עבור לתוכן

מה הכרטיס הכי חזק היום בשוק?

Featured Replies

פורסם

ואיזה גרסא מומלצת ממנו(יש תקציב)

• תגובות 91
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הסדרה הכי חזקה שיש היום זה ה6800 של nvidia....

יש 3 דגמים בסידרה:

Ultra- הדגם הכי חזק בסידרה.... מומלץ לעשירים בלבד.. בא עם זיכרונות מהירים ביותר מסוג GDDR III המחיר של הכרטיס נעים בסביבות 3000 שח

GT- הדגם הכי מומלץ בסידרה... כרטיס איכותי שבא עם אותם איכויות של האולטרה (GDDR III וכו').. וההבדל ביניהם זה בדר"כ רק מהירויות שעון... המחיר שלו נע בסביבות ה2500 שקל.

הדגם השלישי הוא הדגם הכי פשוט שיחסית די נחות משמעותית מה2 דגמים האחרים (בא בלי GDDR III)... אבל הוא עדיין כרטיס מעולה... המחיר של נעים בסביבות

ה1800 שקל

מקווה שההסבר יספק אותך אחי

פורסם

תלוי מאיזו בחינה את שואל.. אתה צריך לפרט.

מה שראול הסביר די חסר טעם.

פורסם

כמובן שיש גם את הX800 המקביל של ATI....

הבעיה היא שקצת קשה למצוא על מה להמליץ מכיוון ששני הכרטיסים מציגים ביצועים כמעט זהים.

פורסם

עדיף סדרת ה6800 ,כי היא תחזיק מעמד יותר זמן יש לה מה שאין לX800 ,

PIXEL SHADER 3

פורסם

תאמין לי שזה לא משנה כמו שכולם חושבים.

להשוות 2.0b ל- 3.0 זה כמו להשוות לאיזה מכונית יש פח אשפה יותר טוב בפנים.

ל- ATI יש גם 3Dc ו- Hyper-Z שיכול לעזור מאוד בחישוב שיידרים של אור.

אני חשוב ששני הכרטיסים יחזיקו שנה פחות או יותר.. עד אז כבר יגיעו R500 וה- SLI של נווידיה.

פורסם
  • מחבר

אם אתם אומרים ש6800 יחזיק רק שנה אני מעדיף לקנות את רדאון ועוד שנה לקנות את הכרטיס הבא...

זה יוצא משתלם?

כי יש לי תקצים לLeadtek WinFast A400 Ultra TDH GeForce 6800Ultra 256-bit DDR3 256MB ViVo

פורסם

תאמין לי שזה לא משנה כמו שכולם חושבים.

להשוות 2.0b ל- 3.0 זה כמו להשוות לאיזה מכונית יש פח אשפה יותר טוב בפנים.

ל- ATI יש גם 3Dc ו- Hyper-Z שיכול לעזור מאוד בחישוב שיידרים של אור.

אני חשוב ששני הכרטיסים יחזיקו שנה פחות או יותר.. עד אז כבר יגיעו R500 וה- SLI של נווידיה.

כן אהה... ב-2005 ATI מוציאה ליבה חזקה ביותר עם תמיכה ב-SHADER MODEL יותר מת'דם מזה שם NVIDIA..

וגם חשוב לציין שה-X800 מתחמם וגם צורך פחות חשמל מה-6800..והביצועים זהים.

לי יש X800

ההיתרון של NVIDIA זה המחיר נקודה..

פורסם

המחיר הזה קובע מאוד!!

אני כ"פריק" ATI מתפלא על כך שהX800 יותר יקר מGT ומציג ביצועים פחותים משלו

דבר ראשון ATI חייבת להוריד מחירים (תפסו תחת) ודבר שני להוציא כבר כרטיס שלוקח את הGT

פורסם

תמיד אמרתי את זה, 6800GT > DEFAULT X800PRO..

X800XT-PE > 6800U IMO.

בעיקרון הלכתי על ה- ATI בגלל הביצועים היותר טובים בכל שאר המשחקים חוץ מדום 3 כמובן, במיוחד כשמעלים רזולוציות ופילטרים (אני בטוח שעם הזמן ודרייברים חדשים הביצועים ישתפרו בהרבה) גם בגלל האיכות תמונה והפילטרים המצוינים. יש גם תוכנית טרייד-אין מעולה. אני אוהב יותר את HL2 :silly: אני גם אוהב יותר את הכרטיסים עצמם של ATI, ואני קצת פאנבוי שלהם :-X אבל בכל מקרה כשקניתי אותו שום 6800 לא היה זמין בסטוק..

פורסם

כיצד ניתן לבצע את הטרייד אין הזה? (איפה אפשר בארץ אם בכלל?)

בבעלותי X800, כאשר תצא הליבה החדשה אני אוכל לבצע טרייד אין לכרטיס החדש, תמורת תוספת נכבדה כמובן?

פורסם

תמיד אמרתי את זה, 6800GT > DEFAULT X800PRO..

X800XT-PE > 6800U IMO.

בעיקרון הלכתי על ה- ATI בגלל הביצועים היותר טובים בכל שאר המשחקים חוץ מדום 3 כמובן, במיוחד כשמעלים רזולוציות ופילטרים (אני בטוח שעם הזמן ודרייברים חדשים הביצועים ישתפרו בהרבה) גם בגלל האיכות תמונה והפילטרים המצוינים. יש גם תוכנית טרייד-אין מעולה. אני אוהב יותר את HL2 :silly: אני גם אוהב יותר את הכרטיסים עצמם של ATI, ואני קצת פאנבוי שלהם :-X אבל בכל מקרה כשקניתי אותו שום 6800 לא היה זמין בסטוק..

שיקול מעולה.

כיצד ניתן לבצע את הטרייד אין הזה? (איפה אפשר בארץ אם בכלל?)

בבעלותי X800, כאשר תצא הליבה החדשה אני אוכל לבצע טרייד אין לכרטיס החדש, תמורת תוספת נכבדה כמובן?

דרך האתר של ATI ,אני לא בטוח שאפשר בארץ...

אני אישית מקבל ת'XT PE שלי ב15 לספטמבר(אוף תגיע כבר :'(,אחכה לך...)אני חושב שעשיתי בחירה לא רעה בכלל(סעאמקתלמה להצטנע ;D מצויינת לאללה!)

פורסם
  • מחבר

שיקול מעולה.

דרך האתר של ATI ,אני לא בטוח שאפשר בארץ...

אני אישית מקבל ת'XT PE שלי ב15 לספטמבר(אוף תגיע כבר  :'(,אחכה לך...)אני חושב שעשיתי בחירה לא רעה בכלל(סעאמקתלמה להצטנע ;D מצויינת לאללה!)

תגיד כמה זה עולה לך? וזה לוקח את הGT ןהU?

וכזה יגיע לשוק המחירים של ג'יפה יצנחו?

פורסם

ולכל אלה שקונים Ati בשביל Half Life 2, יש לי חדשות בשבילכם - Nvidia עושה עסקה גם עם Valve שתאפשר תמיכה ב- Pixel Shader שלוש ב- Half Life 2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים