עבור לתוכן

Radeon RX 550 משחקים

Featured Replies

פורסם

קניתי את המשחק MAFIA , יש לי כרטיס מסך GTS-450 והמשחק בהגדרות LOW לא זז !!! הכול איטי רצח , בדרישות מינימום כתוב כרטיס מסך DX11 660GTX בדרך כלל אני מוריד את ההגדרות ל LOW והכול עובד אבל במשחק הזה ספציפי שום דבר לא עובד , החלפתי את הכרטיס ל HD 5770 שעל הנייר חזק יותר אבל המשחק עדיין לא זז הכול בהילוך איטי בתקציב שלי יש לי 2 אפשרויות או 1030GT 2GB DDR5 או RX 550 4GB מה כדאי לקנות ? ואם המשחק ירוץ נורמלי בהגדרות LOW MED ?

• תגובות 45
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אניח שאתה לא מטריל.

כל הכרטיסים שציינת לא מספיק טובים.

פורסם

אלו לא כרטיסים למשחקים. וה-HD 5770 הוא כרטיס מלפני 12 שנה.

ציטוט של iveco

מה כדאי לקנות ?

אם אתה מחפש משהו זול תקנה ביד 2 RX 580 או GTX 1060.

פורסם
  • מחבר

RX 550 הוא לא טוב ? יש לו 4GB זיכרון DDR5 שנת 2017 , יש מבצע ב KSP בגלל הבלק פריידי בהגדרות LOW או MED הוא לא יעבוד ? יש באותו מחיר את ה 1030GT 

פורסם
ציטוט של iveco

הוא לא טוב ? יש לו 4GB זיכרון DDR5 יש מבצע ב KSP בגלל הבלק פריידי בהגדרות LOW או MED הוא לא יעבוד ?

גודל הזיכרון לא מצביע על מהירות הכרטיס מסך. אלו שני דברים שונים.

חבל לך לקנות ולבסוף לגלות שהוא לא עומד בציפיות שלך.

יש פה מודעה ביד 2 של GTX 1060 3GB ב-350₪. אומנם הזיכרון לא 6GB אבל יריץ באופן סביר.

בסירטון יש לו מעבד 6 ליבות אני לא יודע איזה מעבד יש לך אולי יגביל אותך...

פורסם
ציטוט של Gimel

אני אניח שאתה לא מטריל.

כל הכרטיסים שציינת לא מספיק טובים.

זאת הנחה לא נכונה :\.

פורסם
  • מחבר

יש למחשב מעבד I3 3220 , גם אם אני רוצה לשדרג מעל RX 550 או 1030GT המעבד יעשה צוואר בקבוק לכרטיס מסך חזק 

פורסם
  • מחבר

מצאתי ב KSP כרטיס מסך RX 5500 XT שהוא מקביל בביצועים שלו ל 1650 GTX SUPER , הוא עולה 664 שקל , הכרטיס הזה טוב ?

פורסם

ה  5500 xt הזה יתן לך תמורה טובה לכסף . 

https://www.techpowerup.com/review/sapphire-radeon-rx-5500-xt-pulse-4-gb/28.html

המעבד שלך באמת לא יצליח להוציא מהכרטיס הזה את כל מה שהוא יכול אבל תוכל למשוך עם הכרטיס הזה גם אם תשפר את המעבד\מחשב בעתיד.

כמו שהמליצו לך , גם ה 1060 שמפורסם כאן ביד 2 יתן לך תמורה טובה לכסף .

ה 5500  RX החדש יתן לך בערך 70 FPS על 700 שקל . ( לפי הממוצע שרואים במבחן שצרפתי ) 

ה 1060-3GB ב 350 ש"ח ( ואולי אפשר להוריד ל 300 ? ) יתן לך  55 FPS ( תמורה יותר טובה אבל משומש ) 

ה 550rx משמעותית פחות טוב מה 1060 . 

אם אתה קונה את ה 5500RX , עדיף לקחת את הדגם ב 680 ש"ח לדעתי. 

פורסם
ציטוט של iveco

מצאתי ב KSP כרטיס מסך RX 5500 XT שהוא מקביל בביצועים שלו ל 1650 GTX SUPER , הוא עולה 664 שקל , הכרטיס הזה טוב ?

עדיף את הדגם עם ה-2 מאווררים ב-680₪. אבל מה רע לחסוך ולקנות את מה שמוצע פה ב-350₪ ??

פורסם
  • מחבר

גם בהגדרות LOW ה RX 550 וה 1030GT לא יתאימו ? , ואם לא אז למה הכרטיסים האלה טובים בכלל ? רק לגלוש באינטרנט ? 

פורסם

כן אלה כרטיסים מאד בסיסיים שיצאו ב-2017.

לא כרטיסי גיימינג בכלל.

פורסם
ציטוט של iveco

יש למחשב מעבד I3 3220 , גם אם אני רוצה לשדרג מעל RX 550 או 1030GT המעבד יעשה צוואר בקבוק לכרטיס מסך חזק 

אתה טועה, ובגדול! צוואר בקבוק מגביל את ה-FPS, לא את הגרפיקה!!

מה עדיף שתשחק על HIGH או שתשחק על LOW ?? צוואר בקבוק יקרה בכל מקרה!!!

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

אתה טועה, ובגדול! צוואר בקבוק מגביל את ה-FPS, לא את הגרפיקה!!

מה עדיף שתשחק על HIGH או שתשחק על LOW ?? צוואר בקבוק יקרה בכל מקרה!!!

אז אני אשחק על HIGH הגרפיקה / תמונה תהיה יפה אבל יהיו לי לאגים בגלל הפרמים ? המשחק יזוז קצת לאט ?

פורסם
  • מחבר

מעבד יכול לגרום לצוואר בקבוק ולהוריד את הכרטיס מסך מ 70 פרמים לדקה ל 30 למשל ? 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים