פורסם 2021 בינואר 164 שנים שלום חברים, האם יש המלצות למקלדת + עכבר מיועדים לשימוש גנרי: משרדי, תכנות, קז'ואל משחקים. אחלוטי או לא - לא משנה בכלל. דרישה: מקלדת מלאה, נוחות חשובה, ושתהיה מרווחת מאוד (נגיד לא כמו לפטופ שהיא יחסית מצומצמת). עכבר - שיהיה גדול מהממוצע (פיזי). תודה חברים.
פורסם 2021 בינואר 164 שנים אני מאוד אוהב את הסט הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12156 אני לא בטוח שהעכבר יהיה מספיק גדול בשבילך. הבעיה שאי אפשר לדעת לפני שפותחים את הקופסה
פורסם 2021 בינואר 164 שנים המלצה: 1. אל תקנה סט, אלא בנפרד. 2. מבחינת עכברים - קנה את Logitech B100 או לחילופין Microsoft Basic Optical Mouse. הקישורים שנתתי הם לחוות-דעת ב-ZAP, וכמובן שיש שם גם קישורים לחנויות. אלו עכברים בסיסיים ונפוצים, יש אותם כמעט בכל מקום. הם גם סימטריים, כך שיתאימו גם לימניים וגם לשמאליים. אני לא מרגיש בר-סמכא להמליץ על מקלדת, אבל כן אמליץ לך לקחת מקלדת באורך מלא ובמערך מקשים רגיל ונפוץ ולא מקלדת מקוצרת. נערך 2021 בינואר 164 שנים על-ידי eyalroz
פורסם 2021 בינואר 164 שנים ציטוט של law89 למה אתה לא ממליץ על סט? 1. כי אין יתרון בסט. זה סתם מקלדת ועכבר בקופסה אחת במקום בשתיים. אתה אולי מניח שהסט יקנה לך הנחה משמעותית - אני מסופק שזה המצב. 2. כי העכברים שהמלצתי לא (?) נמכרים בסט.
פורסם 2021 בינואר 164 שנים אני לא מניח שזה נותן לי הנחה. בשנים האחרונות קניתי את הסט הזה שהוא אלחוטי ב-105 ש"ח והוא היה מאוד נוח עבורי. חשבתי שיש סיבה ספציפית שאתה לא ממליץ על סט (פחות טוב או מסיבה אחרת). נ.ב. זה חוסך לך יציאה במחשב.
פורסם 2021 בינואר 164 שנים לא, זה לא חוסך לך יציאה. אם במקלדת יש חיבור USB, העכבר יכול להתחבר אליו - בין אם זה בסט או לא בסט. אני אישית לא הייתי רוצה לחבר את העכבר למקלדת.
פורסם 2021 בינואר 164 שנים איך אתה יכול לחבר בסט? הרי זה מגיע עם דונגל אחד (לפחות האל חוטיים, אף פעם לא רכשתי סט חוטי). עד כמה זה נפוץ שבמקלדת של 50-100 ש"ח תהיה יציאת USB על המקלדת? לי זה נראה לא נוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.