עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

מפה סכמטית של הדירה למטה.

יש ראוטר של בזק במיקום המסומן באדום. הראוטר מחובר בכבל לטלוויזיה, XBOX ולמתאם להעברת רשת על קוי חשמל. מתאם נוסף נמצא בממד ומחובר לראוטר נוסף שמספק רשת למחשבים בממד.

הקליטה בחדרי השינה מאוד חלשה, chromecast audio שנמצא שם מצליח לשדר מוזיקה, אבל נסיון לעבוד עם לפטופ בחדרי שינה לא מספק קליטה מספיקה.

אני מעוניין לשפר את הקליטה בחדרי שינה. אפשרות אחת - תוספת נקודה על גבי רשת חשמל - אבל אני עושה שימוש בשקעים שם ואין לי ממש שקע פנוי בלי מפצל עליו.

בעיה עיקרית - דירה שכורה. יש כבלים של hot להעברת טלויזיה לחדרים, אבל השקע המתאים ליד הראוטר פגום. בעיה נוספת - כל נסיון למשוך את הכבלים שבקירות נתקע - הם לא זזים.

אני אשמח להצעות לשיפור הקליטה

image.thumb.png.6b3d552f93cb79001a75486bbbd589b5.png

פורסם
  • מחבר

עשיתי קצת שיעורי בית, ואני מתלבט בין מערך מתאמי moca לבין מערך MESH - נראה שהעלות של שניהם די דומה.

יש איזה מקום נוח למצוא השוואה בין השניים? מה עדיף?

פורסם

השוואה בין MOCA ל MESH? 

איך ניתן להשוות דבר כזה? מדובר על תפוחים ותפוזים.

לפי מה שצירפת נראה כאילו מדובר על סיטואציה ל-Mesh קלאסי.

מה שכן אפשר לשלב מתאמי MOCA כחיבור רשת קווי (בתנאי שהם יציבים ומספקים מהירות טובה) יחד עם MESH.

ממליץ קודם לבדוק בחיבור קווי למחשב נייד כמה אתה מקבל ביציאה של ה-MOCA בהשוואה לחבילה שאתה משלם עליה, כדי להבין האם כדאי לשלב ביניהן.

בכל מקרה נראה כאילו מערכת MESH נדרשת פה, השאלה מה התקציב ל-1 כזו? (נראה שתצטרך 3)

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים