עבור לתוכן

PS2 או XBOX ?

Featured Replies

פורסם

בתחילת נובמבר אמורה לגאת גירסא חדשה ל PS2, אי מתלבט האם לרכוש PS2 א XBOX.

אשמח לשמוע את דעתכם המנומקת :)

תודה !

• תגובות 43
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי דעתי...XBOX, כי יש לו גרפיקה הרבה יותר טובה מל PS2...אבל זו דעתי אולי יש דברים שאני עדין לא יודע על שניהם.

פורסם

PC ?

פורסם
  • מחבר

PC ?

??

פורסם

הוא התכוון- למה לא מחשב רגיל?

תקנה שלט של PS תחבר למסך טלוויזיה ויש לך קונסולה עצבנית!

פורסם
  • מחבר

אבל המשחקים ל PS2 מתאימים רק ל PS2 ולא למחשב....

והבנתי שהגרפיקה שלהם ברמה אחרת לגמרי..

פורסם

אתה לא חייב לשחק במשחקים של PS, יש לPC יותר משחקים.

ואלי אתה לא יודע אבל PS זה מחשב זול מלפני שלוש שנים עם מארז יפה וסמל של SONY.

המשחקים מותאמים לקונסולה ובגלל זה הם די מכוערים ומציגים גרפיקה מאוד ישנה ופשוטה.

פורסם

אבל המשחקים ל PS2 מתאימים רק ל PS2 ולא למחשב....

והבנתי שהגרפיקה שלהם ברמה אחרת לגמרי..

(PS2<XBOX) < PC!

קפיש?

פורסם

עדיין!

לשחק זה לא שולל אחד את השני!

אני משחק שעות וימים עם חברים בפליסטיישן

ויתרון שהוא גם יחסית נייד.

כמו שאמרו פה היום יש חיים מחוץ לקופסה הקטנה הזאת שאתם קוראים לה PC  אומם זה גם מחשב אבל התכלית שלו שונה לגמרי ומה שהוא אמור לעשות הוא עושה בצורה מצויינת!

אני אישית הייתי הולך על פליסטיישן ! יותר קל להשיג משחקים בארצנו וחומרה בשבילו .

אבל שוב תלוי מה יש/יהיה לחברים שלך שתוכל להחליף משחקים או דברים כאלה :)

ולתת נוסחאות מפגרות לא מסביר לבנאדם כלום!

אם אין לכם שום דבר חכם להגיד לפעמים אולי אל תכתבו הודעה בשביל להראות שאתם לא יודעים כלום מהחיים

פורסם

דוגרי X-BOX הרבה יותר כיפי והוא נותן חוויה הרבה יותר ריאליסטית ויש לו כמה משחקים אקסלוסיבים חיות. אבל ל-PS2 שלא מתקרב לקרסוליים שלו יש פשוט הרבה הרבה הרבה יותר משחקים.

פורסם

ps!

כי יוצאים לשם כל המשחקים החדשים שיש ראשונים!

פורסם

לכל מי שמתכוון להתחיל את הויכוח הטפשי בקשר למי יוצאים יותר משחקים ולמי יוצאים משחקים חדשים מהר יותר זה ממש לא המקום!

הסיבה לכך היא שחלק מן המשחקים החדשים יוצאים קודם ל-XBOX וחלק קודם ל-PS2. הכל תלוי בחוזה של חברת המשחקים עם יצרן קונוסלה כלשהוא. בדיוק כמו של-PS2 יש משחקים ייחודיים כך גם ל-XBOX. יותר מזה, בחודשים האחרונים צצות יותר ויותר חנויות בארץ אשר מוכרות ומשכירות משחקים ל-XBOX. המצב משתנה ומתאזן.

בקשר לקונסולה עצמה, לדעתי ל-XBOX יש יותר פונקציונליות. הווה אומר, יש לה חיבור 10mbit דבר של-PS2 אין [ל-PSTwo יהיה חיבור כזה ד"א ואולי אפילו 100mbit] אך מצד ל-PS2 וגם ל-PSTwo אין כונן קשיח דבר שיש ל-XBOX. זה נותן חויות משחק נעימה יותר מאחר וניתן לשמור ישירות את ה-SAVE של המשחקים לכונן הקשיח ללא בעיה.

יתרה מזו, באמצעות כמה שינויים קטנים ניתן להפוך את ה-XBOX ל-HTPC לכל דבר והכל בהשקעה של עוד כ-700ש"ח על העלות המקורית של המוצר. לא נדבר פה על איך עושים את זה ומה עושים כי זה לא המקום. www.VGS.co.il מקום מתאים יותר בשבילכם ;)

לסיכום, אני הולך על XBOX.

פורסם

^XBOX all the way^

פורסם
  • מחבר

לכל מי שמתכוון להתחיל את הויכוח הטפשי בקשר למי יוצאים יותר משחקים ולמי יוצאים משחקים חדשים מהר יותר זה ממש לא המקום!

הסיבה לכך היא שחלק מן המשחקים החדשים יוצאים קודם ל-XBOX וחלק קודם ל-PS2. הכל תלוי בחוזה של חברת המשחקים עם יצרן קונוסלה כלשהוא. בדיוק כמו של-PS2 יש משחקים ייחודיים כך גם ל-XBOX. יותר מזה, בחודשים האחרונים צצות יותר ויותר חנויות בארץ אשר מוכרות ומשכירות משחקים ל-XBOX. המצב משתנה ומתאזן.

בקשר לקונסולה עצמה, לדעתי ל-XBOX יש יותר פונקציונליות. הווה אומר, יש לה חיבור 10mbit דבר של-PS2 אין [ל-PSTwo יהיה חיבור כזה ד"א ואולי אפילו 100mbit] אך מצד ל-PS2 וגם ל-PSTwo אין כונן קשיח דבר שיש ל-XBOX. זה נותן חויות משחק נעימה יותר מאחר וניתן לשמור ישירות את ה-SAVE של המשחקים לכונן הקשיח ללא בעיה.

יתרה מזו, באמצעות כמה שינויים קטנים ניתן להפוך את ה-XBOX ל-HTPC לכל דבר והכל בהשקעה של עוד כ-700ש"ח על העלות המקורית של המוצר. לא נדבר פה על איך עושים את זה ומה עושים כי זה לא המקום. www.VGS.co.il מקום מתאים יותר בשבילכם ;)

לסיכום, אני הולך על XBOX.

תודה על תגובתך, מספר שאלות בבקשה :

1. מה זה בכלל HTPC ?

2. PS2 עולה כ 1,000 ש"ח, כמה עולה XBOX בערך ?

3. האם יש איכות בגרפיקה של המשחקים ?

4. הציעו לי פשוט לחבר את המחשב לטלויזיה, ולקנות שלט של PS - הדבר הזה יעבוד ?? מומלץ ?

5. אם אני קונה PS2 אזי : מצד אחד אני לא רוצה לשים צ'יפ ולאבד את האחריות, אך מצד שני עלות המכשיר היא כמו 3 משחקים, כך שלא ממש משתלם לשמור על האחריות

- יש פתרון יותר טוב לנושא ?

פורסם

HTCP

=

Home Theater Personal Computer

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים