עבור לתוכן

הוצאה והמרה משפת תוכנה לשפת סף

Featured Replies

פורסם

שלום וברכה אני צריך להוציא את התוכנה שיש בלוח הזה איזה תוכנה צריך בשביל זה ואיך עושים את זה תודה רבה 

IMG_3344.jpg

IMG_3343.jpg

פורסם

דבר ראשון. בהנחה שזה לוח EMBEDDED כלשהו, יש לך את תוכן זיכרון הROM שלו? אתה צריך להוציא משם את קוד התוכנה. משם ואילך RE.

פורסם
  • מחבר

לי אין את התוכן של הזיכרון רום איך אפשר לדעת אותו? תודה 

פורסם

איזה לוח זה? מי היצרן? אולי אתה פשוט יכול למצוא ברשת עדכון firmware ואז יש לך את תכולת הזכרון ביד בלי לעבוד יותר מדי קשה.

בהנחה שזה לא המצב אז זכרון ה-flash נמצא מובנה במעבד ואתה צריך להתחבר אליו עם JTAG ולנסות לקרוא אותו. קח בחשבון שיש למעבד מצבי הגנה שאם הפעילו אותם אז זה יהפוך את המשימה לבלתי אפשרית.

https://www.nxp.com/docs/en/data-sheet/LPC2387.pdf?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מי היצרן והמספר שרשום על הלוח זה E251497 כשאני רושם את זה בגוגל זה מביא לוחות שדומים ללוח שלי אבל הלוח שלי מאוד ישן

אני לא חושב שיש לזה הגנות זה לא משהו מסחרי

ומה זה אומר להתחבר עם JTAG ישמח להסבר קצת יותר מפורט לא איכפת לי לעבוד יותר קשה זה מצריך הלחמות ???

נערך על-ידי Benzicohen

פורסם
  • מחבר
ציטוט של etal

איזה לוח זה? מי היצרן? אולי אתה פשוט יכול למצוא ברשת עדכון firmware ואז יש לך את תכולת הזכרון ביד בלי לעבוד יותר מדי קשה.

בהנחה שזה לא המצב אז זכרון ה-flash נמצא מובנה במעבד ואתה צריך להתחבר אליו עם JTAG ולנסות לקרוא אותו. קח בחשבון שיש למעבד מצבי הגנה שאם הפעילו אותם אז זה יהפוך את המשימה לבלתי אפשרית.

https://www.nxp.com/docs/en/data-sheet/LPC2387.pdf?

אתה יכול בבקשה להסביר לי מזה חיבור JTAG  ? ואשמח אם תצרף תמונות תודה

פורסם

אולי זה יעניין אותך.

מדריך מוצלח מאוד, במגזין עוד יותר מוצלח.

פורסם

DigitalWhisper הוא בהחלט מקור מידע מצויין, אבל אני מסופק עד כמה הוא יועיל למתחילים. בכל מקרה אם אתה מוכן לנסות ממליץ לך לעבור על רשימת הגליונות ולחפש מאמרים קשורים. יש המון.

פורסם

נכון, אבל לדעתי זה המאמר הכי טוב שם על הנושא.

אני חיפשתי בגוגל:

site:www.digitalwhisper.co.il jtag

לדעתי זה הקישור הכי טוב שהוא נתן לי שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים