפני שהוא נהיה אדום

זה נותן לך 5 שניות לשים לב שהוא מתחלף.

פורסם

^^ רק בכבישים בהם המהירות המותרת היא 60 ומעלה.

אם הוא נסע על כביש של 50 נגיד אז הרמזור ישר יהיה צהוב...

עודד - יצאת בזול, תגיד תודה שזה לא קרה כשהיו עוד מכוניות בצומת. הפאק הכי גדול שקיבלת זה הנקודות (10 זה המון) וזה שתקבל עוד שנים כנהג חדש = יותר כסף לביטוח והגבלות למיניהם...

קרה לי פעם לעבור באדום, זו מן צומת לא מובנת שיש בה את הרמזורים הכי מבלבלים בעולם, ופשוט לא הסתכלתי לרמזור הנכון... מה שיפה זה שעברתי אחרי ג'יפ של מג"ב ואיזה 200 מטר אחורה הייתה ניידת ואפחד לא ראה :-X

בכל מקרה אני לא מבין למה הרמזור הזה שם בכלל - הוא יכול להיות תמיד ירוק והתנועה תזרום.... מוזר.

בהצלחה אניוואי :-*

פורסם

לא יודע למה, האינטואיציה אומרת לי שזה הכביש של דרך חברון בירושלים... :kopfpatsch:

פורסם

קרה לי פעם לעבור באדום, זו מן צומת לא מובנת שיש בה את הרמזורים הכי מבלבלים בעולם, ופשוט לא הסתכלתי לרמזור הנכון...

האמת קרה לי אותו דבר

זה היה עוד בתקופת המלווה עם אבא שלי באוטו

זאת הייתה צומת ממש לא מובנת. הרמזור שלי התחלף לירוק אז נסעתי

מסתבר שאחריי הרמזור שלי עוד 3 מטר היה עוד רמזור. כאילו הייתי אמור ליסוע עוד 3 מטר ולעצור שם(לא היה קו עצירה).

חשבתי בכלל שהרמזור הזה הוא לאלה שבאים מצד ימין שלי וממשיכים ישר(אני הייתי בפניה שמאלה)

בקיצור יצא שעברתי באדום. במזל לא קרה כלום אבל אם שוטר היה תופס אותי הייתי תובע את העירייה שבנתה את הצומת המפגרת הזאת בצורה הזאת

אגב חודש אחר כך שינו את הצומת מסיבות בטיחות :bash:

מאז אני כבר שנה על הכביש ולא יצא לי לעבור באדום ומקווה שלא ייצא

פורסם

תקשיב אתה יכול להגיש הירעור ולהגיד שכאשר הסתכלת ברמזור הוא היה ירוק ואז המשכת לנסוע והפנס רחוב סינור אותך ולא ראית

או שלהגיד שעברת בצהוב ושבלימה לא הייתה אפשרית ובלה בלה בלה

אני הייתי במשטרה ואני יודע מה שוטרי תנועה עושים

הם סתם יכולים להלביש את זה עליך אפילו אם באמת העברת בצהוב .

פורסם

[glow=red,2,300]יש לי גם שאלה.. משלי[/glow]

[glow=red,2,300]ליפמי כמה חודשים נסעתי בלי ביטוח רכב, אז עוד הייתי נהג חדש.

עצרו אותי שוטרים, לא שללו את הראשיון או משהוא אבל, קיבלתי זימון לבית משפט.

מה הם כבר יכולים לעשות לי? ואני כבר לא נהג חדש.[/glow]

[glow=red,2,300]משהוא בבקשה מוכן להיתייחס לשאלה שלי????[/glow] :jump:

פורסם

אגב אל תגיד בשום אופן שהיית עייף(אם זה לא היה ברור)

פורסם

אני נתפסתי גם כן על אור אדום ע''י ניידת סמויה

קיבלתי זימון למשפט בדואר,10 נקודות,וקנס של 1000 ש''ח ובמשפט קיבלתי שלילה לשנה (ובהתחשב בכך שזאת היתה עבירה ראשונה שלי זה נראה לי עונש חמור)

ומה גם שאני לא נהג חדש (וגם לא הייתי באותה תקופה שעשיתי את העבירה)

פורסם

אני נתפסתי גם כן על אור אדום ע''י ניידת סמויה

קיבלתי זימון למשפט בדואר,10 נקודות,וקנס של 1000 ש''ח ובמשפט קיבלתי שלילה לשנה (ובהתחשב בכך שזאת היתה עבירה ראשונה שלי זה נראה לי עונש חמור)

ומה גם שאני לא נהג חדש (וגם לא הייתי באותה תקופה שעשיתי את העבירה)

בלי לבאס, אבל כל הכבוד להם, לא משנה אם זה בטעות, אסור לוותר לעבריינים.

פורסם
  • מחבר

מה משפט????? יש לי בדוח הזמנה למשפט אם אני רוצה להשפט

זה זה??? אני לא רוצה להשפט אני רק רוצה לשלם את הקנס וביי ביי

לזה שמעליי,

אתה קורא לי עבריין?

פורסם

פעם נסעתי עם אבא שלי הוא היה על 80 לפניו רמזור ירוק ובדיוק שאנחנו מטר מהרמזור הוא מתחלף. בצד השני היו שוטרים שבדיוק התחלף להם לירוק ואז הם נסעו מאחורינו והורידו אותנו מהכביש.

אבא שלי לא פראייר של אף אחד ולא וויתר להם! הוא הסביר להם את המצב ובלימה הייתה בלתי אפשרית! בקיצור בין השורות הוא אמר להם לכו תזדיינו ובחלום אני אשלם לכם תדו"ח הזה ויצאנו לדרכנו בלי לשלם אגורה.

ROFL

האמת היא שאם היתי טורח להקשיב למחמוד בקורס רענון נהיגה כנראה שהיתי יודע לענות לך על השאלה, אבל הוא פשוט דיבר כל כך הרבה.... :sleep:

פורסם

לא יודע למה, האינטואיציה אומרת לי שזה הכביש של דרך חברון בירושלים...  :kopfpatsch:

u got it!

בקטע ליד אבו תור שיש רמזור שמתחלף כמה שניות לפני האחרים, רק מהכיוון ההפוך ;D

מקום כ"כ מיותר........

פורסם

קראתי את כל העמודים של הת'ראד הזה ויש לי רק דבר אחד להגיד (למרות שזה יהיה עבירה על חוקי הפורום):

אתם מזיינים את השכל.

הבן אדם עשה טעות שלא היה יותר זהיר אבל לכל הקופצים למנהים שמודים למשטרה המחורבנת הזאת על העבודה שלה.

מי שאין לו רשיון שלא יפתח את הפה שלו בכלל כי הוא לא יודע מה זה.

בארץ הזאת לא כל הרמזורים מתפקדים כמו שצריך זאת עובדה.

גם אני הונצחתי במצלמות המשטרה עובר ברמזור אדום אבל אף אחד לא כתב שם על זה שרמזור היה דפוק.

הרמזור התחלף לצהוב ומייד לאדום פחות משנייה אני הייתי על 100 וקרוב לצומת ועל פי חוק רמזור כזה בכביש בין עירוני צריך להראות אוור ירוק מהבהב כ 3 שניות ואז אור צהוב למשך כ 3 שניות ואז אור אדום,נהג לא יכול פתאום לעצור את הרכב זה לוקח זמן וכן מה שקרה לי קרה לעוד אנשים ואנחנו לא רוצחים מממש לא.

אז לכל מי שכתב כאן שהוא עבריין שירגע ומהר זה יכול לקרות לכל אחד.

לפותח הת'ראד:

תגיש בקשה למשפט ונסה לדחות את מועדיי הדיון בשביל לסיים את הסיפור הזה אחריי התקופת נהג חדש שלך. גם אני עשיתי ככה ואני כבר אחריי שנתיים ממעוד ביצוע העבירה ולא קיבלתי עדיין זימון לבית משפט (כן,העבירה התיישנה והמשטרה צריכה לבטל את הדו"ח) הרשיון שלי חודש ולא היו לי שום מבחנים ושלל בעיות.

אל תנסה לכתוב עירעור כי שום דבר לא יעזור הם לא יבטלו לך את הדו"ח או ימירו באזהרה כי אתה נהג חדש.

פורסם

דבר ראשון אני רוצה להגיד פה לכול האנשים שמאשימים את הרמזור והמשטרה במקום להאשים את עצמם שלא משנה אם הרמזור התחלף לכם פתאום או שלא שמתם לב זו בעיה שלכם לפני רמזור תורידו את הרגל מהגז רק אחרי שאתם במרחק שבו אתם יודעים שגם אם הרמזור התחלף לצהוב אתם תעברו תלחצו על המצערת.

פותח התרד לפחות הודה בטעות שלו ורק רציתי להגיד לך כול הכבוד על הכנות לפחות לא האשמת את הרמזור או את השוטר.

ועוד משהו החוק בארץ די מטופש עברייני תנועה מקבלים עונשים דומים ל"עברייני תנועה" הכוונה שלי היא שבנאדם כמו אבא שלי שבחיים שלו לא עשה תאונה או חרג בצורה מפחידה מהמהירות המותרת הוזמן לפני שנה לקורס הזה שבו יושבים כול הבדואים ומסבירים להם על נהיגה נכונה בגלל נקודות שהוא צבר במהלך הזמן על עבירות קטנות, פשוט אבסורד.

בנאדם כמו פותח התרד שאני מאמין שהוא לא עבריין תנועה אלה בנאדם שעשה את הטעות הראשונה שלו הולך לחטוף הרבה מאוד על כך לדעתי המשטרה צריכה לעשות את מה שהיא הצהירה עליו להכביד בעונשים עם העבריינים ולמצד שני יד רכה יותר עם אנשים שבאמת עושים טעות.

נכון הוא צעיר אבל זה לא הופך אותו לשונה יש המון נהגים וותיקים שנוהגים כמו מטורפים העובדה שהוא צעיר לא הופכת אותו לשק חבטות של החוק זה פשוט דרך מטומטמת להילחם בתאונות ולהעשיר את כיסן של חברות הביטוח.

ועוד משהו מישהו התעצבן קודם שהשוטרים לא עושים את עבודתם סוף סוף אני שומע על מקרה שבו הם פעלו נכון.

עשרות פעמים ראיתי צמתים שבהם אנשים עוברים באדום ועשרות פעמים ראיתי ניידות שמחפשות עם לייזר את הדו"ח של השעה.

סוף סוף המשטרה תופסת בנאדם שמבצע עבירה רצינית לא מדובר פה בחיפוש של מזומנים אם השוטר חיפש דו"ח הוא היה חונה מאחורי איזה שיח ותופס על מהירות עם הלייזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים