עבור לתוכן

Doom 3 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מחקתי את ההודעה הקודמת שלי אין בה טעם כרגע  :)

OC גרוע זה בטוח  ;D

תגידו המשחק כלכך חשוך כמו ש matangal מציג בתמונות ?

• תגובות 1.4k
  • צפיות 108.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כל מה שאמרתי על המשחק , אני לוקח את זה בחזרה .

לאחר שהעלתי את הרזולציה ל1024*1280 ( הייתי בטוח שירוץ על הפנים ,אבל רץ באופן יציב מאוד ) , Medium settings ללא AA כמובן .

P4 1.6@2.4

512 mb ddr

Leadtek Gf4 Ti 4400

המשחק נראה עכשיו הרבה יותר טוב ,

הסאונד של המשחק מצמרר מוות ( כל הזמן התנשמויות , קולות של זומבים ) , האווירה לעיתים מצמררת כמו ששום משחק לא הצליח ליצור מקודם ( אפילו לא Avp ) , מהחושך כל יצור יכול לקפוץ לך וצריך לדעת לתמרן בין הפנס לנשק , מה שגורם להרבה קטעים מבהילים , לעיתים עד 4 מפלצות מסתתרות מאחורי עמודים .

אני בשלב שלישי או רביעי , ואני לא יכול לשחק יותר במשחק , כל הזמן אני במתח :o

פורסם

AXP 2400+ 166x12

512 DDR PC3200

KT400 Mobo

Radeon 9800SE 256bit (not Softmoded yet)

1024x768 @ High

רץ חלק לגמרי..

הייתי מעלה תמונות..אבל אני עצלן :-[

פורסם

יאללה אנשים תתחילו לפרסם תמונות באמת 8)

פורסם

דרך אגב מי שרוצה לדעת את הFPS שלו בלי להוריד פראפס:

ctrl + alt + ~

com_showfps 1

פורסם

ולי עדיין יש את הבעיה :(

פורסם

מפרט:

intel pentium 1.6 ghz

128 MB ram!!!

redaon 9600 xt!

שיחקתי על low וזה בקושי קירטע ממש בקושי, כשיחקתי על 1024X768 ,על הגדרות medium ופילטרים, זה זז דיי מהר 30 fps

,אני מציע לכולם להפעיל פילטרים X8 כי המשחק נראה ממש לא יפה בלי הפילטרים ממש קווים עקומים, הנה דוגמא

שירותים :)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

תהפוך את הגלריה לPUBLIC ;)

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה זה ה Doom3 time demo או משהו כזה??? פשוט כל בנצ'מארק שאני רואה עובד עם זה.

איך אני מריץ את הדמו הזה כדי לבדוק גם???

פורסם

עוד 15 דקות בערך יהיה לי את המשחק ורציתי לדעת מה אני אמור להגדיר בהגדרות של המשחק או איפה שזה לא יהיה?

יש לי R9200 128MB.

אני רואה פה את כולכם מדברים על כל מיני פילטרים ועוד הגדרות, אבל אין לי מושג על מה אתם מדברים. אני אף פעם לא הגדרתי שום דבר במשחקים. בגלל שהמשחק הזה "מיוחד", אני אעשה את ההגדרות אבל תגידו לי בבקשה מה אני אמור לעשות?

פורסם

עוד 15 דקות בערך יהיה לי את המשחק ורציתי לדעת מה אני אמור להגדיר בהגדרות של המשחק או איפה שזה לא יהיה?

יש לי R9200 128MB.

אני רואה פה את כולכם מדברים על כל מיני פילטרים ועוד הגדרות, אבל אין לי מושג על מה אתם מדברים. אני אף פעם לא הגדרתי שום דבר במשחקים. בגלל שהמשחק הזה "מיוחד", אני אעשה את ההגדרות אבל תגידו לי בבקשה מה אני אמור לעשות?

איזה 9200 זה..???? SE או PRO???

פורסם

יש לי R9200 128MB.

ישך בהגדרות של המסך במשחק אופציה של לכוון אוטומטית א הרזולוציה ורמת הפירוט לפי החומרה. אצלי זו הייתה ההגדרה הכי טובה, בטח גם אצלך זה יעבוד ככה... 640X480 על מדיום. פועל סביר +- כשהמחשב עמוס בתוכנות.

מקסימום אתה רוצה להיות בטוח אז תשחק עם ההגדרות- אני ניסיתי 800X600 על LOW וקירטע. מעל מזה אני אפילו לא חולם.

פורסם

הרגיל, לא SE. לא יודע אם הוא פרו.

ד"א: המשחק הזה לא פיראטי מה שיש לי, בן דוד שלי בא היום מאמריקה והוא הביא לי את המשחק כמתנה ;D ;D ;D

הוא כבר נמצא עכשיו אצלי בבית ואני עומד להתקין את המשחק. אז בבקשה אל תתחילו עכשיו לתקוף אותי על משהו שלא עשיתי.

פורסם

המשחק רץ ברמה טובה ברזולוציה 1024X768 על Medium בלי פילטרים

עם - Geforce 4 Ti 4200 128 Mb

512 Mb ram ddr 333 mhz

p4 1.8 Ghz 512 Kb cache

נראה לי ש- Hard Ocp קצת הגזים עם הדרישות שלו.

להזכירכם

BFGTech - NVIDIA GPU Video Cards

GeForce 4 Ti4600 128MB

Best Playable IQ Settings

Resolution: 800x600

Texture Quality: Medium Quality

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים