פורסם 2004 ביולי 1921 שנים תאמת אני מציע לך להעלות לWALLA שמה לדעתי זה הכי יציב ופשוט במקום להעתיק את הכתובת כל פעם תעשה אלבום לציבור וזהו...
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים תאמת אני מציע לך להעלות לWALLA שמה לדעתי זה הכי יציב ופשוט במקום להעתיק את הכתובת כל פעם תעשה אלבום לציבור וזהו...נכון... וכל פעם שאתה מוסיף עוד תמונות פשוט תתן עוד פעם את אותולינק חבל שסתםפ תעבוד קשה ולחינם...
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים אבל אז הוא ילא יודל להתייחס לכל תמונה בנפרד.....(שמסתבר שהלדים לא אולטרה ברייט, והם לא בידיוק בצבע צהוב)תזמין משם וזהו.....http://www.lsdiodes.com/אני קיבלתי ביום ראשון את החבילה שלי......מוההההההה ;Dhttp://eytan6.tripod.com/DSCN0818.JPGאיתן
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים מחבר תודה, אני מכיר את החנות הזאת, הבעיה שאין לי כרטיס אשראי בין לאומי.ואין להם בכלל לדים צהובים, שזה בזיון.אני כבר מעדיף להזמין מarihav.
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים ישם להם כתום וענבר....שיהיה בתכלס אתה יכול לשלוח להם כסף הדואר+רשימה של מה אתה רוצה והם ישלחו בחזרה את הלדים...פרוייקט ממש יפה!עריכה:הודעת ה200 שלי...........איתן
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים מחבר חיפסתי תמונה של הסמל המבוקש (הפטיש והמגל), הקטנתי אותו עם הצייר לקוטר של הגריל.בגלל שאין לי דיו במדפסת, העתקתי את התמונה, על ידי הדברת נייר פרגמנת עם נייר דבק על המסך, והעתקתי את הדוגמה בשביל ליצור שבלונה לגריל.אגב כך גם עשיתי עם החלון, העתקתי את הציור של צ'ה עם שם נייר שקף מהטלויזיה (הדבקתי את השקף על המסך והעתקתי את הקווים).חתחתי עם סכין יפנית את נקווים של התמונה, על מנת ליצור שבלונה, ועם עפרון צירתי לפי השבלונה את הסמל על דלת של מארז ישן שהיה זרוק אצלי במרפסת.ואז החתחלתי לחתוך עם הדרמל עם ראש 420, את הגריל. ולפינישים קטנים השתמשתי בראש כרסום טונגסטון (9910 של דרמל).ולליטוש הסופי השתמשתי בראשי ליטוש 408 ו432, ולבסוף נייר זכוכית 120 והוריד את הצבע.ולבסוף לקחתי מאורר 80מ"מ לסמן את החורים על הגריל, וחירורם על ידי המקדח המקורי של דרמל.כל גריל לקח לי בערך 30-40 דקות של עבודה, ושלוש דיסקיות 420 לשניהם.
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים מחבר חזרתי בחזרה למודינג שלי, אחרי תקופה ארוכה שלא נגעתי בו, בגלל חוסר תקציב ועד אתמול לא היה לי מארז חילופי שאני יוכל להעביר את המחשב הזה אליו. אז מחר מתכוון סוף סוך לעביר את המחשב שלי למארז קטן ומצ'וקמק של P2 עד שאני יגמור את המודינג. היום צבעתי שני מאוררים של 80 מ"מ שימוקמו על הדלת בצבע עם אפקט חלודה. אז צבעתי את שני המאוררים בצבע אפור מבוסס מתכת של חברת Maimeri-idea patina, ועל הצבע מתכת מרחתי כצה שכבות של חומר חמצון מאותה חברה מסוג Rust patina. והתוצאה ניראה בסדר, למרות שקשה לראות את האפקט עם מצלמת אינטרנט. מה גם שהחומר הזה עובד הרבה יותר טוב על מתכת מאשר על פלסטיק, אבל אני חושב שזה יספיק לי, כי אני לא מתקוון להגיע למראה של המודינג השונים שרצים היום ברשת של HL2. אלה לתת פה ושם קצת מראה של רקבון והתישנות. לתמונות: אחרי שתי שכבות צבע של צבע מתכת אחרי מריחת החומר המחמצן עם הגריל החלוד
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים האיכות של התמונות לא משהו אבל לפי מה שרואים, הצביעה יצאה יפה, אבל הגריל החלוד הורס קצת אז או שתצבע גם אותו או שתקנה חדש (לפי דעתי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.