עבור לתוכן

"איכות בניה" של לוחות אם

Featured Replies

פורסם

החלטתי לחבר את הכניסה המובנית של המארז שלי לחיבור USB 3.1 GEN2 בלוח. המתאם הגיע היום. חיברתי וההתקנים לא זוהו.

נסייתי לחבר חזרה את המתאם למקומו הישן בלוח (gen1). לא נכנס. ובדקתי וראיתי שאחד הפינים התעקם.

השכבתי את המחשב ובזהירות רבה יישרתי אותו. נשארתי איתו ביד. הלך חיבור אחד.

לא נורא אמרתי לעצמי, קניתי לוח יקר יש 2 חיבורים קדמיים, נחבר לשני.

השני נמצא בזווית קצת קשה, מתחיל להכניס בשיא העדינות, מרגיש התנגדות ומיד מפסיק. התוצאה - 3 פינים עקומים. אפילו לא מנסה ליישר אותם בלי להוציא את הלוח.

החלפת מתאם פשוט השאירה אותי בלי USB3 קדמי.

למען הסר ספק - הרכבתי מאות מחשבים בחיי, היום אני מתעסק ברכיבים עדינים בהרבה בלי למצמץ.

הלוח הוא  asus x399-e gaming. מיליון פיצ'רים עם תג מחיר תואם ו0 השקעה בפרטים הקטנים.

פורסם

לי, אין ספק בכישורי המוטוריקה העדינה שלך.

כמו שאין ספק  ב"איכות" המוצרים של היום, ולא רק בלוחות אם.

עצוב !

פורסם

לרוב יש ספק בודד לכל הפלאגים מהסוג הזה, לכל יצרניות לוחות האם, לפעמים שניים. יודע שQC זה QC, אבל כל ה...

פורסם

אין לך סיכוי לסדר את זה עם הלחמה עדינה במיוחד?

פורסם

חח קרה לי משהו מאוד דומה .....הוצאתי את הכרטיס מסך מבלי לשחרר אותו מהתופסן ....

הפלסטיק הצטרף לכרטיס מסך ....והפיניים נשארו על הלוח אם חשופים.....בנתיים הכל עובד....

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
ציטוט של ag43

החלטתי לחבר את הכניסה המובנית של המארז שלי לחיבור USB 3.1 GEN2 בלוח. המתאם הגיע היום. חיברתי וההתקנים לא זוהו.

נסייתי לחבר חזרה את המתאם למקומו הישן בלוח (gen1). לא נכנס. ובדקתי וראיתי שאחד הפינים התעקם.

השכבתי את המחשב ובזהירות רבה יישרתי אותו. נשארתי איתו ביד. הלך חיבור אחד.

לא נורא אמרתי לעצמי, קניתי לוח יקר יש 2 חיבורים קדמיים, נחבר לשני.

השני נמצא בזווית קצת קשה, מתחיל להכניס בשיא העדינות, מרגיש התנגדות ומיד מפסיק. התוצאה - 3 פינים עקומים. אפילו לא מנסה ליישר אותם בלי להוציא את הלוח.

החלפת מתאם פשוט השאירה אותי בלי USB3 קדמי.

למען הסר ספק - הרכבתי מאות מחשבים בחיי, היום אני מתעסק ברכיבים עדינים בהרבה בלי למצמץ.

הלוח הוא  asus x399-e gaming. מיליון פיצ'רים עם תג מחיר תואם ו0 השקעה בפרטים הקטנים.

נסה להפעיל אחריות אם יש כאן בארץ...

בהחלט מבאס ולא לעניין דבר כזה ועוד בציוד פרימיום. הבקרת איכות במוצרים הללו צריכה להיות גבוהה יותר ולא להפך...

עוד מותג שנחשב להכי טוב בתעשיה. בהחלט מכה מפתיע לרעה...

פורסם
ציטוט של nec_000

נסה להפעיל אחריות אם יש כאן בארץ...

אחריות לנזק פיזי ? ועוד בלוח אם ?

למה גם לא תחרוש על תושבת למעבד ותבקש

לממש אחריות ?  :nixweiss:

פורסם

אם יש נזק פיסי שנגרם בשל כשל בחומר, האחריות תקפה.

ואם הספק לא יעמוד בה, בית המשפט יחייב אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים