עבור לתוכן

האם באמת נחתנו על הירח

Featured Replies

פורסם

אוי!

That's One Small Step For A Man, One Giant Leap For Menkind

באמת נשמע כמו משפט הגיוני, לא כמו זה שאומרים היום שכשחושבים על זה אין לו שום משמעות בכלל- צעד קטן לאדם(המין האנושי, MAN) צעד גדול לאנושות... P: זה אותו דבר.

לעומת צעד קטן לאיש צעד ענק לאנושות, הרבה יותר טוב!

איזה קטע גדול!

אז ידוע שהאמריקאים תיכננו לשחרר סרט נחיתה מפוברק אם הם לא יצליחו אבל בסופו של דבר הם הצליחו

אהה..ברור, זה ידוע.

כתוב בכל ספרי ההיסטוריה. :P

• תגובות 82
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כבר אמרו פעם שהסטוריה היא וויכוח שלא הסתיים לעולם, אתם יכולים להאמין אתם יכולים לא להאמין מה שכן נראה לי מוזר לשלוח לחלל 10 חלליות בעלות של מאות מיליוני דולרים ורק בחללית ה11 להוציא סרט בעלות של 1000 דולר שמראה שהם נחתו לא נראה לכם קצת מטומטם????.

ובקשר למי ניצח במרוץ לחלל האמריקאים או הרוסים נכון הרוסים הובילו הם שלחו את האדם הראשון לחלל כול הכבוד להם אבל האמריקאים למרות שהיו בפיגור של 20 שנה הגיעו לפניהם לירח הם הגיעו!!!!.

ומי שחושב שתוכנית החלל הורסית הייתה כול כך טובה ומושלמת שינסה להשיג את התוכנית "חלל אדום" ששודרה בדיסקברי שם מסופרים כול הכישלונות של הרוסים בחלל שהוסתרו שנים מהציבור ביניהם אסטרונאוט שיוצא "להליכה" בחלל ולא יכול להכנס חזרה לחללית כי הפתח קטן מידי, או חללית שנופלת במסלול לא טוב ב22 ג'י ורק אחד ניצל ויש עוד הרבה סיפורים מצחיקים מרוב טימטום הרוסים לא כמו האמריקאים דאגו לבדיקות ולגיבוי הם שלחו הגיעה כול הכבוד אם חזר ממש מדהים.

פורסם

הממ אחרי שראיתי את הסרטון אני באמת לא מאמין שהם נחתו על הירח.

יש הרבה מאוד עדויות בסרטון, ויש להם את כל המניעים לנסות ולפברק כזה דבר, והם לא נותנים שום טיעונים כנגד כל ההוכחות שזה זיוף.

x אין מכתש מתחת לחללית שנחתה על הירח, בעוצמה שהיא נוחתת זה לא הגיוני.

ב. אין אבק על הרגליים של ה-lander למרות שרואים בסרטים כמה פודרה הם מעיפים כשהם זזים.

ג. כל הקטע עם הצל והעובדה שהיה יותר ממקור אור אחד, והם צילמו תמונות כל כך איכותיות למרות שזה היה כמעט בלתי אפשרי עם המצלמות שהיו ברשותם.

ד. הדגל המתנוסס ברוח זה פשוט בלתי אפשרי! אין שם רוח!

ה. הקרינה שהם כביכול שרדו למרות שזה היה בלתי אפשרי עם אמצעי המיגון הדלים שהיו ברשותם.

קשה להאמין אבל נראה לי שממשלת ארה"ב אכן פיברקה את הכל ועשתה את סידרת הסרטים היקרה בהיסטוריה.

ממש לא יפליא אותי אם זה הכל שקר אחד גדול.

ואיך לכל הרוחות אין לנו עדיין טלסקופים שמסוגלים לבדוק את זה?!

פורסם
כבר אמרו פעם שהסטוריה היא וויכוח שלא הסתיים לעולם, אתם יכולים להאמין אתם יכולים לא להאמין מה שכן נראה לי מוזר לשלוח לחלל 10 חלליות בעלות של מאות מיליוני דולרים ורק בחללית ה11 להוציא סרט בעלות של 1000 דולר שמראה שהם נחתו לא נראה לכם קצת מטומטם?.

ובקשר למי ניצח במרוץ לחלל האמריקאים או הרוסים נכון הרוסים הובילו הם שלחו את האדם הראשון לחלל כול הכבוד להם אבל האמריקאים למרות שהיו בפיגור של 20 שנה הגיעו לפניהם לירח הם הגיעו!!!!.

ומי שחושב שתוכנית החלל הורסית הייתה כול כך טובה ומושלמת שינסה להשיג את התוכנית "חלל אדום" ששודרה בדיסקברי שם מסופרים כול הכישלונות של הרוסים בחלל שהוסתרו שנים מהציבור ביניהם אסטרונאוט שיוצא "להליכה" בחלל ולא יכול להכנס חזרה לחללית כי הפתח קטן מידי, או חללית שנופלת במסלול לא טוב ב22 ג'י ורק אחד ניצל ויש עוד הרבה סיפורים מצחיקים מרוב טימטום הרוסים לא כמו האמריקאים דאגו לבדיקות ולגיבוי הם שלחו הגיעה כול הכבוד אם חזר ממש מדהים.

ברור ברור בדקו הכל וחללית שלמה עם כל האוסטרונאוטים התפוצצה לעניי כל העולם, ברור ברור.

פורסם

לא אחת, שתיים....

צ'לנגר וקולומביה.

אגב אחרי הסרט הזה אני לא מאמין שהם הגיעו לירח, הצליחו לשכנע אותי :-X

פורסם
  • מחבר

הקטע עם הדגל, אחרי שדיברתי עם חבר שלי שהוא קורה ספרים בפיזיקה ובמיוחד על החלל.

הוא הסביר שבירח אין אנרגיות כמו בכדור הארץ.

ולכן מספיק שהאסטרונוט נותן "פוש" לדגל הגדל מתחיל לזוז כאילו יש רוח

והקטע עם השמש זה שאצלנו יש אטמוספרה שונה מהירח ולכן קרני השמש שונים בירח מאילו שיש

בכדור הארץ

אבל הקטע עם החללית מאוד מוזר

למה באמת אין אבק

וגם שאלת המתמונות הערוכות

פורסם

בלי אטמוספירה האבק יתעופף לצדדים בלבד ולא יעלה ענן, האבק החסר על כני הנחיתה לא משכנע.

שימו לב גם שיש לכני הנחיתה מוטות ארוכים שמתפקדים כבולמי זעזועים, הצלחת העגולה לא פגעה בקרקע בעוצמה.

המכתש החסר לכאורה - המשקל של רכב הנחיתה (בגרביטציה של הירח) הוא בסה"כ 1250 ק"ג, הדחף הדרוש להנחית אותו קטן ביותר ובוודאי שלא היה יוצר מכתש.

הנה תמונה של הארייר נוחת על נושאת מטוסים (עם דחף גדול פי 5 או יותר ממה שהנחיתה על הירח הצריכה). שימו לב כמה קרוב האנשים עומדים. אם 1250 ק"ג היו יוצרים מכתש אז הם היו צריכים להתרחק הרבה יותר.

http://www.pacom.mil/imagery/archive/0110photos/011003harrier-h.jpg

הדגל לא מתנופף, הוא מתנדנד. זה חוק פיזיקלי בסיסי שכאשר מזיזים משהו הוא ימשיך לזוז עד שיעצרו אותו.

מניעים את המוט ולכן הדגל מתנדנד עליו.

אם באמת זה צולם בסטודיו כפי שהם טוענים אז מאיפה הגיע הרוח לצילום ?

התאורה, הקרקע מחזירה את האור לכל הכיוונים בדיוק כמו ששלג עושה זאת פה על כדוה"א. אין שום סיבה שעצמים ישררו בחושך בצד הנגדי לשמש.

בלי אטמ' שתעצור את קרינת השמש כל מ"ר של אדמה על הירח סופג 3000W של אנרגיה שחלק גדול ממנה מוחזר, זה הרבה יותר ממה שעמוד תאורה באיצטדיון כדורגל מפיק.

אם היה לך מגרש שכל הרצפה שלו היתה מכוזה בפנסי תאורה כאלו והיתה שמש אתה חושב שזה לא היה מאיר גם את הצד הנגדי שלך ?

כוכבים חסרים - אין סרטי צילום שיכולים לספק קונטרסט מספק בשביל להבחין בהם באותו פריים יחד עם פני השטח הבוהקים של הירח והשמש אם היא בתמונה.

תסתכלו בצילומי לילה על כדוה"א, לא רואים בחיים כוכבים יחד עם עצמים קרובים כי האור פשוט חזק מדי.

הטענה המגוכחת ביותר היא שהם חגו במסלול סביב כדוה"א 8 ימים וחזרו. אם 12 שנים קודם לכן האמריקנים קלטו את ספוטניק על הרדאר (כדור ברדיוס חצי מטר) אז תהיו בטוחים שהרוסים ידעו איפה אפולו בכל רגע ורגע. ואם היא לא היתה טסה לירח אין ספק בכלל שהיו יודעים מזה מיד.

אני לא יכול לומר בוודאות שנחתו על הירח, אבל הסרט הזה אינו גורם שיכנוע משמעותי כנגד הרעיון.

פורסם

[ltr]I didn't download the movie you gave, but I did watch a Fox program, which I got off suprnova.org. all I can say is that I was sure the moon landing happend and after I watched the program it's a big ass question mark.[/ltr]

פורסם

ברור ברור בדקו הכל וחללית שלמה עם כל האוסטרונאוטים התפוצצה לעניי כל העולם, ברור ברור.

אם היית רואה את התוכנית שדיברתי עליה היית מבין קצת יותר מהי תוכנית החלל הרוסית אתה לא מאמין אילו מקרים קרו להם אני אישית כול פעם צחקתי מחדש הנה סתם עוד מקרה מהתוכנית חללית חוזרת לכדור הארץ ובטעות האוויר מתוכה נשאב החוצה החללית נוחתת בשלום אבל בפנים ריק כולם מתים אני לא יפרט על כול המקרים כי היו יותר מידי תוכנית של איזה שעה בקיצור כול תוכנית החלל הרוסית היא זבל לעומת האמריקנית.

פורסם

הכי מעניין זה שרואים טביעות ממש עמוקות של הנעליים שלהם והכבידה שם קטנה לאללה אז צריך לשקול בלי החליפה למעלה מ200 קילו.......

וגם יש צל בכמה כיוונים על הדגל......... לפי מה שידוע לי יש רק שמש אחת באזור שלנו........ אבל זה לא עולה הרבה לקנות תאורה רצינית לאולפן.....

פורסם

יכול להיות שהגבעות שם הטו את האור הרי הירח הוא מחזיר אור אחד גדול.

נראה לי מאוד מוזר איך "עבדו" על כול אנשי נאסא הגאונים עשרות דוקטורים נפלו בפח באמת איזה פטאים, כן כן בסרט אומרים שאף אחד לא ידע הכול רק מעט אנשים אבל איך בנו את זה כך שברגע הזה הנתונים יגיעו למחשבים במרכז הפיקוח של נאסא ככה וברגע הזה ככה והתמונות האלה יגיעו בשנייה הזאת ואלה בזאת זה יותר מידי מסובך אפילו היום אי אפשר לעשות את זה.

והאסטרונאוטים פי איזה שחקנים מאיפה ליהקו אותם אפ]ילו בהוליווד לא תמצא כאלה ומה הם שיקרו למשפחה שלהם ולמדינה שלמה וחיים(או מתים ז"ל) עם לב שלם נראה לי מאוד מוזר.

פורסם

מה עם כל האבנים הסלעים וכל החול שהם אספו משם??

אולי כדאי שתסתכלו גם על תוכניות על הדברים האלה

וכמו שאמרתי הם באמת ניסו לפברק אבל הם הצליחו בסופו של דבר

פורסם

[ltr]I didn't download the movie you gave, but I did watch a Fox program, which I got off suprnova.org. all I can say is that I was sure the moon landing happend and after I watched the program it's a big ass question mark.[/ltr]

אני חושב שמדובר כאן על אותה התוכנית שצפית בה, תוצרת FOX.

פורסם

אגב את הדגל לא תצליחו לראות היום גם אם תנחתו על הירח וזה מהסיבה הפשוטה שהחללית שרפה אותו כשהיא המריאה... חכם הא?

פורסם

נרגילה - זה רק הדגל של אפולו 11 - אחרי זה - כשהם לא הצליחו לצלם את הדגל מההמראה הם למדו ושמו אותו יותר רחוק.

בכל מקרה, לא התעצלתי, ומכוון שזאת הפעם הראשונה ששמעתי על הנושא הזה - שלחתי את הלינק לפרופ נועם סוקר מהטכניון. הפרופ הזה הוא איש ענק (לימד אותי סמסטר קודם פיזיקה 1מ) ולפי מה שאני יודע אחד המומחים הגדולים בארץ לאסטרונומיה.... הנה התגובה שלו:

"

Hi--

A sudent of mine from the USA has a site, where he reply to

all these "SHTUIOT".

Search in gooogle for

"The Bad Astronomer"

or for

"Phil Plait" (maybe Phillip Plait"

or Dr. Phil Plait).

Noam

"

והנה האתר שהוא מדבר עליו: http://www.badastronomy.com/ , והנושא שלנו:

http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html ...

והא היה סטודנט שלו... מי יודע, אולי יום אחד אני....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים