פורסם 2005 בפברואר 120 שנים יש לי את'לון 64, 3200+ ליבת Winchester. המאוורר שמגיע עם יחידת הקירור של AMD רועש מידי; הוא עובד על כ-3,000 סל"ד וזה משגע אותי. הקטע הוא, שהמעבד בקושי מתחמם ולא מצריך אפילו קירור כזה... לפי מיטב ידיעתי, ניתן להרכיב על צלעות הקירור כל מאוורר 80מ"מ סטנדרטי. אז אני צריך המלצה על מאוורר שכזה; לא צריך אסתטיקה, פוטנציומטר וכ'... אני רק מעוניין במאוורר ש-ק-ט, כדי להריץ את המעבד בסטוק, זה הכל. חשוב גם שלא יקרע את הכיס. מה המלצתכם?
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים תחבר את הפלוס והמינוס מהמאורר לחוטים הצהוב והאדום שבמולקס, זה יוריד לך אותו מ12V ל 7V
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים לא נראה לי שהמאוורר של המעבד שלו מתחבר למולקס..אם יש לך 230 ש"ח ספייר תקנה קירור פסיבי, ז"א בלי מאווררים, ז"א לא עושה רעש בכלל... 8)
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים אז? עדיף להשקיע כסף במאורר חדש מאשר לפרק את החוטים מהחיבור 3 פינים ולחבר למולקס?אם הוא ינתק את החוטים דרך הקונרטור, בעזרת סכין או מחט, הוא יוכל גם לחבר אותם חזרה אם ירצה (מה שנקרא פירוק מסודר), ניתן גם לחתוך את החוטים ולחשוף אבל זאת דרך יותר אגרסיבית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.