עבור לתוכן

אל תפספסו: כונן SSD מדגם Crucial MX500 בנפח 500GB מתחת לרף המע"מ

Featured Replies

פורסם

כונן האחסון הנהדר מבית מיקרון זמין באמאזון ארצות הברית בפעם הראשונה במחיר שלא ידרוש מכם תוספת מע"מ בעת הזמנתו לארץ

לכתבה

פורסם

אבל זה שעם עלות המשלוח זה עובר את ה75 דולר זה יהיה בסוף כולל מע"מ, לא?

פורסם

המע"ם מתיחס רק למחיר המוצר הנומינאלי, ולא חל על עלויות משלוח. לכן עלות המוצר היא נטולת מע"ם, רק עלות משלוח

פורסם

קניתי.

פורסם

רק לחדד - מע"מ *כן חל* על עלויות המשלוח. מה שעלויות המשלוח לא חלות עליו זה הגבול העליון לקביעת ה*פטור* מתשלום מע"מ (75$). כלומר: מוצר שעולה 74.99$ עם משלוח 100$ - תשלום מע"מ 0$. מוצר שעולה 75$ עם משלוח 100$ - תשלום מע"מ 17% מתוך 175$!

פורסם

כמה טוב יותר הכונן הזה לעומת הsilicon power שנמכר במחיר נמוך אף יותר ?

פורסם

מבחינת ביצועים לא תרגיש הבדל, מבחינת אמינות הוא הרבה יותר טוב.

פורסם

עוד מעט יגיע הבלאק פריידיי והמחירים האלה ייראו גבוהים יחסית למה שהולך להיות. שמח שיש אתר שמעדכן אותי לגבי המבצעים האלה. בגלל (וגם בזכות) HWZONE הבאתי חצי טרה 960EVO לכונן C, עוד 750 גיגה לSTEAM וכונן נוסף לPS4PRO. יחי דור הSSD

פורסם

האמת שאני לא סגור על זה בגלל זה מתלבט

פורסם

זה אחד הכוננים הכי טובים שיש בשוק היום, לעומת SP שהוא עוד חברה של כוננים, אין בכלל מה להשוות מבחינת ביצועים ואמינות. סדרת הPRO טובה יותר מהEVO אבל גם אז, ה EVO טובה יותר מהשאר

פורסם

מישהו/מישהי במקרה יודע/ת, האם רכישת מנוי לפלייסטיישן פלוס דרך אמזון מהווה בעיה? כלומר, האם יעבוד בארץ? תודה

פורסם

ערב טוב לכולם. אני מעוניין ליקנות כונן דיסק SSD בילבד. חיצוני ,בנפח של 1 ,או 2 TB. דרך חברה,אשר ניתן לשלם לה, דרך פייפאל מהיר ,אמין, איכותי ובימחיר הכי משתלם. אני מוכן להמתין לבלאק פריידי. אשמח לקבל תודה לכל המסייעים/ות אשמח לקבל עידכון,בטלפון הפרטי שלי 0523221531

פורסם

לסיליקון פאוור יש אחוזי תקלות גבוהים. כל כונן אחר מיצרן איכותי עדיף עליהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים