עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?
ייקנה באילת, תקציב באילת 5000 ש"ח (כלומר מחיר רגיל בערך 6,000 ש"ח), מתאפשרת חריגה (באיזור 1000 ש"ח חריגה, עדיף לא להשתמש בה)

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

לימודים (לימודי משפטים - המון לקרוא ולכתוב), מולטי-טסקינג + גלישת אינטרנט כבדה (ריבוי טאבים), עבודה משרדית, ולמידה + שימוש בכלי ועזרי AI.

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 

חשוב.

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

כן, בין 15.6 אינץ' ל16.3 אינץ', ושלא יהיה "מחשב גיימינג" עם הרבה אורות וצבעים

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

עדיף לכלול Windows.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

ייקנה מאילת, העדפה לחנויות מוכרות (Ivory/KSP/Bug/TMS/אמירים וכו') או משווק מורשה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)?

במהלך החודש

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג?

לא משהו שידוע לי.

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר)

אולי יחובר מסך נוסף מדי פעם, אבל לא משהו קבוע

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:
א. ראיתי מחשבים שהם מובנים עם Copilot ומעבדי Intel Ultra/Ryzen AI, ואני מאוד מתחבר לקטע הזה של הבינה המלאכותית והשילוב שלה בעבודה, אז אני אשמח אם המחשב

יתמוך בעזרי AI/בעבודה איתם.

ב. כמו כן, חשובים לי איכות הבנייה והחומרים, ואיכות המקלדת (מגיע למהירות הקלדה של מעל 100 מילים בדקה).

תודה מראש לכולם

נערך על-ידי guyco
הוספת הערה

פורסם

על קצה המזלג -

מעבדי אינטל בכלל לא עונים מבחינת NPU לתקן ה - AI של מיקרוסופט.

כרגע, רק מעבדי AMD הם אלה שכן, כמו 365 וצפונה.

מן הסתם, זה מה שצריך לחפש.

רק שאלה, עיניך הרואות, לא כ"כ נמצאים בחנויות עם סניפים באילת ...

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים