עבור לתוכן

Che Project: פרוייקט שלי (עודכן: עמ' 20) ...

Featured Replies

פורסם

נחמד מאוד:)

• תגובות 210
  • צפיות 19.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל הפרוייקט יפה מאוד very nice INDEED .

אבל גם לדעתי החלודה שעל הגריל הורסת - ד"א הגריל יצא ממש יפה.

מצד שני החימצון ממש נראה טוב, למרות שלא מבינים הרבה מהתמונות.

פורסם

כל הפרוייקט יפה מאוד very nice INDEED .

אבל גם לדעתי החלודה שעל הגריל הורסת - ד"א הגריל יצא ממש יפה.

מצד שני החימצון ממש נראה טוב, למרות שלא מבינים הרבה מהתמונות.

פורסם

Indd,הגריל נראה מצוין.

פורסם
  • מחבר

היום העברתי סוף סוף את החומרה של המחשב שלי למארז אחר.

שהוא בכלל בלי אורור והספק מחוץ למארז מודבק עם נייר דבק כי הוא כי אפשר למקם אותו בפנים, כי התושבת של הספק יושב מול המעבד, ואין מספיק מקום למקם אותו, אבל לא ממש אכפת לי.

אחרי שהעפתי את כל החומרה מהמארז, התחלתי במלכת פירוק המארז, והתחלת לקדוח את כל הניטים במארז, ובלי עין הרע לא היה חסר ניטים, קדחתי קרוב ל100 ניטים עד שהמארז היה מפורק לחלוטין.

והתחלתי לחתוך את השילדה האחורית בשביל לשים שם שתי מאוררים של 80מ"מ במקום אחד של120, אז הוצאתי את התושבת הסגולה. והתחלתי לחתוך את השילדה האחורית בצורת מלבן עם ג'יגסו.

>

norm_4DDAF49D49E24F21B13B48C9233273D9.jpg

ואז חתחתי חתיכה של פח מדלת של מארז ישן בכמה סנטרימטרים יותר גדול.

norm_1B05BBABD7B74EEAB085374131F76F45.jpg

מדדתי עם סירטטתי עם ספל (שהוא טיפה פחות מ80מ"מ) שתי עיגולים, וחתחתי עם דרמל את שתי העיגולים.

norm_563928CE28CC4C6E9BD37B47C1067E6F.jpg

ולבסוף, קדחתי עם דרמל חורים דרך הפלח מתכת שחתכתי ואת השילדה, וחיברתי בין שניהם עם ניטים.

norm_756E406EFF4E46828F06E5FDB41A597B.jpg

היום בערב או מחר אני יכסה את המגרעת שבין הפלח לשילדה ואת החורים הקטנים בשילדה עם בונדו.

תגובות מענות, תענות יתקבלו בברכה.

פורסם

נראה טוב..:) רק חבל שלא הראת איך הפאנל האחורי היה נראה לפני שחתכת אותו..

פורסם

ממש יפה!

מה קורה עם החלון עם הפרצופים?(ראיתי היום מישהו עם חולצה כזו(בלי הפרצופים..)ונזכרתי בפרוייקט...)

איתן

פורסם
  • מחבר

בשביל הפרצופים של הCCCP אני צריך שתהיה לי מדפסת, ואין לי דיו במדפסת בשביל להדפיס את זה על שקף, מקסימום אני ידפיס אצל חבר על נייר רגיל ואני יכין מזה שבלונה, ואז אני יחתוך.

אבל כרגע אני מתמקד בבפנוחו של המארז, כבר מרכתי שיכבה ראשונה של חומר דמוי בונדו, שעשיתי ניסוי איתו על השילדה, והתרשמתי מאוד ממנו.

פורסם

אחלה מודינג!

תמשיך כך אח שלי!

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן:

מרחתי שלוש שכבות של חומר פחחות דמוי בונדו בצבע צהוב (נשאר לי עוד מלא בונדו מקורי, אבל החומר לדעתי הרבה יותר טוב).

בין שכבה לשכבה שייפתי עם נייר 120, ונגבתי עם מגבת רטובה כדיי להפתר מהאבק, וכך חזרת שוב ושוב עד שהגעתי למרקם אחיד ושטח ישר.

הבעיה עם החומרים האלו שקשה מאוד להגיע למשטח מושלם וישר, ולכן רצוי להשתמש בחומר בשם פוטי של בונדו, וביום ראשון אני יברר אצל היבואן איפה אפשר להשיג אותו, כדי להגיע למרקם אחיד יותר.

נשאר לי רק לקדוח 8 חורים למאוררים.

norm_9E29EE7B145445D8979E4833C1916BD2.JPG

norm_DB251554574E40A898570125F2E0EFEE.JPG

פורסם

חלק ויפה!

שבת שלום!

איתן

פורסם

ETB כל הכבוד על הפרויקט,

מה נסגר עם ההבטחה שלך להביא מצלמה ולצלם צילומים נורמליים של הפרויקט (הבטחת כבר בהתחלה) >:(

אם אין אז לא נורא :( :(

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

פורסם

יפה מאוד.

פורסם

נראה טוב מאוד:)!! זה לפני שיוף או אחרי שיוף?

פורסם

שלום ETB, הפרוייקט נראה יפה מאוד, ברמה גבוהה. אני שמח גם לקרוא כל מיני פתרונות מקוריים שלך, יצירתיות ואילתורים (אהבתי את החלודה, והנס-קפה).

יש לי שאלה כללית:

מי זה צ'ה? ולמה נושא הפרוייקט קומוניסטי? אפשר לקבל קצת יותר רקע לבורים שבינינו? :-[

שאלה שניה (של ניובים) - מה נותנת תעלת איוורור? מה בדיוק אתה עושה איתה (לאן מחברים ולמה)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים