עבור לתוכן

אצלנו במעבדה: כרטיסי המסך RX 6800 XT ו-RX 6800 מחייכים למצלמה בקו הזינוק

Featured Replies

פורסם

:cry:

הבטיחו לא paper launch!

פורסם

ישראל איננה ארה"ב, ובהחלט אפשרי ששמה יהיו מוצרים, לבערך 10 דקות על התחלת השווק שלאחריהן יגמר הכל,

בשעה שלישראל הקטנה לא הקצו כלום.

פורסם

זה בסדר, עושה רושם שגם בארה"ב אין ממש הקצאה.

במיקרוסנטר דיווחו אנשים שהגיעו מלאים מגוחכים של 20 ו-30 RXים ראשוניים בכל מיני אזורים במדינה, ב-NewEgg הבנתי שהמצב מעט מביך יותר עם 15ים ו-20ים.

פורסם

כמויות כאלו שדומות מבחינת תרחיש לכמויות שהביאו מסדרת RTX3000, מעידות, ששתי היצרניות נחפזו בסבב הזה

קודם להשיק, ואחרי זה לדאוג לייצר מלאי. בשנים עברו היה מקובל, שהם בצעו הרמת מלאי יצור כדי חצי שנה מראש,

לפני שיצאו עם מוצר לשוק. 

התחרות על הפרסטיג'ה מי ישיק ראשון הביאה את שתי היצרניות לעשות חוחה ואתלולה על חשבון גבו של הלקוח.

המוצרים הללו היו צריכים להיות מושקים רק בעוד רבעון או שניים אחרי שנצברו מלאים מספקים במחסנים. לא עשו את זה.

מי שרוצה לרכוש ראשון בסבב הזה ישלם ביוקר מחיר מסופסר בהתאם. אם לא היתה סיבה מוצדקת עד כה לעכב רכישה

מצידו של לקוח סבלני, הפעם יש סיבה טובה מאד לעשות זאת.

פורסם

מחכה לראות את התוצאות של הביצועים, בתור משתמש ותיק מאוד של נוידיה אני מאוד רואה את עצמי עובר למערכת אדומה לגמרי של כרטיס ומעבד.

מקווה שהם השתפרו מבחינת החומרה והדרייברים. כי עד עכשיו הכל נראה פיגוז!

פורסם

מנסיון עבר הסטורי, תמיד, דריברים בתחילת דרכה של טכנולוגיה חדשה הם מבוגגים למדי, גם של נוידיאה וגם של AMD.

אחרי רבעון ושלושה גרסאות עוקבות של דרייברים, זה מתחיל להתייצב יפה .  

משמע שהסבלנות משתלמת גם מההיבט הזה.

זאת מעבר לחשש הכבד, שבמוצר חדש טכנולוגית, עשויים להיות פשלות ברובד החומרה. לכן אני אף פעם לא קונה

טכנולוגיה חדשה ביום הוולדה. לא שווה את הסכון מבחינתי. 

פורסם
ציטוט של nec_000

מנסיון עבר הסטורי, תמיד, דריברים בתחילת דרכה של טכנולוגיה חדשה הם מבוגגים למדי, גם של נוידיאה וגם של AMD.

אחרי רבעון ושלושה גרסאות עוקבות של דרייברים, זה מתחיל להתייצב יפה .  

משמע שהסבלנות משתלמת גם מההיבט הזה.

זאת מעבר לחשש הכבד, שבמוצר חדש טכנולוגית, עשויים להיות פשלות ברובד החומרה. לכן אני אף פעם לא קונה

טכנולוגיה חדשה ביום הוולדה. לא שווה את הסכון מבחינתי. 

תשמע אני מסכים איתך, אני גם ממתין שהשוק יתייצב והטכנולוגיה תבשיל קצת אך עם זאת מחכה כבר בקוצר רוח לבנות מערכת חדשה, בכל זאת המערכת שלי כבר מראה סימני התיישנות(בעיקר בגיימינג כן?) הרי כמה אפשר לחכות, אפשר לחכות גם לדור הבא אין לזה סוף.

פורסם

נכון, אך להמתין 3 חודשים להתיצבות תוכנה חומרה וזמינות מלאים על המדף כמו גם מחיר שפוי, זה בהחלט סביר ובסדר גמור.

לא בקשנו לייבש אותך 24 חודשים לדור כרטיסים הבא... :beerchug:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים