פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים בתמונת המסך הבאה ניתן לראות טקסט זהה בשני פונטים שונים (לא חשוב כרגע מהם): כשאתם בוחרים בפונט המועדף עליכם, נסו להתמקד ברמת הקריאו?ת שלו - הן בפונט רגיל והן בפונט מובלט. זה לא פחות חשוב מאשר הצד האסתטי. תודה! Prog.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים בהחלט הפונט הראשון.השני מזכיר לי את הפונט של האיכספלודר - זוועתי למדיי.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחבר הפונט השני אכן שייך לאותה משפחה כמו פונט ברירת המחדל של אקספלורר, אבל הוא בכל זאת פונט אחר (לא שזה עוזר הרבה...)Prog.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחבר יש כבר תיקון מוכן (פאטצ') שמיישם את הבחירה שמובילה כרגע בסקר, אבל מסיבות שאין טעם לפרטן כרגע, מדובר בתיקון שנוי במחלוקת. בחירה גורפת בעד הפונט הזה יכולה להטות את הכף ולגרום למוזילה לקבל את התיקון. כמובן שככל שיותר משתמשים יצביעו בסקר, הסיכוי שזה יקרה יגדל.Prog.
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים בתמונת המסך הבאה ניתן לראות טקסט זהה בשני פונטים שונים (לא חשוב כרגע מהם):תודה!Prog.עם איזו מערכת הפעלה זה צולם? אצלי פונטים סריפיים מרונדרים הרבה יותר טוב ממה שרואים אצלך.
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר זה צולם עם WinXP Pro, בפונטים בגודל 10. אגב, את *באמת* מעדיפה פונט סריפי בקריאה על המסך? Prog.
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים משני הדוגמאות, הראשון הרבה יותר נוחמצורפת תמונה עם ההגדרות שיש אצלי בפיירפוקס, ודוגמאות איך אני רואה את הטקסט באתרים..[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים בהחלט הפונט הראשון.השני מזכיר לי את הפונט של האיכספלודר - זוועתי למדיי.
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר אוקי, אם מישהו סקרן, הפונט השני, שרובכם מאוד לא אהב, הוא ברירת המחדל העכשווית של מוזילה - נרקיסים. הפונט הראשון הוא אריאל. הפונט של אקספלורר הוא דויד, שדומה במידה מסויימת לנרקיסים - שניהם שייכים למשפחת Serif, בניגוד לאריאל ששייך למשפחת Sans Serif.?Prog.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.