עבור לתוכן

האם חברות השוק הסיטונאי ספק + תשתית בזק מאפשרות ראוטר-מודם VDSL משלי ?

Featured Replies

פורסם

חבל להשכיר משהוא שאפשר תכלס לקנות , ועוד הרבה יותר איכותי , וישאר אצלי.

השאלה אם סלקום / פרטנר / בזק בן לאומי / 018 וכו' מאפשרים את זה או שהם מכריחים ראוטר מודם שהם תומכים בו ספציפית או/ו רק להשכיר מהם ?

כלומר אני בכלל שואל על הכדאיות אם יש בכלל למה לקנות.

ואם כן , איך הנתב הזה tp-link v400 ?
לינק v400 מ-ksp
האם הוא יציב ומומלץ ?

תודה.

פורסם

מאפשרים.

מה כדאי והאם ? סיפור אחר.

פורסם

כפי שאמר Askme, אין בעיה להשתמש במודם משלך, למעט אם אתה מנוי לשירות הטלפון הקווי שלהם אז אתה זקוק למכשיר שלהם שישמד כמתאם השיחות.

יחד עם זאת, קניית מודם היא לאו דווקא השקעה לטווח הארוך. גם אם תשאר על תשתית בזק, עםצהזמן הטכנולוגיה עשויה להשתנות והמודם כבר לא יתאים. ההמלצה היא תמיד להשיג את המודם הכי זול שאפשר, כשעדיף לנסות להתמקח עם הספקית ולקבל את המודם בחינם, ולחבר אליו "נתב" (שהוא בעצם נתב, סוויץ' ונקודת גישה אלחוטית במכשיר אחד) ייעודי כדוגמת ה-Archer C7. הנתב הייעודי הוא יותר לכיווןמשלצהשקעה כי יכול לעבור איך בין תשתיות ולבטח ישרת אותך נאמנה כמה שנים טובות.

ה-VR400 בסדר גמור כמודם, אבל פחות כנתב. אני לא מכיר מכשיר שמשלב מודם+נתב שהייתי מגדיר כטוב.

אם כבר לקנות, הייתי ממליץ לך על DLINK DSL-G225 (הקישור לאותה חנות שאתה הזכרת) כמודם שיעבוד עם נתב ייעודי לבחירתך.

פורסם

אכן. היה לי את ה-VR400 ויש לי את ה-VR600. מבחינת מודם שניהם לא ימקסמו לך את מהירות החיבור.

מבחינת ראוטר, ה-VR400 בא עם באגים ב-5GHZ. צריך להתעסק טיפה עם ההגדרות כדי לסדר את זה.

סטרימינג ומשחקי רשת לא הולך ביחד עם שניהם.

תעשה את מה ש-About:blank אמר וככה תחסוך הרבה כאבי ראש. (מניסיון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים