פורסם 2004 ביולי 3021 שנים שלחתי מייל ל- ATi לגבי ההבדלים (אם כי זניחים) לעומת הג'יפורסים ב- DOOM3.הם חזרו אלי בתשובה והם אמרו לי שהם עובדים על דרייברים חדשים, שישפרו את מנוע ה- OGL של כרטיס.אז ה- X800P (XTPE ;D) יקח את כל הג'יפורסים...
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים שיעבדו , אני חושב שנוידיה יותר חזקים בתחום הדרייברים... גם הם יכולים לפתח משהו טוב...
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים יופי שיוציאו דרייברים טובים זה מעניין...תוכל לתת לי את המייל של ATI אני צריך לדווח על באג קטן ב SOF2 שהרבה שחקנים מעצבנים אז שווה שיתקנו את זה גם בדרך
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים אתה מתכוון על הבאג של הבהירות? שלחתי להם מייל ולא ענו לי,זה משגע אותי!עצה לכולם,תבחרו בביוס 256mb אפשור לכרטי מסך (לכל מי שלא מאמין לי שינסה את הדמו האחרון של ATi על מצבים שונים).
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים וואלה שווה לשים 256 תגיד איפה אני מוריד את הפטא"צ המיוחד שדרכו אני מפעיל את רובי אל 9700\9800 ?
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים אנחנו לא סוטים (אתם יודעים למה אני מתכוון) זה קשור מאד לדום 3,איכות הגרפיקה שם גבוהה מאד ומציגה פחות או יותר איך דום 3 יפעל.שכחתי איפה מורידים את זה שמאפשר לראות בכרטיסים ישנים...
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים אומנם הגרפקיה תהיה מרשימה, אבל נראה לכם שמעבר לגרפיקה, לסאונד, לפיזיקה ולכל מה שמסביב, שהמשחק ישפר משהו או יחדש מבחינת המשחקיות עצמה?
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים את זה אנחנו נצטרך לבדוק אבל אם המשחקיות תהיה גרועה , אז זה יהיה ממש אכזבה , מכיוון שאי אפשר לבנות משחק רק על גרפיקה וסאונד והמשחקיות אפשר להגיד שהיא החלק העיקרי(לפחות לדעתי)
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים אחרי ש nvidia קיבלו תוצאות טובות יותר בדום חשבתי ש ATI יעלבו אבל לא עדי כדי כך http://www.theinquirer.net/?article=17528 לבנות הכל מחדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.