פורסם 2004 ביולי 321 שנים חחחח נראה לי החאמאס הולך לחטוף אותו כדי שייצר להם נשק זה מוכיח עד כמה הפלסטינאים טמבלים הם איתנו במלחמה מקום המדינה והם בקושי הצליחו לייצר קאסאם מסכן הבנאדם בשבוע יצר חתיכת נשק קטלני אויי כמה שאני רוצה אחד כזה יש לי פה בחצר כמה חתולים מסריחים שצריך לחסל.
פורסם 2004 ביולי 321 שנים חתולות? לא שאני אוהב חתולים, אבל יש דברים יותר טובים לעשות עם הדבר החמוד הזה!אני גר במעונות של אוניברסיטת בן גוריון ויש לנו פה כמה ערבים שעושים רעש 24\7 (במיוחד בתקופת מבחנים) ומטנפים כל פינה טובה שיש, ותאמינו לי, אין הרבה (באר שבע...). אני חושב שלנסות עליהם את הצעצוע הזה יהיה הרבה יותר מצחיק מלנסות אותו על חתולים, חוצמה, מהחתולים יש תועלת (אוכלים את העכברים ;D)
פורסם 2004 ביולי 321 שנים למה ללכת בקטן ...להתחיל להצית אנשים וזהויכול להיות נורא משעשע לראות מישהו מתרוצץ עם תחת בוער ... ;D
פורסם 2004 ביולי 321 שנים ROFLROFLROFL זה לא המוטו של מכסחי השדים? ghostbusters.....? ROFLMFAO..... ;D ;D
פורסם 2004 ביולי 321 שנים חחח זה בדיוק מה שרציתי להגיב!הוא גם נראה כמו אחד מהםרק חסרים שדים בתמונות וג'לי ורוד מעפאן כזה...אבל זה גאוני!!! וד"א לחמאס אין אופיס דיפוט.מי בא לבנות איתי אחד כזה?
פורסם 2004 ביולי 321 שנים :'( :'( :'( זה כל כך יפה :'( :'( :'( :'(האיש גאון/מטורףאיזה "כלי" :'( :'( :'(פשוט כל כך יפה :'( :'( :'(סילון אש נחמד
פורסם 2004 ביולי 321 שנים אנשים נורא קל לבנות אחדלחים מצית ודאודורנט וזה עושה את העבודה....הייתה פעם בבצפר בשיעור צרפתית שעשיתי את זה ושרפתי את המסתיקים מתחת לשולחן שלי
פורסם 2004 ביולי 321 שנים הייתה פעם בבצפר בשיעור צרפתית שעשיתי את זה ושרפתי את המסתיקים מתחת לשולחן שלי .....been there, done that כמה טוב שמביאים דאורדורנט לשיעור ספורט.... אבל זה נותן לך רק איזה חצי מטר מה שהבחור ההוא בנה זה כמה מטרים טובים......
פורסם 2004 ביולי 321 שנים אני אומר שצריך לשים על האיש הזה הבטחה. מה יקרה אם החמס יגנוב אותו? אין לנו מצב שלהם יש נשק כזה.ממש ברביקיו ;D
פורסם 2004 ביולי 321 שנים הייתי נותן את הכלי החביב הזה למישה (דה הנטר) אני מאמין שהוא יכול להביא לנו סרטונים הרבה יותר יצירתיים ממה שהם עשו
פורסם 2004 ביולי 421 שנים .....been there, done thatכנ"ל.זה התחיל בפורים של כיתה ו', ספרי שיער צבעוני ב10 שקל וקצת שיעמום, זה דליק ? מגניב, לוקחים כמה עלים, מדלקים אותם ועושים ספריי... התלהבות היסטרית בקרב הסובבים, זה הוביל אותי ואת האח הפירומן שלי לסופר לקניית ספריי ג'וקים וככה יצאנו לחצר עם גפרורים, מצית ושני בקבוקים של ספרי ג'וקים... היה שמח.אבל......................קיבינימט ! זה נראה לך בכלל מתקרב לדבר המפלצתי הזה ? זה גז במיכל ענק עם לחץ עצבני וקוטר ענק והכל בבנייה מיקצועית עם תיק גב סטייל ולהבה של 8 מטר, זה כלי נשק רצחני... במלחמת העולם הראשונה הלהביורים לא היו חזקים כל כך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.