פורסם 2019 באוקטובר 125 שנים מחבר קניתי מאליאקספרס, אני לא בטוח שלמוכר תהיה תשובה לעניין... מהתגובות כאן היה נשמע ששימוש באוגר הזזה כזה זה דבר פשוט ואפשר למצוא הרבה מדריכים בשבילו, אז לא בדקתי מראש את העניין.
פורסם 2019 בנובמבר 65 שנים מחבר מה הדרך הכי טובה להוריד מתח משקע רגיל בארץ ל5v? נערך 2019 בנובמבר 65 שנים על-ידי eido300 הכוונה למשהו שאפשר להלחים לפין gpio כך שיהיה אפשר לחבר אליו 240v
פורסם 2019 בנובמבר 85 שנים מחבר נכון, אבל אני מחפש רכיב כמה שיותר קומפקטי שאפשר להלחים לבקר עצמו, בעיקרון זה אמור להיות משהו כמו מייצב מתח אבל לא מצאתי משהו שמתאים לזה.
פורסם 2019 בנובמבר 85 שנים אם היה רכיב כזה אז כבר היו משלבים אותו בכל מחשב וטלפון ניידים במקום ספק כוח נפרד. מה לעשות שספק כוח זה לא רכיב יחיד וקטן ולבנות ספק בעצמך זה פרוייקט בפני עצמו. הפתרון השפוי זה להלחים לבקר מחבר או כבל usb, אני לא ממליץ לך להתעסק ישירות עם 220v אם אתה לא יודע טוב טוב מה אתה עושה. נערך 2019 בנובמבר 85 שנים על-ידי etal
פורסם 2019 בנובמבר 85 שנים .... למה להתעסק עם 220V ? צריך להיות בקופסה סגורה. יש מלא מטענים. יש מטעני טלפונים QC 3.0 שלא מגבילים זרם אע"פ שאין אימות בגידי תקשורת. ויש את המטענים הרגילים, לא USB שאפשר פשוט לחשוף את החוטים.
פורסם 2019 בנובמבר 85 שנים האמת שזה לא שנאי מהסוג הזה אלא שנאי ממותג https://en.m.wikipedia.org/wiki/Switched-mode_power_supply אבל זה בכל מקרה לא באמת רלוונטי לפרוייקט שלפנינו, גם אנשים עם הרבה נסיון לא מנסים לבנות ספק כוח ממותג אלא קונים מוצר מדף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.