פורסם 2005 בינואר 3120 שנים הוא נתפס על הסוקט A, בלי דרישה לחורי עגינהיש לך סוקט A? אז כן, הוא יתאים לך.
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר הוא נתפס על הסוקט A, בלי דרישה לחורי עגינהיש לך סוקט A? אז כן, הוא יתאים לך.יש לי סוקט A 462, אבל, מה עם הלוח אם?! איפה אני בודק אם זה מתאים ללוח אם שלי-GA-7VAX של ג'יגהבייט?
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים למה שלא יתאים? לסינק הזה אין שום מגבלות.. הוא לא רחב לצדדים, והוא לא דורש חורי עיגון..
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר למה שלא יתאים? לסינק הזה אין שום מגבלות.. הוא לא רחב לצדדים, והוא לא דורש חורי עיגון..אני שואל הרבה שאלות כי אני חייב להיות בטוח ב-100%, כי אם אני לא בטוח נדפקתי, אני לא יכול להחזיר...אני עדיין חושש... אתה יכול להביא לי מקום שאומר בבירור שאין לוח אם מדוייק שזה לא מתאים לו? תראה פה: http://www.thermaltake.com/coolers/main.htmאני צריך לקחת את ה-K7 נכון, כי רשום לי על הקופסא של הלוח אם K7 Triton.עריכה: תציעו לי גם דברים אחרים.. אני רוצה לראות מה הכי טוב.
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר בבקשה בבקשה תבדקו אם ה-SilentBoost K7 מתאים ללוח אם שלי, מעבד וסוקט.בבקשה!! אני צריך לקנות היום.
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים הסיילנט טאוור יותר טוב.אולי טיפה יותר מרעיש אבל מבחינת קירור טוב יותר גם בעבודה קשה וגם במנוחה.לפי דעתי שווה.עכשיו תבדוק אם הוא מתאים לך ללוח אם.איזה לוח יש לך?
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר הסיילנט טאוור יותר טוב.אולי טיפה יותר מרעיש אבל מבחינת קירור טוב יותר גם בעבודה קשה וגם במנוחה.לפי דעתי שווה.עכשיו תבדוק אם הוא מתאים לך ללוח אם.איזה לוח יש לך?לפי מה שהבנתי עד עכשיו זה לא מתאים ללוח שלי.. הלוח שלי הוא GA-7VAX אין לי נראה לי את ה-4 חורים שצריך בשביל לשים את הקירור.
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים liorgadidi לפני שאתה מגיב תקרא את התארד, לא חוכמה לזרוק פוסט באוויר בלי שום קשר למה שהבן אדם צריךפותח התארד, על אחריותי הסיילנט בוסט מתאים, אם אתה לא סומך על זה תתקשר לזיגזג או לחנות ממנה אתה קונה ותשאל, אין שום סיבה שהוא לא יתאים!
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר טוב, שמעו, אני מתלבט עכשיו בין: Aerocool 7+ Thermaltake Volcano 12 Thermaltake Silentboost לא יודע... אבל לפחות הגעתי להחלטה מה אתם אומרים, מה כדאי מכל אלה?
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מחבר טוב, שמעו, אני מתלבט עכשיו בין: Aerocool 7+ Thermaltake Volcano 12 Thermaltake Silentboost לא יודע... אבל לפחות הגעתי להחלטה מה אתם אומרים, מה כדאי מכל אלה? הקפצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.