פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים כן, אבל למיטב ידיעתי שחייה עוזרת "לחלק" את השומן בצורה טובה יותר ככה שנראים פחות שמנים.
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים איך שהשומן מתחלק זה גנטי בעיקרשחיה עובדת על יותר שרירים בכל הגוף אולי לזה אתה מתכוון..
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים סתם שתדע, מייקל פלפס האלוף האולימפי בשחייה באיזה 6 מקצים ואולי השחיין הכי טוב היום בעולם היום מוריד 2 ק"ג בממוצע באימון שחייה אחד.שחייה שורפת קלוריות בטירוף.
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים שחין אולימפי שוחה יותר מ20 ק"מ ביום!!!שאם מחשבים את זה ככמה בריכות הוא שוחה (של 25 מטר) זה יוצאאפשר להגיד שהוא שוחה בערך 800 בריכות!!!אני השיא שלי זה 160 בריכות (4 ק"מ)
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים אם מדובר בשחיין אולימפי אז הוא בד"כ שוחה בבריכה אולימיפית, דהיינו בריכה של 50 מטרים ולא של 25 מטרים. כשהייתי מתאמן בשחייה (הייתי בקבוצה) והייתי בשיא הכושר הייתי שוחה כ-4.5 עד 5 קילומטר לאימון, לערך.
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים הלוואי עליי לדעת לשחות חחח אם הייתי יודע הייתי הולך כל יום להתאמן בשחיה!! והייית עושה חופשי לפי דעתי 4-5 קילומטר ;) ואז לא הייתי צריך את כל המשקולות האלה חחחח
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים דווקא שהייתי מתאמן בשחייה היו לוקחים אותנו איזה פעמיים-שלוש בשבוע לחדר כושר, לפיתוח כוח וכו'... אני הייתי גם יוצא לריצות על דעת עצמי... הייתי רץ איזה 10 קילומטר באימון, על הטיילת ליד הים (בנתניה), באמצע הדרך יורד לים לעשות עליות מתח וכו', עושה מתח קצת ורץ בחזרה. אחחח באיזה כושר הייתי פעם ואיזה פדלאה אני היום... את האמת אבל לא השמנתי ועוד יש לי שרירים יפים בידיים ובחזה אבל הם פחות גדולים כמובן, הקוביות בבטן נעלמו... וגם הסיבולת כבר לא משהו... :'(
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים בוא לא נגזים, אה? 2 קילו זה 18,000 קלוריות.בוא לא נגזים... הוא לא לקח לבד פי 2 מדליות אולימפיות ממדינת ישראל בכל הזמנים רק באולימפיאדה אחת (אה, ו6 מהן זהב).
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים בוא לא נגזים, אה? 2 קילו זה 18,000 קלוריות.אני יודע שזה נשמע מוגזם, ובלתי נתפס. אבל זה נכון.שחיינים מתאמנים מסביב לשעון. מנסיון שלי עם חברים שהמשיכו בשחיה עד לתיכון - היו להם אימונים כל השבוע אחה"צ כמה שעות + אימוני בוקר איזה כמה פעמים בשבוע (שזה אומר איזה שעה וחצי שעתיים לפני בי"ס). וזה לאנשים שעוד צריכים ללכת לבי"ס. עכשיו תחשוב כמה עובד שחיין אולימפי, שעובד כל היום, וברמה הרבה יותר גבוה. כשאומרים "אימון" לא מתכוונים לשעה שחיה, אלא למשהו יותר קרוב לחצי יום/יום.
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים וכשאני אומר 18,000 קלוריות אני מתכוון שלוקח שעות, בדופק 100% לעשות. וחוץ מזה, מי בדיוק יכול לאכול 2 קילו שומן טהור ביום? אם שליש (מספר סביר) מכמות הקלוריות שהוא מקבל זה משומן והשאר מפחממות, הוא יצטרך לאכול שלושה קילו פחממות/חלבונים ועוד 660 גרם שומן... זה ה-מון כשמשקללים שחלק מהאוכל זה גם סיבים ובעיקר מים.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אני לא מאמין שברתי את השיא שלי במתח עשיתי עכשיו 21 מתח השיא שלי עד לפני חצי שנה היה 20 ישששש
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מזל טוב אחי השיא שלי זה 35 ;D ;D בפעם אחת בשיא המאמץ אבל אני עושה ככה כל הזמן בין 10-15 פעמים 4-5 סטים אני חושב שאני יעשה יותר אם כפפות כי אני כל הזמן מחליק קצת... אני מדבר אל הכפפות האלה לאלה שמרימים משקולות ועובדים בחדר כושר עדיין אין יל כאלה אני ילך לקנות מחר עולות 30-40 שקל
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים סתם בולשיט הכפפותזה בריא לעור היידים לעבוד בלי כפפותאבל זה מקשיח אותן אז זה לא נעיםאבל זה בריא זה מחזק את העור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.