פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים אז עכשיו אני בחור בן 19 אחראי (לא כמו בן 17 שמתלהב פעם ראשונה לנהוג) נדפק מחוק מטומטם בגלל שעד עכשיו לא הייתי צריך רישיון, פשוט ביזיון...
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים המורה שלי אמר לי שיהיה לי טסט או ב 29 או ב 1!!! איזה חרה אם יצא לי ביום הראשון של החוק לעבור טסט ראשון.
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים יש לי טסט ב-27 כנראה.... ייפפיי (עכשיו רק צריך לעבור.. חחח) : בסה"ך יהיו לי 28 שיעורים (אולי עוד אחד ביום שני...) שווה או מה?
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים שווה אם אתה עובר טסטאם לא תעבור ממש אבל ממש תצטער בשנתיים הקרובות שלא לקחת יותר שיעורים לפי הטסט.
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים המורה שלי אמר לי שיהיה לי טסט או ב 29 או ב 1!!! איזה חרה אם יצא לי ביום הראשון של החוק לעבור טסט ראשון.גם ב29 נדפקת כי זה יום שישי וזה אומר שידפיסו לך את הרשיון רק ביום ראשון
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים לא היה לי כוח לקרוא את כל הדיון, אז אם אני חוזר על שאלה שנשאלה אנא סלחו לילא הבנתי דבר אחד, על פי מה נקבע אם חלים עליך החוקים החדשים? תאריך הטסט? תאריך התאוריה? שניהם אפשריים....
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים גם ב29 נדפקת כי זה יום שישי וזה אומר שידפיסו לך את הרשיון רק ביום ראשוןיום ראשון זה ה-31 לחודש...לא היה לי כוח לקרוא את כל הדיון, אז אם אני חוזר על שאלה שנשאלה אנא סלחו לילא הבנתי דבר אחד, על פי מה נקבע אם חלים עליך החוקים החדשים? תאריך הטסט? תאריך התאוריה? שניהם אפשריים....מן הסתם התאריך שבו קיבלת את הרישיון.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים עברתי טסט פנימי!!!!!! והבוחן אמר למורה שלי שהייתי ממש בסדר... עכשיו רק הטסט האמיתי בשבוע הקרוב וזה... תחזיקו לי אצבעות
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים טסט פנימי זה חרטא! כולם עוברים ויש כאלה שלא עוברים ואז עוברים טסט ראשון אז יאללה שיהיה בהצלחה ותספר שיש לך תשובה
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים טסט פנימי זה חרטא! כולם עוברים ויש כאלה שלא עוברים ואז עוברים טסט ראשון אז יאללה שיהיה בהצלחה ותספר שיש לך תשובה חחחח... אם מי שהעביר אותך פנימי מעביר את כולם אז הוא ממש מפגר אידיוט שלא מבין את המטרה של טסט פנימי... :-X הרעיון הוא לא לבזבז עוד 500 כדי להכשל טסט אלא לראות אם התלמיד באמת מוכן לעבור טסט אמיתי (ללא התחייבות כמובן) בבצפר לנהיגה שאני לומד בו למורה אסור להעביר טסט פנימי אלא לבוחן מיוחד שבמקרה שלנו מאוד מחמיר (שניים מתוך הארבעה שיו איתי לא עברו היום..) אם המורה שלך העביר אותך סתם טסט פנימי אז הוא אדיוט ואתה פראייר כי זה לא עוזר בגרוש וסתם שילמת יותר משיעור...... : בכל מקרה תודה על ההצלחה.. ואנישאאלללה יהיה רשיון ביום רביעי!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.