פורסם ביום שישי בשעה 06:10 AM4 ימים ציטוט של daniel123ובמנהל משימות רשום בלשונית זכרון 4800MT/ s זה תקין?לא.תיכנס לביוס ותפעיל XMP.כדאי גם להפעיל re bar אם לא מופעל
פורסם ביום שישי בשעה 06:20 AM4 ימים תחפש enable rebar gigabyte , תוצאה ראשונה נראית הסבר קל.אני לא חושב שזה יעזור לבעיה שלך , מה שאמרתי זה יותר ברמה של ביצועים שאתה מפסיד אבל לא ממש קשור לבעיה לדעתי . לגבי הבעיה , נשמע לי תוכנתי , נשמע לי כמו קודק שנתקע ומפריע . בנק הזאת ( האמת עוד לפני... ) הייתי לוקח איזה דיסק אחר ועושה עליו התקנה נקיה , רק דרייברים ו potplayer ובודק אם זה קיים או לא .מה קצב הרענון של המסך בהגדרות תצוגה מתקדמות ? נ.ב. אם אתה מבין קצת והידים שלך כבר מכירות קצת את העבודה, שלב א' הייתי מוציא את ה 4070 ומנסה לעבוד עם הכרטיס המובנה , הוא אמור לסחוב את זה .לא מקדם אותך אם הבעיה לא נפתרת כי נק' ההנחה היא שזה קודק ולא דרייבר .
פורסם ביום שישי בשעה 12:11 PM3 ימים ציטוט של daniel123ובמנהל משימות רשום בלשונית זכרון 4800MT/ s זה תקין?לא תקין
פורסם לפני 12 שעות 12 שעות מחבר ציטוט של yoavkeתחפש enable rebar gigabyte , תוצאה ראשונה נראית הסבר קל.אני לא חושב שזה יעזור לבעיה שלך , מה שאמרתי זה יותר ברמה של ביצועים שאתה מפסיד אבל לא ממש קשור לבעיה לדעתי .לגבי הבעיה , נשמע לי תוכנתי , נשמע לי כמו קודק שנתקע ומפריע . בנק הזאת ( האמת עוד לפני... ) הייתי לוקח איזה דיסק אחר ועושה עליו התקנה נקיה , רק דרייברים ו potplayer ובודק אם זה קיים או לא .מה קצב הרענון של המסך בהגדרות תצוגה מתקדמות ?נ.ב.אם אתה מבין קצת והידים שלך כבר מכירות קצת את העבודה, שלב א' הייתי מוציא את ה 4070 ומנסה לעבוד עם הכרטיס המובנה , הוא אמור לסחוב את זה .לא מקדם אותך אם הבעיה לא נפתרת כי נק' ההנחה היא שזה קודק ולא דרייבר .-ה REBAR היה מופעל ו XMP הפעלתי, עכשיו מראה לי מהירות 5600. אבל כמו שאמרת זה לא עזר.זה בסדר להשתמש בדיסק אונקי 256 גיגה ולהתקין עליו את הווינדוס?-הקצב רענון של המסך הוא 240 הרץ-אנסה לנתק את הכרטיס מסך נראה איך זה משפיע.-אולי עידכון ביוס יכול לעזור?תודה רבה לכם על העזרה. מקווה לפתור את זה.אגב סתם מחשבה, טכנאי של חנות מחשבים יכול לעלות על הבעיה במידה ולא אמצה ? נערך לפני 12 שעות 12 שעות על-ידי daniel123
פורסם לפני 3 שעות 3 שעות ציטוט של daniel123-הקצב רענון של המסך הוא 240 הרץהשאלה היא לא מה היכולות של המסך אלא על איזה קצב רענון הוא מוגדר בהגדרות תצוגה מתקדמות . ציטוט של daniel123אגב סתם מחשבה, טכנאי של חנות מחשבים יכול לעלות על הבעיה במידה ולא אמצה ?כן , מכניס SSD אחר , מתקין מערכת נקיה , אם זה לא מסתדר והכיוון הוא חומרה אז יש לו חלקי חילוף בשביל לבצע הצלבות .אם בסופו של דבר הבעיה היא תוכנתית זה כבר סיפור אחר .להתקין מחדש זה לא בעיה .לרדת לשורש הבעיה ולמצוא את הגורם יכול לדרוש ממנו כמה שעות של נבירה וכו' ומישהו צריך לשלם על הזמן שלו .אם התקנה של מערכת הפעלה נקיה תפתור את הבעיה הוא כנראה ימליץ על האפשרות הזאת על פני חפירה במטרה למצוא את שורש הבעיה .כמובן שיכול להיות שהוא ראה את הבעיה בעבר ויש לו פתרון בשליפה מהמותן .בהקשר הזה , תמיד שווה להריץ sfc /scannow ב CMD כadmin .ציטוט של daniel123זה בסדר להשתמש בדיסק אונקי 256 גיגה ולהתקין עליו את הווינדוס?בגדול כנראה שלא .דיסק אונקי מגיעים לרוב עם זכרון איטי מאוד . רק מוצרי פרימיום יכולים להיות רלוונטים ( ז"א שDOK של 250 עולה בערך 250 .) עדיף כונן חיצוני . לדעתי , אם הבעיה הייתה קיימת מהיום הראשון , אז או שמהיום הראשון הותקן CODEC שדפק את הכלאו שיש בעית חומרה נסתרת שהזנחת או שפשוט בגלל שכאשר המחשב היה חדש אז חלונות 11 עוד לא היה אפוי עד הסוף ( לא אמרתי שעכשיו כן ) ויש לך בעיה שנגררת עם העדכונים .
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.