עבור לתוכן

רמה חדשה להמונים: מעבד ה-Core i9-9900K במבחן ביצועים ראשון

Featured Replies

פורסם

מוצר הדגל הבא של אינטל שיספק לנו שמונה ליבות מצליח להותיר רושם חיובי במסגרת מאגר הביצועים של מבחן ה-3DMark

לכתבה

פורסם

ואם להאמין לכל מה שרואים שומעים וקוראים.... לא נראה את המעבדים הללו עד הרבע הראשון של 2019!!! (למרות שהטענה שלי היא שאינטל בכוונה הדליפה 2019 מאחר והיא מעוניינת למכור את המלאי הקיים עד ספטמבר) הנה כאן: http://easycaptures.com/fs/uploaded/1212/7932851356.png

פורסם

AMD תשיב מלחמה. תהיו בטוחים בכך. מעניין מה תהיה צריכת ההספק.

פורסם

TDP 95 כבר צויין.

פורסם

עדיף להמתין למבחני הביצועים בתוכנות עצמן. כל השאר, טוב לכותרות ....

פורסם

amd תגדיל את כמות הליבות אני לא אתפלא אם נראה 12 ליבות ב High end הבייתי ל am4

פורסם
ציטוט של k534d

amd תגדיל את כמות הליבות אני לא אתפלא אם נראה 12 ליבות ב High end הבייתי ל am4

AMD היא לא היחידה שצפויה להגדיל את כמות הליבות לשוק הביתי מעבר ל-8.

פורסם

המבחן הספציפי הזה לא מציג שיפור מעל 10 ליבות לפי כל מיני פורומים. ככה שמה שיש לנו פה זה 8 ליבות מהירות של ה-I9 לעומת 10 ליבות במהירות של 80% בערך (ועם IPC נמוך ב-10-15%) של ה-1950X. מה שמפתיע פה הוא שה-I9 לא מוציא תוצאה טובה יותר.

פורסם

ההגבלה של Time Spy היא 16 ליבות, 32 נימים. הוא לא משתמש אפילו ב-1% אם יש מעבד בעל יותר ליבות.

פורסם
ציטוט של captaincaveman

המבחן הספציפי הזה לא מציג שיפור מעל 10 ליבות לפי כל מיני פורומים. ככה שמה שיש לנו פה זה 8 ליבות מהירות של ה-I9 לעומת 10 ליבות במהירות של 80% בערך (ועם IPC נמוך ב-10-15%) של ה-1950X. מה שמפתיע פה הוא שה-I9 לא מוציא תוצאה טובה יותר.

שים לב שהוא רץ ב - 3.1  במקום  3.6  הצפויים.

פורסם
ציטוט של djelectric

AMD היא לא היחידה שצפויה להגדיל את כמות הליבות לשוק הביתי מעבר ל-8.

העניין שכאשר amd עושה את זה, ההליך הרבה יותר זול עבורם מאשר אינטל ככה לפחות ממה שאני מבין.

פורסם

AMD תשלוט בשוק בזכות המחירים. ועם IPC שלא יהיה רע ביכלל.

פורסם

^^^^

מוקדם מידי לנבא או לחרוץ גורלות.

יש כאן לא רק טכנולוגיע, אלא גם עסקים,

שלא לומר פוליטיקה ....

כפי שכבר נטחן כאן עד דק - 

AMD הזיזה עניינים לטובת כולנו,

ואת זה אף אחד לא יקח לה !

פורסם
ציטוט של Jabberwock

AMD תשלוט בשוק בזכות המחירים. ועם IPC שלא יהיה רע ביכלל.

אינטל לא בוחלת באמצעים על מנת לשמר את השליטה שלה, ייתכן שאפילו מוצרים עם רווח שולי עבורם או אפילו במחירי הפסד.

פורסם

אף אחד לא שם לב לדבר הכי מעניין פה ? או שאולי שמתם לב, אבל לא העלתם את זה לדיון עצמו :)

בכל מקרה הסימן הברור שעומד לנו מול העיניים גם אם זה מובן מאליו - זה מראה לנו שמישהו באינטל עצר שנייה לחשוב,

ואמר "חבר'ה, יש פה תזוזות עוד כמה שנים, צריך לפעול\לחשוב\לשלוף את מה שתכננו מהמגירה"

i9

הנקודה היא שזה לא משנה שזה צפוי\ברור זה מראה על פעולה שהחליטו לעשות, ומן "מיתוג מחדש" שמי שגרר אותה לפעול

הם AMD.

מאוד מעניין מה יהיה הלאה, בטח שבשנתיים-שלוש המתקרבות אנחנו מדברים על קונסולות חדשות.

אני ממליץ - להמתין.. לכל מי ששוקל.. חידושים כאלה ואחרים. עוד לא לקבל החלטות על לעבור לליבות מרובות,

אלא אם זה עסק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים