עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה מצחיק לסמסונג יש קש ממורי 512 מ"ב DDR4 ואצלי בפטריוט יש 32 מ"ב DDR4 הבדל ענק.

ציטוט של A-10

אבל שוב, אצלך , בגלל הלוח והשימוש, זה לא כזה דרמטי.

באיזה שימושים זה דרמטי ? 

• תגובות 41
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

Most Popular Posts

• iveco, אתה בודק ובודק בפרטים כאילו אתה קונה דירה. שחרר, זה בסך הכל כונן של 200-300 ש"ח. תבדוק שהנפח מתאים ומהירויות סבבה ותקנה.

• מתאם כפי שקישרתי מיועד להתחבר ללוח האם לתושבת pci-e . אני עובד עם כאלו כבר כמה שנים טובות .  היה לי לוח מבוסס  Z97  שהתושבת בלוח תמכה רק ב x2 אז חיבתי מתאם כזה. יש לי תחנת עבודה מבוססת XEON

• זה קצת גורר את הדיון לכיוון שונה מפותח הדיון . השאלה היא מה אתה מגבה ולמה כל כך חשוב לגבות מהר . בכל מקרה אתה מוגבל למהירות ההעברה של ה USB הרלוונטי . כתיבה רציפה של כמות גדולה של חומר דורשת כונן איכו

תמונות מצורפות

פורסם

עריכות ווידאו וכאלה ....

פורסם
  • מחבר
ציטוט של A-10

עריכות ווידאו וכאלה ....

גם עריכה של וידאו אני עושה , עריכה של וידאו לא דופק את ה SSD ? זה הרבה כתיבה

פורסם

עריכת ווידאו כבדה, לא סרטון של 3 דקות ...

מה זה דופק ssd ?

אז תעטוף את כל המחשב בניילון ותסתכל עליו !

כי כל דבר שעובד מתקלקל בסוף ....

פורסם

סערה בכוס מים :)

אתה רוצה כונן טוב יותר אז תשלם יותר. פשוט מאוד.

דרך אגב, טעיתי בתגובה אליך אתמול. הייתי עייף ולא שמתי לב שרשמת evo 870. מה שרשמתי לך הוא evo 970.

אני הזמנתי מחו"ל. הייתי אומר לך גם להזמין, אבל נראה לי שאתה לא תרצה לקחת את הסיכון של חוסר אחריות לכונן.

פורסם
  • מחבר

למה רוב היצרנים מבליטים את הנפח של ה SSD את המהירות שלו X10 X15 מכונן קשיח אבל את הקש ממורי הם מסתירים שזה לדעתי חשוב מאוד אם לא הכי חשוב , למה בקינגסטון KC600 512GB הקש ממורי הוא 512 מ"ב DDR3 וצריך לחפור את האינטרנט בשביל למצוא את זה , ובסמסונג הקש ממורי 512 מ"ב DDR4 וקל למצוא את זה באתר היצרן .

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק השאלה מה עדיף נפח גדול או ביצועים ? 480 גיגה' קינגסטון / גיגהבייט או 256 גיגה סמסונג , פה הקצ'

פורסם

אני חיפשתי כונן מהיר. לא נכנסתי יותר מדי לפרטים מעבר. קניתי מאמזון כי בארץ רצו על ה-EVO 970 קרוב ל-500 ש"ח ולקחתי סיכון שאם הוא ידפק יתכן שלא תהיה לי אחריות וזהו.

קבל החלטה אם אתה צריך 480 ג'יגה או לא.

אני אישית לא צריך, אבל החלטתי לקחת כונן קצת יותר גדול כדי לא להתקע בעתיד (אם לדוגמה ארצה להוריד סרטי 4k או מסיבות אחרות).

גם ככה אתה לא יכול לנצל את המהירות של הכוננים המהירים.

פורסם
  • מחבר

ל WIN + תוכנות = 256GB מספיק מעל ומעבר יש לי 120GB ואני דיי מסתדר רוב הזמן כי רוב הקבצים הכבדים נמצאים על כונן מכני 1TB של סיגייט .

אבל באותו מחיר של סמסונג 256 אפשר לקבל פי 2 נפח עם פחות ביצועים אבל עדיין פי 10 יותר מהיר מכונן מכני , אני גם מתלבט אם לחכות לכונן קינגסטון KC600 שממש מתקרב לביצועים של ה EVO 870 בקיצור אני חייב כונן SSD למחר , רוב הטכנאים קונים A400 זה זול והנפח טוב אבל הביצועים ככה ככה 

נערך על-ידי iveco

פורסם
  • מחבר

יש עוד התלבטות ה GIGABYTE יותר ביצועים אבל פחות אמין , וה KINGSTON הביצועים פחות טובים אבל יותר אמין , הבעיה של הקינסטון A400 והגיגה בייט שאין להם DRAM קש ממורי , נראה לי עדיף לקחת את הקינגסטון פחות ביצועים אבל לטווח הארוך יותר אמין אני לא סומך על הגי'גה בייט כל כך עושה רושם של SSD סיני 

נערך על-ידי iveco

פורסם

תקנה באמזון !!!

https://www.amazon.com/gp/product/B08V7GT6F3/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1

לי יש פריים אז אני רואה מחיר של 60$ + 12$+ משלוח. זה 240 ש"ח .

למעלה רשום שמחיר רשמי הוא 75$ , אז גם אם אין מבצע או שבלי פריים רואים מחיר רשמי זה יוצא 290 ש"ח .

למען הסדר הטוב, נכנסתי לחפש את המבצעים הישנים שהיו בפריים די  כדי לנזוף בך על זה שאתה לא מתכנן רכישות מראש לימי מבצעים ובמקרה ראיתי את המחיר כעת ... אני קניתי אחד בפריים די  ועכשיו קניתי עוד אחד, שיהיה. 

as we speak...

https://hwzone.co.il/main-computers/שעתו-היפה-של-ה-nvme-כונן-1tb-במחיר-נטול-מעמ-חסר/

נערך על-ידי yoavke

פורסם

הוא בכלל יכול לחבר את הכוננים האלה ללוח שלו?

נראה לי זה שהם מתקדמים מדי.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים