המלצה לכרטיס רשת חדש לאינטרנט סיבים (מחשב ישן...). - רשתות ואינטרנט - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

המלצה לכרטיס רשת חדש לאינטרנט סיבים (מחשב ישן...).

idanor38
 Share

Recommended Posts

ובכן אחרי ששדרגתי את האינטרנט לאינטרנט סיבים ואחרי בדיקה עם הטכנאי ובזק (אינטרנט סיבים איטי במחשב כשבמקום 1 ג'יגה קיבלתי רק 200 מגה.... בסמארטפון האינטרנט טס על 870 ויותר.) הגיע הזמן לשדרג את כרטיס הרשת לחדש. המחשב שלי הוא מחשב ישן יחסית (לוח אם של ג'יגה בייט ZX-68...) כך שאין שום טעם להשקיע בציוד יקר אך שיהיה טוב. ראיתי שני סוגים: מתאם רשת שמגיע בחיבור 3.0 וכרטיס רשת PCI-E (אני כמובן מעדיף PCI-E אך אם לא תהיה ברירה אז 3.0....). אשמח להמלצה מכם איזה כרטיס לקנות ואיזה סוג. שבוע טוב שיהיה לכם. 

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

כרטיס זה כרטיס שמתחבר לרשת עם כבל .

כרטיס הרשת שיש לך בלוח האם תומך די בוודאות בעבודה על 1 גיגה . המדרגה הנמוכה יותר היא 100 מגה וזה לא היה מאפשר לך לעבוד על 200. אולי צריך להחליף את הכבל , אם הכבל עובר דרך הקירות אולי צריך להחליף את השקעים .

לכרטיס רשת קוראים כרטיס אלחוטי  ולא כרטיס .

אם אתה מדבר על כרטיס רשת , תערוך את הכותרת ואת תוכן ההודעה.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ציטוט של yoavke

כרטיס רשת זה כרטיס שמתחבר לרשת עם כבל רשת.

כרטיס הרשת שיש לך בלוח האם תומך די בוודאות בעבודה על 1 גיגה . המדרגה הנמוכה יותר היא 100 מגה וזה לא היה מאפשר לך לעבוד על 200. אולי צריך להחליף את הכבל , אם הכבל עובר דרך הקירות אולי צריך להחליף את השקעים .

לכרטיס רשת אלחוטי קוראים כרטיס רשת אלחוטי  ולא כרטיס רשת .

אם אתה מדבר על כרטיס רשת אלחוטי , תערוך את הכותרת ואת תוכן ההודעה.

אני מעדיף כרטיס רשת קווי (PCI-E עם חיבור RJ-45). פחות נוטה לכרטיס רשת או מתאם אך כל כרטיס טוב יהיה רצוי אך בעדיפות הראשונה אני מעדיף כרטיס PCI-E.... לגבי כרטיס הרשת המובנה על לוח האם: הלך ממזמן לעולמו. כרטיס הרשת שיש לי עכשיו (TP-LINK 3468 V2) לא תומך בדרייברים לווינדוס 10 שיש לי. לצערי אני חושד בכרטיס דבר שבזק והטכנאי שהתקין את הסיבים הסכימו. אשמח להמלצה על כרטיס של חברה אמינה. 

נערך על-ידי idanor38
קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אם הדרייבר לא היה עובד , הכרטיס לא היה עובד. 

כרטיס רשת  שעובד ב 200 במקום ב 1000 הוא כרטיס עם דרייבר תקין .

אף על פי כן , מבין הכרטיסים שיש ב KSP למשל ,זה היחיד עם הצהרה רשמית שהוא תומך ב 10.

https://ksp.co.il/web/item/113941

קצת יותר יקר מהאחרים אבל הוא 2.5 וזה אומר שהוא כנראה עם צי'פ יותר עדכני 

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

×   התוכן שהודבק הוא עם עיצוב.   הסר עיצוב

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר אוטומטית.   נקה הכל

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• צור חדש...