עבור לתוכן

נצחון הפיראטים? כל המשחקים הגדולים של סוף השנה נפרצו בהצלחה

Featured Replies

פורסם

Battlefield 5 הצטרף אל מתחריו בשוק והופץ ברשת באופן חופשי ובלתי חוקי - ועתה נראה כי פעם נוספת אין הגנת קבצים אשר מסוגלת להבטיח הכנסות מירביות למוצרים המתבססים עליה

לכתבה

פורסם

אף אחד לא רוצה לפרוץ את fallout 76. משחק כזה גרועת לא שווה את המאמץ

פורסם

בואו נגיד שמשחק ONLINE ONLY הרוויח 100$. הוא היה יכול להרוויח הרבה הרבה יותר אם היה נמכר ב 70% ממחירו המקורי. ולזה אקרא נצחון לפיראטים.

פורסם

שום ניצחון, כמעט בלתי אפשרי לשחק במשחק פרוץ, גם שלושה חודשים לאחר שיצא לשוק. Assassin's Creed Odyssey כל כך שבור ומבוגבג, כל שבוע כמעט יוצא עידכון גדול ועדיין יש משימות שלא ניתן לסיים. מה גם שהמפתחים משאירים בכוונה תכנים, נעולים במשחקים ופותחים אותם רק לאחר תשלום נוסף, או איך שאוהבים לקרוא לזה - DLC.

משחקים אני מעדיף לקנות שנה אחרי יציאה, בגרסת Game of the year Edition עם כל העדכונים, ההרחבות והתוספות, במחיר חיסול, לא בוער. 

פורסם

אישית, אם הכותרים הגדולים יעברו למצב מקוון בלבד, פשוט אעבור לכותרים קטנים יותר. אין לי צורך או משיכה למשחקים שמשכפלים את אותו דבר (אותם מצבי משחק) בסביבות שונות. אני מעדיף סיפור.

פורסם

המפיצות תמיד יעבדו נגד הלקוחות ואם הפתרון יהיה להוציא משחקים ללא סינגל פלייר זה מה שיהיה. הם רואים רק איך להוציא כסף בכח ולא מבינות שלבוא לקראת הלקוחות יכול לתרום להן יותר. כמה שתרדו על אקטיוויזין זה לא מעניין אף אחד, העובדה היא שהם ממשיכים למכור כל שנה אותו משחק ואנשים עדיין ממשיכים וימשיכו לקנות.

פורסם

גם באטלפילד 5 הוא משחק רשת. מה שאפשר לשחק בגרסה הפרוצה הוא הטוטוריאל הקצר שמשמש כמשחק הסולו.

פורסם

אף אחד לא הצליח לפרוץ שרתים של משחקי מולטיפלייר? נשמע הזוי

פורסם

אפשר, אבל בשביל זה צריך להקים שרת פירטי ופה כבר מדובר בהשקעה כספית ארוכת טווח.

פורסם

אכן, מבחינתי סיפור, עם התחלה וסוף, זה חלק מכריע בהנאה ממשחק. אונליין זה כמו ספורט, סינגל זה כמו סרט או ספר, רק יותר טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים