פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים כן אני הולך כל יום חחח יום ראשון חזה גב יום שני שרירי יד קדמיים ואחוריים ויום שלישי צוואר והאזור הזה לא יודע איך להגיד ורגליים וכמובן כל יום בטן.. ואחרי זה הכל מהתחלה חח תהנה במסע הצלב שלך
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים שחיה זה לכוסיותרואים תוצאות הכי טוב מחדר כושרבמיוחד שהולכים הרבהשחייה זה אולי הספורט הכי טוב שיש לכושר.אני חושב שזה הספורט שמפעיל הכי הרבה שרירים בו זמנית, ועוזר לכושר, סיבלות לב-ריאה וכו'.חוץ מזה שזה אשכרה ספורט, ולא לשבת על כיסא ולהרים משקולות, זה משעמם!אם היה לי זמן וכוח הייתי שוחה כל יום....
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אם שחיה זה לכוסיות, אז שמישהו יסביר לי למה לשחיינים יש את הגוף הכי שווה?
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אם הייתי יודע איך חחח הייתי מפסיק אם משקולות ועובר לשחיה בלבד!! :-\ לא ממש ראיתי אולימפידה ממש רגילים כמו כולם אבל חזקים זה כן
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים גם אני, 50ק"ג, מטר ושבעים... רואים לי את העצמות, אני מתביישת ללכת לים :-\
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים די עם השטויותשחיינים באולימפיאדה נראים כמו ילדות קטנות ליד המתעמליםשהם פשוט חיות
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים חבר שלי בהיאבקות כבר 6 שנים הוא נראה כמו שחיין ותאמין לי הוא סוס חבל על הזמן!! יש לו כוח אדיר אחי הוא אחד שלא היה בחדר כושר כמעט וממה רק לאחרונה התחיל אם זה גם כן מרים 160 ק"ג דחיקה והוא מרים חופשי משקלים של 70-100 קילו!! הכל בגלל חבלים הוא טיפס מלא על חבלים ועדיין מטפס כל אימון 15-20 פעמיים בלי רגליים רק עם ידים אני יכול רק 8-9 :'( :'(
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אם היתה לי הבחירה, הייתי בוחרת ב"ילדה" עם הספידו על הבהמה עם עודף הטסטסטורון אתם יודעים מה אומרים על גברים עם שרירים נורא נורא מפותחים? :
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים חבר שלי בהיאבקות כבר 6 שנים הוא נראה כמו שחיין ותאמין לי הוא סוס חבל על הזמן!! יש לו כוח אדיר אחי הוא אחד שלא היה בחדר כושר כמעט וממה רק לאחרונה התחיל אם זה גם כן מרים 160 ק"ג דחיקה והוא מרים חופשי משקלים של 70-100 קילו!! הכל בגלל חבלים הוא טיפס מלא על חבלים ועדיין מטפס כל אימון 15-20 פעמיים בלי רגליים רק עם ידים אני יכול רק 8-9 :'( :'(ולא הבנתי מה אמרת בהתחלהסליחה שאני קצת מפקפק ביכולות חבר שלך אבל אולי הוא דוחק 160 LBSאין מצב שהוא דוחק 160 ק"גודריהלא אמרתי מי יותר כוסוניםציינתי שמתעמלים הרבה יותר שריריים משחיינים עקב הדיון
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אוקיי, אבל מאסות השרירים האלו לא ממש יציבות - אם הם לא יתאמנו כל הזמן, תוך זמן קצר הם יהפכו לערימת שומן. הכל צרייך במידה, גם שרירים. לא צרייך להיות מר עולם, זה נראה כאילו דחפו להם צינור לניפוח צמיגים בתחת ולחצו Full.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים באמת הגזמת קצתהם לא כמו המפתחי גוףפשוט הם יותר שריריים משחייניםhttp://www.athens2004.com/Images/Sport%20Gallery/Gymnastics%20Artistic/23%20August%202004/51086781EZ001_GYMm_vltmed.jpghttp://www.swimming.org.au/gallery/images/photos/L_2003334224127.jpgבעע זה התמונות שמצאתיעם כל הכבוד רואים את ההבדלודריה תפסיקי עם ההגזמות האלהאבל דוגרי השחיינים נראים חבל על הזמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.