פורסם 2020 בינואר 255 שנים מחבר לאחר תקופה של האזנה למוסיקה בחיבור ישיר של ה-Power למחשב, אני חושב שהצליל שמתקבל מאוד נקי ויותר טוב מכל חיבור אחר.
פורסם 2020 באפריל 245 שנים מחבר ציטוט של etal הכוונה למגבר Power Amp זה שמופיע בתמונות בעמוד הקודם, של סנסואי נדמה לי. צודק.
פורסם 2021 באוגוסט 184 שנים מחבר שלום לכולם, זהו, הפסיק לעבוד, לא שומעים מוזיקה. גם בדקתי שוב את החיבור שלא ישירות דרך ה-Power. השאלה; מדובר במערכת בת 30 שנים. האם שווה לתקן את ה-Power, כנראה יעלה באיזור 500 שקלים, או לרכוש משהו חדש ומה שיוצא אני מרוצה. היות והתקציב מוגבל עד 1,000 שקלים, ככל הנראה ארכוש את Fosi Audio HD-A1. תודה רבה מראש. נערך 2021 באוגוסט 184 שנים על-ידי Globa
פורסם 2021 באוגוסט 184 שנים ציטוט של Globa ככל הנראה ארכוש את Fosi Audio HD-A1. לא נראה לי שיש מה להשוות בין הצעצוע הזה למגבר אמיתי, אפילו אם הוא ישן.. בטח שלא הייתי משלם יותר בשבילו על פני תיקון של הקיים.
פורסם 2021 באוגוסט 184 שנים מחבר תודה רבה Milford Cubicle בדקתי מול מהנדס אלקטרוניקה, ככל הנראה אקח את ה-Power לתיקון. מקווה שהעלות תהיה סבירה. מה שעומד מול תיקון Power בן 30 שנה הוא רכישת Cambridge Audio AXA25 חדש בעלות של 1,300 שקלים. עדיין מתלבט, אני לא יודע להעריך את איכות Cambridge Audio AXA25 חדש, ביחס ל-Power הישן שכמובן עובד לאחר תיקון.
פורסם 2021 באוגוסט 184 שנים ציטוט של Globa הוא רכישת Cambridge Audio AXA25 המגבר שלך הוא 75W לערוץ. הדבר הזה הוא 25W לערוץ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.