פורסם 2019 במאי 116 שנים קיצוץ מחירים נוסף לשני הדורות הנוכחיים מבית AMD מספק עיתוי מצויין לרכישה או שדרוגלכתבה
פורסם 2019 במאי 116 שנים קראתי לפני כמה חודשים שהדור השלישי 8/16 של AMD נראה מנצח את 8/16 של INTEL. האם זה נכון? אה ועוד משהו (שלדעתי) מאד חשוב: הוא מנצח את INTEL עם צריכת חשמל נמוכה מINTEL. האם זה נכון או שזה סתם תעלול שמישהו פרסם?
פורסם 2019 במאי 116 שנים יש לנו את מעבדי 3000 מזה כבר כשנתיים במעבדת האתר ויש לנו נתונים מדוייקים לענות על כל שאלה כאן בדיוק מוחלט.
פורסם 2019 במאי 116 שנים די! מה זה? עכשיו נגעת בעצב! חבר שלי היקר, לא הבנתי כלום מהתגובה שלך. אנא באר? ע"פ תגובתך ניתן להבין שאתה יכול לענות על מה ששאלתי אבל משום מה לא ענית. ובנוגע לתגובה: "כבר שנתיים במעבדה?" לא רוצה לשאול שאלות כאן, אפשר אולי בהודעה פרטית בבקשה?
פורסם 2019 במאי 116 שנים הכוונה שלו שהמעבד לא יצא, לכן כל עוד לא בוצע מבחן אחרי שהוא יצא לא ניתן לענות על השאלה הזו. הדלפות כבודן במקומם מונח, לפעמים קולעות לפעמים לא. התשובה של ליאור נענתה בציניות.
פורסם 2019 במאי 146 שנים נגמר המבצע של ה2700 בדיוק שכבר באתי לרכוש מחכה לעדכון כשהיה מבצע נוסף, סומך עליכם
פורסם 2019 במאי 166 שנים למעשה אני מבין טוב מאוד את העולם הכלכלי(מ2016 ליתר דיוק)....יש לי מניות של AMD בכדי להוכיח....אבל בתגובה שאמרתי לא היה שום יחוס או קשר לעולם הכלכלי אלא לעולם הכיס שלי שלך של כולם....איך הגעת לעולם הכלכלי?אולי לא הבנתי את כוונת המשורר??
פורסם 2019 במאי 166 שנים לדעתי עדיף לחכות ולראות מה יתן הדור הבא אולי שווה לקנות אותו ולא דור קודם....ויש לציין שצריך להתחשב במה אתה רוצה מהמערכת שאתה מתכנן(הוא מתכנן) לבנות(גיימינג עריכה סרימניג וכו וכו וכו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.