פורסם 2004 ביולי 3121 שנים ועוד איך איכותי!הסרטון הז מראה (לכל מי שפקפק ביכולת העלילה של דום) שיש לו עלילה ואפילו די מעניינת.מישהו בתחנת החלל נעלם, ואתה נשלח כדי להחליף אותו. אחרי כמה זמן שאתה נמצא שם אתה מגלה שדברים מוזרים קורים באותו מקום.איזה מחשב באסה יש לי, זה לא יעלה לי!!! :'( :'( :'(
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים אני כל כך מקווה ש ATI יצליחו לשפר את יכולת ה OGL שלהםכי היא פשוט עלובה מול זאת של nvidia ...עם הם משפרים לרמה של nvidia אז כרטיסים של ATI יאכלו את אלו של nvidia...
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים איזה מן סוג של קובץ זה? אני לא מצליח להפעיל אותו במדייה פלייר. אם יש לך נגן קוויקטיים, אז תעשה בקובץ פתח באמצעות ואז תבחר אינטרנט אקספלורר. אם אין לך נגן קוויקטיים- תוריד ואז תעשה את מה שאמרתי
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים צריך לחכות ולראות מה הם יעשו עם הדרייבר החדש(ישן , אבל בונים הכל מחדש) שישפר את ביצועי הOGL.איזה מן סוג של קובץ זה? אני לא מצליח להפעיל אותו במדייה פלייר.אתה פותח אותו כRAR ואז כרגיל.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים הוא לא נתמך ע"י מדייה פלייר כפי הנראה, כי הוא לא פועל כשאני מנסה להפעיל דרכה.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים הסרטון באמת מדהים! מומלץ לראות!לי אין כל כך למה לצפות עם הכרטיס מסך שלי , אבל אני יחליף אתו.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים איזה גרפיקה !!פשוט מדהים !אפשר ליראות את הסרט גם דרך נגן VLC תגידו יש עדיין סיכוי שהמשחק ידחה או שזה 100% יוצא בחודש הקרוב ?
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים לכל הדואגים - ATI בהחלט לא תוותר ולא תאכזב את מיליוני לקוחותיה, היא פשוט תתעלה על nVidia מתישהו.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים איזה כיף חח טוב נחכה עוד שלושה חודשים!! אני החלטתי ארני קונה את המשחקים הבאים וגם את זה: DOOM 3 HALF LIFE 2 STALKER SIMS 2 כן אני יודע זה יוצא הרבה כסף אבל זה שווה את זה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.