עבור לתוכן

צניחה דרמטית במחירי כונני SSD

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ModChiP

אם כבר פתחנו פוליטיקה. כחלון תותח אבל אחרי שהוא התחבר מחדש לליכוד אחרי שהוא אמר שהוא לא יעשה את זה, הוא לא יקבל את הקול שלי.

האמת שלא התכוונתי בכלל לדון בפוליטיקה, אלא יותר בהיבט של צרכנות והמשמעות עבורנו כצרכנים. על הרקע הזה אני מעריך את פועלו של האיש.

אני מספיק מבוגר לזכור פה הרבה מאד שעבר בפוליטיקה הישראלית ואומר לכם בכנות, שוב, לא זכור (לי) בהסטוריה הישראלית המתועדת, גורם

פוליטי שבהיבט של צרכנות ויוקר מחיה, עשה למעננו הצרכנים יותר. זה כל מה שאני אומר, זו כוונתי. פחות אולי לאיש עצמו, אלא למהות של מה

שנעשה כאן בעשור האחרון למעננו מצד גורמים שאף אחד כבר לא מצפה מהם לכלום.

הרבה השתנה אבל ישנה עוד דרך. אני למשל מרוגז על נושא הגריל גז, מאד. עד כדי כך שלא קניתי עדיין רק מעצבים.

זה עקרוני אצלי, אני מוכן לוותר על גריל גז ולהמשיך לעבוד על פחמים, רק לא לשלם ליבואן רווח מופקע בגלל "שאני לקוח שבוי שלו".

מילותיו של היבואן עצמו, שזה מדהים ומקומם.

אגב תרומה קטנה לכך שמוצרי חברת creative labs החלו להמכר מאמזון לישראל, מה שהיה מנוע מאיתנו למעשה עד הקיץ האחרון, זו אשמתי. 

השתלשלות האירועים היא כזו:

כשחפשתי לרכוש השנה מוצרים של creative פתאום גיליתי, שבארץ הרבה יותר יקר מחו"ל. עוד גיליתי, שהם לא מאפשרים הכנסת מוצרי creative

משום ספק בינלאומי גדול כמו אמזון ועוד.
מחקר קצר שערכתי מדוע זה כך, איתר שהם מנסים לגונן על היבואן הישראלי (נציגם בארץ) וחוסמים כל ערוץ יבוא פרטי של מוצריהם לישראל

רק בכדי לאפשר לו למכור כאן במחיר גבוה/מופקע. על הדרך גיליתי (ולימדתי בעקיפין את קריאטיב אירופה), שבעבר הרחוק נציגם בישראל היה

איסטרוניקס והם עדיין חושבים שזה הוא. בזכותי (הנודניק התורן) הם למדו, שהזכיון שלהם בישראל בכלל כבר אינו מצוי בידי איסטרוניקס, אלא עבר

לפני כמה שנים לאמטל. עד כדי כך היה אצלם בלגן במשרדים באירופה. חישבו כמה טלפונים ותכתובות עשיתי רק כדי להבין את המצב, שקריאטיב

אירופה עצמם לא היו מודעים לו. הם בתחילה שלחו אותי לאיסטרוניקס, שאמרו שמזמן אינם הנציג של קריאטיב. כשחזרתי עם המידע לקריאטיב,

הם ביררו יסודית וחזרו אלי עם הפרטים של היבואן העדכני (אמטל).

אתם כבר מכירים כותב שורות אלו, עד כמה הדבר הרתיח אותו, הנסיון הזה לגונן על איסטרוניקס (סליחה אמטל).

עשיתי כמה תכתובות מול creative העולמית עם העתק למנכ"ל החברה בסינגפור, חלקן אסרטיביות עם איום מוחשי, שאם הם לא הולכים ביוזמתם

לשנות את ההגנה על היבואן הישראלי באמצעות האמברגו שיצרו, התחקיר שערכתי עם הראיות הולך לרגולטור הישראלי שקבע עוד מזמן (יידעתי אותם), 

כי חסם יבוא מקבילי יענש על ידי ביטול הזכיון של הנציג של אותו מותג בארץ, ויוביל לאיסור על הכנסת המותג בכל ערוץ יבוא רשמי.

כחודשיים לאחר התחלת חלופת התכתובות שלי מול creative, אלו לשמחתי הרבה והאמת שדי להפתעתי, שינו את מדיניותם וסיימו עם האמברגו

הזה של יבוא מוצריהם לישראל דרך אמזון. אז הנה לנו - לפעמים להלחם משיג תוצאות. אפילו נציגו של היבואן בארץ בחור נעים מאד בשם אחישי,
התקשר לשוחח עימי בטלפון, במטרה לנסות לרצות, להתנצל על שמדובר במשהו כנראה ישן ששכחו ממנו ובטעות עדיין קיים (שאריות הסטוריות

שהיו נהוגות בעבר הרחוק יותר של ההתנהלות העסקית בין יבואנים בארץ לספקים בחו"ל, שאריות מההסכם שלהם מול איסטרוניקס אבל שלא

קשור בשום אופן לאמטל). הם לקחו את זה ברצינות ועל כך מחמאה ל- creative. האמת מפתיע אותי, אבל עובדה - זה הצליח.

אגב קבלתי באותה הזדמנות מאחישי את מחירון הדילרים של קריאטיב בישראל, עם הסכמה למכור לי אישית במחיר דילר מה שארצה.

שגם זה נחמד וממש לא צפוי. הם יודעים הכיצד לרצות ולהרגיע לקוח מעוצבן, ועל זה שאפו.

הייתי רגע מלערב את הרגולטור, לשמחתי הרבה זה נפתר מבלי לערב אותו מאומה. creative ונציגם הישראלי התפקחו מהר

וזו מחמאתי עבורם. אז אם מישהו צריך מוצר שלהם, אוזניות, מגבר לאוזניות, או מה שזה לא יהיה, אמזון תספק לכם בשמחה

ובמחירים שאם תסתכלו, הם מעולים.

• תגובות 468
  • צפיות 305.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ציטוט של napoleon45

@ModChiP  - מה קרה ? מה כבר עשיתי לך אישית ?

זה שהתפקחת בקשר ל - SOLIDWORKS  בדרך הקשה,

לא צריך לעורר בך אנטיגוניזם רפלקטיבי לכל פוסט שלי.....

@nec_000   - עם מה אתה אוהב לאכול את הכובעים שלך בד"כ ?

כי הבטחת שתאכל את הכובע שלך אם אינטל   לא  תביא / תוציא  תשובה מוחצת

למעבדים של AMD  עד סוף השנה  !

אולי אבקש מ -  @RoronoaZoro  את הדיון המתאים, מה שיש לו ( מציאת תכנים ) - יש לו !

חג שמח !  :xyxthumbs:

תשמע,  אתה מצחיק אותי.

כל מה שכתבתי לך בנושא הקודם חקוק בסלע.

מתישהו שיצא לך לגעת במחשב עם סולידוורקס גירסת סטודנט אתה גם תבין כמה אתה טעית.

ממליץ לך לשתות כוס מים קרירים עם פלח לימון ולהירגע.

מה שכן מעניין אותי, למה הטענה הזו שיש לך עוד 2 משתמשים, ואיך אפשר להוכיח את זה...

פורסם
  • מחבר
ציטוט של napoleon45

@ModChiP  - מה קרה ? מה כבר עשיתי לך אישית ?

זה שהתפקחת בקשר ל - SOLIDWORKS  בדרך הקשה,

לא צריך לעורר בך אנטיגוניזם רפלקטיבי לכל פוסט שלי.....

@nec_000   - עם מה אתה אוהב לאכול את הכובעים שלך בד"כ ?

כי הבטחת שתאכל את הכובע שלך אם אינטל   לא  תביא / תוציא  תשובה מוחצת

למעבדים של AMD  עד סוף השנה  !

אולי אבקש מ -  @RoronoaZoro  את הדיון המתאים, מה שיש לו ( מציאת תכנים ) - יש לו !

חג שמח !  :xyxthumbs:

לפעמים הנני תמהה Napoleon, הכיצד הנך מסוגל לחשוב, שהמנטליות שלנו (עמיתי הפורום) היא כשל ילדים צעירים.

מה שמובילני לחשוב, שאולי טעינו בהערכתך כאדם מבוגר גיל מלכתחילה ?

ביתי בת ה- 12 כבר אינה נוהגת להתחרות מול עמיתיה למי יש יותר גדול בסגנון כשלך.

כושר ניסוחך (אוצר מילם) מחד מטעה, הוא כשל מבוגר. מאידך, התוכן והסגנון הם כשל ילד. אתה טיפוס מעניין.

אולי בעצם בשל קשיי תקשורת חברתית, שאיננו יודעים מה הסיבה לה כן, אולי מוגבלות כלשהי - נכות מסוימת ואינך אשם פה,

מובילים אותך בלית ברירה להיות אדם בודד, עד שלא פיתחת מיומנויות תקשורת בין אישית נורמטיבית ? 

עד כדי שנתקעת עם כושר לתקשר ברמה מנטאלית כשל ילד בגיל בית ספר יסודי... ?

אם כך עצוב לי קודם כל בשבילך, וכואב הלב. הייתי שמח אילו זה לא היה כך. לא נעים היותה של בריה בודדה.

על מנת שלא תסבול מבדידות חברתית הנני מוכן לספוג את הסגנון הלא סמפטי שלך באהבה.

לא חסר לי כלום בחיים השבח לאל ולו בלבד, ואם זה אומר עוד קצת להכיל גם אותך במכלול הכולל של הדברים, דיינו.

לוקח זאת באהבה . שרק יהיה לך טוב איש יקר :aktion031:

פורסם

תראה הוא לפחות בנאדם שימושי, במקום לטנף בפייסבוק/טמקא הוא עוזר לאנשים בפורומים, אם אתה מצליח לסנן את השטויות מהמידע האינפורמטיבי הוא יחסית בנאדם שימושי.

כל הכבוד להוריך!

פורסם

.

פורסם

.

פורסם

מישהו יכול להסביר לי באמת איך הגיעה ההנחה הזו שלNapoleon יש 3 משתמשים?

מישהו באמת עקב אחרי ההודעות שלו?

אני מבין שלפי IP לאף אחד חוץ מהמנהלים אין גישה.

למה שהוא יצטרך 3 משתמשים?

פורסם
ציטוט של ModChiP

זה אמיתי או בדיחה?

סיכום שנתי🤔
משתמש ראשון
@KAKADU999
9,581 הודעות תוך 10 שנים, חודש ו9 ימים.
משתמש שני
@askme
8,685 הודעות תוך שנתיים, חודש ו20 ימים(לא רחוק מהמשתמש הראשון בערך בחמישית מהזמן).
משתמש שלישי
@napoleon45
6,168 הודעות תוך שנה, חודש ו23 ימים(כפי שאתה יכול לראות הוא מגביר את הקצב).
סה"כ כל המשתמשים יחד עד היום הוא הגיע ל24,434 הודעות תוך 11 שנים, 4 חודשים ו5 ימים.

לשם השוואה הצטרפתי בערך כמעט חודש אחרי המשתמש הראשון שלו.

עדיין חושב שזאת בדיחה?

ציטוט של ModChiP

תיכנס לכל אחד מהמשתמשים ותקרא חלק מההודעות, תשים לב שלכולם יש את אותו סגון הכתיבה ורק 2 לא פעילים היום ותסיק את המסקנה.

בהתאם למה ש@napoleon45 כתב עליי

ציטוט של napoleon45

עכשיו שים לב שאני ו@nec_000 לא היחידים שהגיעו להנחה הזאת.

בדיון הבא גם@coch הגיע לאותה ההנחה.

ושוב פעם, עידכון 1903 פלופ - 24/05/2019

ציטוט של napoleon45

^^^^

תודה.

בינתיים נהנים. מי פחות ומי יותר.

אהה, וזה כמה חודשים לפניך  ....    :D

ציטוט של coch

פגעת בי שעדכנת כמה חודשים לפניי, עכשיו אני לא אשן בלילה @askme @KAKADU999 .

לפחות 1903 מהנה אותך. כל אחד וה fetish שלו.

וכמובן ש@napoleon45 בהכחשה

ציטוט של napoleon45

ומי אלה ^^^^  ?

ומה הם קשורים לחוויותי והנאותי ?

או במילים אחרות, למה לקלקל ?

אההה, כנראה

ציטוט של coch

כל אחד וה fetish שלו

חג שמח ולמרות שאני קצת מקדים שנה אזרחית חדשה טובה ומוצלחת לכולם!:party0023::funn:

פורסם

.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ModChiP

מישהו באמת עקב אחרי ההודעות שלו?

אני מבין שלפי IP לאף אחד חוץ מהמנהלים אין גישה.

למה שהוא יצטרך 3 משתמשים?

כל חברי הפורום הוותיקים כבר מכירים מזמן, מדובר בשנים רציפות.

נוסף על כך בעל הבית, מנהל הפורום הראשי milford - שיתף אותנו במידע הזה בעצמו.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של napoleon45

^^^^ יפה !

לא סתם ביקשתי. אמנם לא את קורות הקונספירציות

של משתמשים באתר, אלא את ההתחייבות של @nec_000

לאכול את הכובע שלו עצמו אם אינטל לא תכה שוק על ירך את

AMD  עד סוף השנה שאותה הקדמת לברך.

אז, למה איפה ואיפה  ?

אם מילאת בקשה של אחד, תמלא בקשה שקדמה לה,

ותביא כאן את הציטוט שיוכיח לכולם את מה ש - nec_000

התחייב עליו  קבל עם ועדה !

יום נפלא לכולם !   :xyxthumbs:

הרי שמעולם לא כתבתי דבר כזה שאתה מיחס אלי, 

והערנו לך על זה לפני חודש, אתה בודה איזה ספור מצוץ מהאצבע, ספור בדיה שאתה סובר - שהוא ספור משפיל או מוריד מישהו ?

אתה כל הזמן מפמפם אותו כמנטרה מתוך תקווה שמה,  שאולי תוכל לזרוק את זה על חבר פורום nec וזה ידבק ?

החברים בקשוני למסור לך, כי מוטב (לך) להתמקד בלעזור לשואלים מזדמנים ולתת להם תמיכה, באותם נושאים שבהם

כן יש לך הבנה מועילה. הנני מצטרך אליהם. ראה, על זה קבלת תשבוחות רק אתמול לא ככה ? 

שאתה פרודוקטיבי במשהו וגם זה טוב...  אז נסה ללמוד מכך משהו:

התמקד במה שקבלת עליו מחמאות, חדול ממה שקבלת עליו רק צרות ומכות (נסיון אוילי וילדותי להקטין חברים אחרים).

פורסם

וואו. אולי די?

מה קשורים כחלון, פוליטיקה בכלל וחנויות נעליים לדיון שעוסק בירידת מחירים/דילים על כונני SSD?

למה צריך את כל הנושאים הלא קשורים האלה במשך עמודים על גבי עמודים?

ורק לתשומת לבכם, כל המתקפות האישיות האלו על גבי הפורום הן לא רק ספאם, אלא גם לא מוסיפות כבוד לאף אחד.

תעשו טובה ותחדלו מכל זה בבקשה.

פורסם

אומר שוב, אני מעריך את napoleon, למרות סגנונו היחודי, הוא מועיל מאוד לפורום, הייתי שמח אם הוא יפתח פתח קטן להבנה שהוא לא תמיד צודק ושימעיט את נסיונותיו להקטין אנשים. 

פורסם
ציטוט של About:blank

וואו. אולי די?

מה קשורים כחלון, פוליטיקה בכלל וחנויות נעליים לדיון שעוסק בירידת מחירים/דילים על כונני SSD?

למה צריך את כל הנושאים הלא קשורים האלה במשך עמודים על גבי עמודים?

ורק לתשומת לבכם, כל המתקפות האישיות האלו על גבי הפורום הן לא רק ספאם, אלא גם לא מוסיפות כבוד לאף אחד.

תעשו טובה ותחדלו מכל זה בבקשה.

ואם חוזרים לעניין המקורי - שימו לב שאם אתם קונים מאמזון SSD שהדגם מסתיים בAM ולא BW זה אומר שמעבר ל30 יום של אמזון באופן רשמי אין אחריות (האחריות לארה"ב בלבד)

לפרטים:

פורסם

זה לא שאין אחריוץ. לפחות מניסיוני זה רק אומר שאתה לא יכול לקבל אחריות בארץ ותצטרך לשלוח את הכונן לארה"ב. כשמדובר ב-SSD זה לא סיפור, רק לוקחמף זמן.

זה חלק מהערכת הסיכונים שצריך לבצע – חסכון כספי לעומת הסרבול הלוגיסטי במקרה של תקלה. גם בארץ כדי לקבל שירות צריך לפנות ליבואן וזה לוקח זמן כך שבכל מקרה צריך לארגן כונן חלופי ולכן לדעתי זה לא כל כך משנה אם פונים ישירות ליצרן ולוקח עוד שבוע-עשרה ימים. אבל זה מאוד תלוי בנסיבות.

אם מדובר במערכת לפרנסה, מומלץ בכל מקרה שיהיה מחשב סביר כגיבוי (כי מחשב ראשי יכול להתקלקל גם מכל מיני סיבות אחרות) או לקנות מחשב מותג עם אחריות באתר הלקוח תוך 24 שעות מרגע הדיווח על התקלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים