עבור לתוכן

Doom 3 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון למה שקארמק אמר שהמשחק מכביד על על כ.מ ולכן OC רק יפריע או משהו כזה ;)

ואל תחשוב שאני מאמין לזה ;) ;D

• תגובות 1.4k
  • צפיות 108.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

Mortar, אל תבלבל את המוח. מה זה "נראה לי חרא של משחק". לפי מה קבעת את זה? שיחקת במשחק המלא? לא. בדמו? לא. אז לפי מה אתה קובע? אתה מנסה להביע דיעה.... יפה.... אבל לא לגיטימי שתקטול את המשחק בלי שראית אותו. וכנ"ל לגבי כל מי שקוטל את הגרפיקה: עד שתראו את המשחק זז על מחשב אי אפשר לשפוט.... במיוחד לא ע"י תמונות ברזולוציה של 800 על 600.

בדום אין לי מושג איך זה יהיה (למרות שיש לי הרגשה שטוב... על סמך העבר), אבל באמת דרישות המערכת של פאר קריי לא ריאליות. אם אין לך את המערכת המומלצת המשחק יראה פשוט חרא. יש את הקטע הזה בהרבה משחקים חדשים: בשביל לשחק בהם על מחשב חלש אתה צריך לשחק על מינימום, ואז הם נראים פחות טוב ממשחקים ישנים שאתה שם על מקסימום.

והחשיבות של דום 3 היא לא רק המשחק עצמו.... (למרות שאי אפשר לפסול אותו. PC GAMER הביאו לו 94)

זה גם האירוע עצמו- יוצא ההמשך לאחד המשחקים המשפיעים ביותר אי פעם. וזה משחק שהשקיעו בו.

וזה גם המנוע- כל פעם ש id software מוציאה מנוע זה חשוב. על המנוע של QUAKE 1 התבססו לא מעט משחקים. על הבסיס של QUAKE 2 התבססו הרבה משחקים (יש סברה שגם HL). על Q3 התבססו המון משחקים, וחשובים. בקיצר...... המנועים שלהם תמיד ברמה הראשונה.....

פורסם

משחק על Medium, אבל הוא ירוץ סביר גם על high עם קרטועים בקטעים עמוסים.

פורסם

weee.. עוד שבוע.. עוד שבוע.. [;

6800GT 3200+ 2GIG RAM PC4000

פורסם

2GIG? לא הגיוני.

בכל מקרה אני הולך לשחק החודש בדום 3 על 939 3500+ @ 2900Mhz (עוקף כבר FX57 ;)) ו- XTPE שהוא קרוב ל- 600 \ 600.

פורסם

ולמה 2 גיגה לא הגיוני אפשר גם 4 גיגה ?!?!!

כמו המערכת שניבדקה בHARDOCP

פורסם

הוא קונה S754 = רק 3 סלוטים של זיכרון, ומן הסתם הוא לא יקנה זכרון רשום.

פורסם

how come that in games like half life, far cry and doom 3 they made ways to open portals to other worlds, make super soldiers and space travel to mars but they never made a flashlight that doesn't finishes batteries in less then 1 minute?

פורסם

LOL ;D

אם זה הדבר היחיד שמטריד אותך במשחק אתה במצב טוב ;)

פורסם

how come that in games like half life, far cry and doom 3 they made ways to open portals to other worlds, make super soldiers and space travel to mars but they never made a flashlight that doesn't finishes batteries in less then 1 minute?

חחחחחח באמת טיעון מעניין :P

פורסם

העניין עם הפנס בהחלט נכון ומאוד מעצבן ;D :D .

ולזה שהעלה את הסרטון - וואו! ממש מרשים :P..... ;D, תזכיר לי איזה מערכת יש לך?

פורסם

הנה המפרט של המחשב שלי:

P4

Cpu:1800

Geforce 4 128M

80 גיגה

512 ראמ

והנה כמה תמונות שבהמשך אני יעדכן אותם

לבנתיים במשחק אני בשלב שלישי:

d36.jpg

D32.jpg

d34.jpg

פורסם

זה לא ממש "בקרוב" זה יותר כמו "זה מה שהולך עכשיו סביב דום"... LoL ::)

פורסם

LOL :P

בטח חרא יציבות, אבל שאמרתי נוב לא התכוונתי אלייך ;)

אגב... ספק אם הוא יצליח להריץ את זה, אם כן = תוצאות האוברקלוק יהיו גרועות מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים