עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם
הכותר הבא בסדרת Doom נוחת בשבוע הבא ועבור האירוע בחנו מספר כרטיסי מסך בשביל לראות איזה ביצועים תקבלו בהגדרות השונות

לכתבה

פורסם
ההמלצה למפתחים לא מובנת לי בגלל שיש יחידות עיבוד ייעודיות למעקב קרניים שלא יודעות לעשות דברים אחרים, איך ביטול של מעקב קרניים ישפר ביצועים?
פורסם
ומה קורה עם ‏rtx 1080 למי שיש, שהוא מצד אחד טוב מה-2060 אך מצד שני אין לו עקיבת קרניים?
פורסם
ציטוט של אורח רני

ומה קורה עם ‏rtx 1080 למי שיש, שהוא מצד אחד טוב מה-2060 אך מצד שני אין לו עקיבת קרניים?

GTX1080 לא יעבוד כי הוא מתחת לדרישות המינימליות למשחק

פורסם

אז המחשב שלי ס"מ מעל המינימום?

מזל שאין לי זמן לשחק.

פורסם
מה זה ? ה - FAR CRY החדש ?
ביזיון של משחק שמצריך חומרה מטורפת ...
אם החבר'ה בחברה כ"כ מוכשרים, שיוציאו משחק
נפלא על חומרה בינונית וצפונה.
פורסם
ציטוט של A-10

מה זה ? ה - FAR CRY החדש ?

אולי התכוונת crysis ?

נערך על-ידי yoavke

פורסם
ציטוט של yoavke

אולי התכוונת crysis ?

)

אולי

אתה יודע שזה לא התחום שלי ...

בכל מקרה, חוכמה קטנה להוציא משחק ששום דבר לא מספיק טוב בשבילו.

זו כל הפואנטה.

פורסם
ציטוט של A-10

אם החבר'ה בחברה כ"כ מוכשרים, שיוציאו משחק
נפלא על חומרה בינונית וצפונה

אני חושב שתוכן וקונספט הרבה יותר חשובים מאשר גרפיקה ואם אני חושב על 2 המשחקים שתפסו אותי הכי חזק בשנתיים האחרונות הם היו מפוקסלים לגמרי.

אבל זה אני .

ציטוט של A-10

ביזיון של משחק שמצריך חומרה מטורפת

המשחק הוא עם מנוע חדש שמכוון קדימה ומיועד לעתיד ויש לו את המגבלה המוזרה הזאת שחייבים RT אז זה מבאס שהוא "דופק" כמה כרטיסים ישנים שהם חזקים אבל

מחיפוש ברשת נראה ש rtx2060 מריץ אותו די יפה על 1080high+DLSS - יציב על 50-60 . אז אולי החוכמה היא לא לרדוף אחרי 360 הרץ וכל מיני הגזמות כאלה .

מבדיקה קצרה ב steam survey נראה שיותר מ50% מהכרטיסים שבשימוש הם כרטיסי NVIDIA ברמת ה 2060 או יותר טובים

אז אולי זה לא ירוץ על ה radeon 5770 של איבקו , אבל יש קהל מספיק רחב שכן יכול להנות מהמשחק אם הוא מבין שאפשר להנות ממשחק גם הוא רץ רק על 50-60 FPS.

והעובדה שהוא על vulkan גם נזקפת לזכותו , בהתאם לזאת גם ההיצע של AMD מריץ אותו ברמה מספקת החל מ rx 6600 .

דרך אגב , אני הגבתי דרך ה"פורום" . בתגובה הקודמת שמתי קישור לסרטון של doom eternal ודקה אחרי זה ערכתי ומחקתי , אבל ב"תגובות" לכתבה הקישור הזה עדין מופיע.

פורסם

בלי להיתלות באילנות גבוהים, אני, אי שם בעבר,

גם שיחקתי פה ושם במספר כותרים "עם תוכן".

ברור שכל אחד וטעמו, אבל הוואו הויזואלי היה ונשאר

משני למדי, כל עוד היה עניין במשחק ( לרוב ).

כמובן שהיו משחקים של "קטול כפי יכולתך". :)

אף פעם לא טענתי שאני מושלם ...

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים