פורסם 2018 באוגוסט 187 שנים שלום לכולם ושבוע טוב . בשעה טובה אבא שלי קנה מכשיר חדש - Xiaomi Redmi 6A עכשיו יש לי שאלה , איך אני מוודא אם המכשיר הוא מקורי או לא ? עשיתי את הבדיקה הזאת : בתמונה , וזה מה שיצא זה אומר משהו ? אשמח בבקשה לעזרה בעניין , תודה רבה
פורסם 2018 באוגוסט 197 שנים מה הכוונה ב"מקוריות" ? האם הוא מזויף ? האם הגיע מהיבואן הרשמי ? בדוק מי נותן האחריות. המכשיר שלך יובא ממדינת לאוס.
פורסם 2018 באוגוסט 197 שנים מחבר ציטוט של Ivan מה הכוונה ב"מקוריות" ? האם הוא מזויף ? האם הגיע מהיבואן הרשמי ? בדוק מי נותן האחריות. המכשיר שלך יובא ממדינת לאוס. במקוריות אני מתכוון למעבד . כאילו זכור לי מעבד שהוא מקורי של "קוואלקום" משהו כזה .. ומעבד שהוא לא מקורי . איך אני יכול לכול לדעת אם הוא מקורי ? לפי החברת שיווק .?
פורסם 2018 באוגוסט 287 שנים ציטוט של idan8871 במקוריות אני מתכוון למעבד . כאילו זכור לי מעבד שהוא מקורי של "קוואלקום" משהו כזה .. ומעבד שהוא לא מקורי . איך אני יכול לכול לדעת אם הוא מקורי ? לפי החברת שיווק .? לחברת XIAOMI קיימים מכשירים הכוללים בתוכם מעבדים של חברת QUALCOMM ושל חברת MEDIA-TECH. שני המעבדים הם מקוריים, רק מיצרנים שונים(כמובן, יש להם תכונות שונות וזהות). המכשיר שלך מגיע עם מעבד של חברת MEDIA-TECH. אולי התכוונת לרום שמותקן במכשיר בכוונתך למקוריות?
פורסם 2018 באוגוסט 287 שנים הם לא נקראים ציטוט של 1nzxt MEDIA-TECH אלא MediaTek בכל מקרה הXiaomi Redmi 6A מגיע עם Mediatek Helio A22 .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.